Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 20:41)
Kaip staigiai nusišienavai I pievas....

Taip, tu tikrai čia ekspertė.

Mamą miegot jau paguldei?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 20:41)
Kaip staigiai nusišienavai I pievas....

nu jau rimtai nuo maldu apie mane, nuejo iki darbo, kuri dirbau pries 20 metu, paskui dar kazka pasifantazavo, kazkokia misraine, kas jos galvoje darosi? unsure.gif kaip su tokiu zmogum bendrauti reiktu gyvenime, kazka snekiesi apie siandiena, o ji o tu pries 20 m man ta pasakei ar padarei doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:43)

ko tu cia dabar pradejai prie zmoniu kabinetis? kuo tau jos mama uzkliuvo dabar, pasisaipyti sugalvojai? issisemei del mano biografijos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 balandžio 2022 - 19:47
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:43)

Nesilyginkit prie manes, gi zinot, kad jus net pasišokinedamos nepasieksit mano lygio.

Tu savo mama anksti versdavai eiti gulti, kad tau netrukdytu gyventi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:43)
na taip daugumai vaiku, kurie mokosi mokyklose niekas nedesto, ir mes snekejom apie vaiksu, kurie mokosi mokyklose, kadangi snekejai apie mane, mano vyriausi mokiniai buvo 14 m . Kai kalbama apie studentus dazniausiai naudojamas zodis destymas, mokykloje sakome mokom. o isimciu yra is kiekvienos taisykles, neuzsiciklink uz isminciu, tai ir veda i sunku bendravima su tavim, toks ieksojimas pirekabiu nuolat. Tu taip ir gyvai bendrauji su zmonem?

ir kodel? bigsmile.gif

ne, as ne teologe, kodel tu apie mane fantazuojiesi as tavo fetisas? lotuliukas.gif

dėsto. Atnaujink žinias.
Nes tai konceptualus skirtumas.

Tavo mokiniai, jei man až nemelavai, buvo pradinukai, nes daugiau, kaip pati rašei, anglų kalbos žinių neturėjai.

Jei kuri - kurk. Neturi tu elementarių kompetencijų.

P.S. Ai, tu jau ir neteologė? VDU nestudijavai?

Gražu. Mylimuke 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 balandžio 2022 - 19:50
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:47)

ko tu cia dabar pradejai prie zmoniu kabinetis? kuo tau jos mama uzkliuvo dabar, pasisaipyti sugalvojai? issisemei del mano biografijos? bigsmile.gif

Tegul, tegul. Nes, kai gerai ispirsiu I šikną, gales verkti, kad dėl neaisku kodel ją ižeidziau
Nu cia, kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:47)
dėsto.  Atnaujink žinias.
Nes tai konceptualus skirtumas.

Tavo mokiniai, jei man až nemelavai, buvo pradinukai, nes daugiau, kaip pati rašei, anglų kalbos žinių neturėjai.

Jei kuri - kurk. Neturi tu elementarių kompetencijų.

pakeite zodzius 2 gimnazijose?

vaje kokia tu melage lotuliukas.gif mano mokiniai buvo 2, 5, 7kl. nebutu niekas leides dirbti, jei buciau kalbos ziniu neturejus, dieve koks nusisnekejimas nuolatinis. unsure.gif ikelk ta zinute ta ant sirdies bus ramiau ir nustoti melavusi. mirksiukas.gif

ka kurti? tu cia kuri nuolat apie mane savo kazkokias svajas, tai, kad baigiau teologijos bakalaura pries 100 m nedaro manes teologe. Na bet jei tau taip idomiau gali mane vadinti taip, as is vis nesitapatinu nei su savo issilaviniais, nei darbais, as esu zmogus supranti, ar sudetinga?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 20:52)
Tegul, tegul. Nes, kai gerai ispirsiu I šikną, gales verkti, kad dėl neaisku kodel ją ižeidziau
Nu cia, kaip visada  biggrin.gif

tik degradai gali saipytis is senu zmoniu, kazin ar paciai taip nebus. nors nieko nezinau apie tavo mama ir kodel ji tai parase, speju kur rasei, kad mamai reikalinga prieziura, o ji matomai ci aforuma nuo ausros iki ausros konspektuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:47)

tau buvo galima prie kitų žmonių lovos reikalų kabinėtis, o man ne?

Ligos patalas - irgi lova.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:55)
tik degradai gali saipytis is senu zmoniu

ne, tik iš jaunų wominas vulgaris jų dukterų - švelniai taip wub.gif

Burbanti, nelik skolinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:55)
tau buvo galima prie kitų žmonių lovos reikalų kabinėtis, o man ne?

Ligos patalas - irgi lova.

ir prie kieno as cia lovos riekalu kabinejaus, vel gliukini? doh.gif

kaip tau seksas susirsa su liga? blink.gif

o galima tai viskas, ar sakiau kad negalima? manau konkretu klausima uzdaviau, o ne kazka tau liepiau daryti ar ne?
Atsakyti
[quote=paštininkė,2022 04 28,
Gražu. Mylimuke 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
Oooooo...jau Marsas kviečia Žemę? Vaidenasi kazin kas?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 20:58)
ne, tik iš jaunų wominas vulgaris jų dukterų - švelniai taip wub.gif

Burbanti, nelik skolinga rolleyes.gif

tu gal issipagiriok, kai rasai viesai, nes sakiniai makalyne, temos sokinejancios, as jau pavargau su tavim siandiena, sunku taip bendrauti, kai nuolat nusisnekejimas vyktsa. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 21:00)

Oooooo...jau Marsas kviečia Žemę? Vaidenasi kazin kas?

as jau pameciau vilti siandiena ja suprasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:55)

tik degradai gali saipytis is senu zmoniu, kazin ar paciai taip nebus. nors nieko nezinau apie tavo mama ir kodel ji tai parase, speju kur rasei, kad mamai reikalinga prieziura, o ji matomai ci aforuma nuo ausros iki ausros konspektuoja doh.gif

biggrin.gif , ne, nerasiau, nes ji ne invalidė.
Galvoja, kad kuo daugiau prisifantaz7os, tuo labiau ikas biggrin.gif cambalos su babūne metodai biggrin.gif

Idomu kas ją priziures senatveje. I baznycios ubagyna isves, gi bevaikė.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 20:58)
ir prie kieno as cia lovos riekalu kabinejaus, vel gliukini? doh.gif

kaip tau seksas susirsa su liga? blink.gif 

o galima tai viskas, ar sakiau kad negalima? manau konkretu klausima uzdaviau, o ne kazka tau liepiau daryti ar ne?

Prie mano, neprisimeni? Net prie mano tų reikalų nebuvimo kabinėjaisi ir vaizdžiai tai įvardinai.

Primink, dėl ko tai turėčiau pamiršti?
Atsakyti