Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

debė Š-ytė jau ragina švęsti mus ukrainietiškas šventes blink.gif
kas per parsidavėlė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 22, 10:35)
debė Š-ytė jau ragina švęsti mus ukrainietiškas šventes blink.gif
kas per parsidavėlė?

Svetinga. O kas tame blogo, kad mokėsim? Taigi neverčia. O jei šventė graži, ko neišmokus?
Va burbė aiškina, kad aš ukrainietiškai turiu išmokti, tai ji dar didesnė debilė?
Atsakyti

Kur blogis? 😅

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 22, 11:15)
Svetinga. O kas tame blogo, kad mokėsim? Taigi neverčia. O jei šventė graži, ko neišmokus?
Va burbė aiškina, kad aš ukrainietiškai turiu išmokti, tai ji dar didesnė debilė?

Tik tokia avis, kaip tu, ir gali butent taip supradti kitu rastus biggrin.gif

Gi tu rasei, ne as, kad mol oiiiii, jei mokeciau ukrainietiskai, tai tikrai kalbeciau.

Is to man ir iskilo klausimas - ar tūpa, kaip zalūpa esi, kad negali ismokti jokios uzsienietiškos kalbos?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 22, 11:15)

Durninga. Tegu jie mokosi švęsti mūsų šventes kaip priedą prie kalbos mokymosi. Vaizdingiau bus ir geriu seksis.
Tau dar maža visokių bliakfraidžių ir helouvynų? Tokia nutautėjusi esi? Mankurtė?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 22, 11:23)
<p>Kur blogis? 😅</p>

Tu nei anglu gerai nemoki, nei rusu, apie koki geri tu cia kalbi? biggrin.gif Nebaraška visiška, jei Vilniuje gyvendama rusiskai nesupranti. Apie pšekų kalbą net nekalbu.

O gal as klystu? Gal tu cia mumeis gali fluent French suraityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2022 - 10:29
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 22, 07:31)
Dabar gali bet kur važiuoti, iš ruskyno jų nėra, nebent gyvenantys ES.

Kodel? Yra jų ir dabar lyg... Pvz Emyratuose, Maldyvuose, Egipte, Indonezijoje ir t.t.
Be to, "Southwind is born: Turkey creates airline targeting Russian tourists"
Atsakyti
Turkijai be rusu turistu aleliuja butu. Lietuviai taip pinigais nesitaško atostogaudami. Atostogos šeip yra Fun, o ne skaiciavimas ką kiti atostogautojai suvalgo, sededami prie gretimo staliiuko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 balandžio 2022 - 11:26

Kaip jautriai į džemo vagystę sureagavo bufetava, matyt, pati vežasi ką tik gali :D 

Atsakyti
Tai apsispręsk pagaliau, ar sylė ten kur rusų daug, ar labai krūtai , milijoniere tu mūsų, tik Maldyvuose atostogaujanti. Mums vargšėms ir Turkija gerai. Ir Lietuvos pajūrys, kur beveik vien lietuviai. Jei tavęs kaip lietuvės tiek UK darbdaviai tiek kaimynai kratosi, tai ne lietuvių tautos problema,, o tavo.
Atsakyti

Mes tai kai buvom su vaikais, tai aš būdavo pasiimu kokį vaisių, nes tie  po to užsimano, bet nematau tame kriminalo, kai vistiek uai

Atsakyti

Tai apsispręsk pagaliau, ar sylė ten kur rusų daug, ar labai krūtai , milijoniere tu mūsų, tik Maldyvuose atostogaujanti. Mums vargšėms ir Turkija gerai. Ir Lietuvos pajūrys, kur beveik vien lietuviai. Jei tavęs kaip lietuvės tiek UK darbdaviai tiek kaimynai kratosi, tai ne lietuvių tautos problema,, o tavo.

Tai rusų nebėr, latvių būna, vokiečių. Gerai

Atsakyti