Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 19:37)
unsure.gif kas nors supratot, kas cia parasyta?

labai tiksliai, galiu net patikslint:
Dieve, apsaugok Lutuke nuo jos nesąmonių, kai ji kalba tai, ko visiškai nežino. Mat tu tik, Dieve, žinai, kas yra patirtis. Ir tik tu skiri, kur yra tiesa, o kur melas. O visa kita, Dieve, mes ir be tavęs žinom - nesivargink. Nebent ontologiškai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 19:41)
cia vel rasai apie sielos ir kuno darna?  bigsmile.gif apie kieno cia veidus rasai?

kodel man atrodo, kad prisisnekesi tu su tuo virsvoriu  biggrin.gif

Ji nera grazi moteris, matyt del to kompleksuoja.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 19:40)
Paštininkė parašė, ko gi tu nori  biggrin.gif
Papildyta:

Aaaaaaaaa...o as galvojau.... biggrin.gif  biggrin.gif

nu maniau as cia viena tokia durna, nelabai suprantu, kam melstis dievui, kad kita zmogu nuo gyvenimo budo apsaugotu.... unsure.gif Gyvensiu be gyvenimo budo dabar lotuliukas.gif

seniau as maniau , kad pastininke sena moteris, paskui kai ji save pasiviesino, supratau, kad gana jauna, bendraamze jauciu panasiai mano, gal net jaunesne. Panasiai ir su Moonte, taip keistai jos raso, kaip atrodo butu pensijoje jau senokai ir siek tiek nuo realybes jau atitruke... unsure.gif kazka bando mandrai gal parasyti, bet gaunasi durnai tik.

nu davatkos nu, nori, kad visos rojuje susitiktume lotuliukas.gif o tai va busim su lasiniais, tai sv Petras pro rojaus vartus neileis, matomai ten tokie trafaretiniai vartai, tik lieknom, ka jos veiks rojuje be musu gi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 19:43)
Dieve, apsaugok Lutuke nuo jos nesąmonių, kai ji kalba tai, ko visiškai nežino. Mat tu tik, Dieve, žinai, kas yra patirtis. Ir tik tu skiri, kur yra tiesa, o kur melas. O visa kita, Dieve, mes ir be tavęs žinom - nesivargink. Nebent ontologiškai.

Sumaišei temas. Katalikiu tema kitoje grupėje.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 19:45)

nu davatkos nu, nori, kad visos rojuje susitiktume lotuliukas.gif o tai va busim su lasiniais, tai sv Petras pro rojaus vartus neileis, matomai ten tokie trafaretiniai vartai, tik lieknom, ka jos veiks rojuje be musu gi lotuliukas.gif

Susikibę taranuosim vartus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 balandžio 2022 - 18:46
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 19:44)
Ji nera grazi moteris, matyt del to kompleksuoja.

Man ten kur uarda idejo citata, tai typ top montekristos aprasymas, bent is to, ka ji cia raso. unsure.gif

O siaip ne veina tokia grazola gyvenime maciau, kaip prisisnka, tiek saiposi, tiek saiposi is kitu isviazdos, svorio, paskui paciom sugrista viskas su kaupu. Nes jos grauzia save pirmiausia ir kitus tuo paciu.
Sunku jauciu taip nuolat ant spygliu gyventi, kad tik ne kok slycnas gramas nusestu....

Atsakyti
O labiausiai man patinka Lutukės postuose kartojamas žodis davatkos.

Ypač, prisiminus, kai ji sulaikius kvapą detaliai Motekristos šeimyninį šeštadienį virtuvėj SM tyrinėjo ir aprašinėjo viešoje forumo temoje - atviro fetišo SM pavyzdys.

O dabar Lutukė apie davatkas rašo... Na na: įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 19:47)
Susikibę taranuosim vartus  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

taip ir isivaizdavau lotuliukas.gif manau jos greiciau pas mus lausis i pragara, kaip ir cia i kiekviena tema atvaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o mes linksmai pragare su velniais dugsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 19:47)
Sumaišei temas. Katalikiu tema kitoje grupėje.

Tu matai, kokios jūs greitos. Nea. ČIA. Nes tai bendra tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 19:53)
O labiausiai man patinka Lutukės postuose kartojamas žodis davatkos.

Ypač, prisiminus, kai ji sulaikius kvapą detaliai Motekristos šeimyninį šeštadienį virtuvėj SM tyrinėjo ir aprašinėjo viešoje forumo temoje - atviro fetišo SM pavyzdys.

O dabar Lutukė apie davatkas rašo... Na na: įdomu  biggrin.gif

primine rastelius is to zaidimo kas kada su kuo kur ka veike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 balandžio 2022 - 18:57
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 19:57)

primine rastelius is to zaidimo kas kada su kuo kur ka veike lotuliukas.gif

gerai, kad bent truputį gėda; viltis, jog to daugiau SM nebus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 19:43)

O ziurek tu man i religija visos tuoj atsivers, nu saunu gi. Cia Ukrainos itaka? patapsit provoslaves dabar, nes madinga? lotuliukas.gif

Ka Dievas be pastininkes nuorodu darytu? lotuliukas.gif dabar pasiziures is debeselio, vo tokia Lutuke gyvena, sakys, gerai, kad pastininke apie ja papasakojo, o tai buciau ir nezinojes, kad tokia egzituoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:01)
gerai, kad bent truputį gėda; viltis, jog to daugiau SM nebus... unsure.gif

patikslink del ko man cia turetu buti geda ir ko turetu nebuti? bigsmile.gif
nes siuo metu man tik juokinga jusu nusipaistymai.
p.s tu visai nepagauni zmogaus minciu ir emociju, sunkiai jauciu bendrauji gyvenime.
Papildyta:
Montekrista cia tau tavo siaubui ir tokios moterys vyram labia patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jai net moka uz tu lasiniuku pakratyma lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 balandžio 2022 - 19:07
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:03)
O ziurek tu man i religija visos tuoj atsivers, nu saunu gi. Cia Ukrainos itaka? patapsit provoslaves dabar, nes madinga? lotuliukas.gif

Ka Dievas be pastinikes nuorodu darytu? lotuliukas.gif dabar pasiziures is debeselio, vo tokia Lutuke gyvena, sakys, gerai, kad pastininke apie ja papasakojo, o tai buciau ir nezinojes, kad tokia egzituoja lotuliukas.gif
Papildyta:

O va taip įsivaizduojat: Lutukė jūsų vaikams mokykloj dėsto teololgiją, ups, ten tas religijos pamokas ir dar anglų kalbą...

O gal aš tada fizinį galėčiau Jūsų vaikams "padėstyt"...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:06)
p.s tu visai nepagauni zmogaus minciu ir emociju, sunkiai jauciu bendrauji gyvenime.

Patikslinimų nebus. Ką supratai - tas tavo.
Atsakyti