Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:24)
Daug ką keičia. Matomai jų neturite, jeigu nezinote.
Brandus žmonės negali nuspėti visų gresmiu, pvz. karu, kainų augimo ir t.t. Čia tik jūs ale viską žinot, visą ateitį.

Oi ne neturiu... Vaikus tik turite jus.
Brandus todel ir yra brandus, kad jie gali numatyti, savo veiksmu pasekmes, o svarbiausia tame, jie pasirize nesti uz tai atsakomybe. Spelioja tik infantilus.

O kam reikia zinoti VISA ateiti? Kam aplamai to reikia? Gyvenimas tuo ir zavus savo nezinomybe, nezinai kas laukia rytoj, bet esi pasiruoses isbandymams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 balandžio 2022 - 22:45
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:17)
O salimais manes esantys ukininkai tuo nesiskundzia, kai kalbam tarpusavyje. As pirkau, man irgi kaip minejau 5 procnetai ne problema. Panasiai kainos dideja kiekvienais metais.
Man tai norma, zinant kokia dabar ir anuomet buvo situacija.

lunatike
Trąšos brango šešis kartus
https://www.delfi.lt...i.d?id=89891133
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:38)
Ooo. Svečiai atsirado jūsų postuose .. pagaliau.
O reiketu.. kažkas sakė, kad abejonės yra būtina filosofinio mąstymo sąlyga..

O kaip jus bendraujate su kaimynais? I svecius neinate? Nors, pas tokia ziezula galimai ir neis zmones. Na, o mano kaimynai ukininkai, labai megsta ateiti i svecius, ypac kai vaziuoja pro sali. O kai ateina i svecius, tai ir pokalbis rezgasi apie rupimus kalusimus, viskas zmogiska.

SAvoka a priori girdejote? Tai va, zmogus privalo buti gerbtinas, jam nprivaloma irodineti padorumo. Kitas reikalas, kai zmogus savo veiksmais aprodo kad yra nedoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 balandžio 2022 - 22:46
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:35)
Ko is taves noreti, nuo vaikystes su tetuku besivalkiojancios aludese. KLiedek toliau.

meluok meluok, zalkaja
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 22:38)
Oi ne neturiu... Vaikus tik turite jus.
Brandus todel ir yra brandus, kad jie gali numatyti, savo veiksmu pasekmes , o svarbiausia tame, jie pasirize nesti uz tai atsakomybe. Spelioja tik infantilius.

matet ukrainietes mamos LT? Ar jos žinojo, kad bus karas. Ir taip, kuo daugiau vaikų, tuo sunkiau... Aš pvz. nežinau, nes tas karas gali būti ir pas mus. O jūs viską žinot kaip matau...
Tai jūs ir esate infantili.
Beje, moonte "Trąšų kainoms pašokus dvigubai, labai smarkiai šoktelėjus augalų apsaugos priemonių kainoms, dvigubai pabrangus degalams, ūkininkai svarsto, kiek tai turės"
Ne 5%
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:24)
Daug ką keičia. Matomai jų neturite, jeigu nezinote.
Brandus žmonės negali nuspėti visų gresmiu, pvz. karu, kainų augimo ir t.t. Čia tik jūs ale viską žinot, visą ateitį.

ka ji supras, augo visko pertekusi, dabar gal neneigs, gyvenime vargo nemaciusi, Kaip kates namai tame filmuke, kol pats nepamato sunkumu, vargo, matomai empatijos neisivysto. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 22:43)
O kaip jus bendraujate su kaimynais? I svecius neinate? Nors, pas tokia ziezula galimai ir neis zmones. Na, o mano kaimynai ukininkai, labai megsta ateiti i svecius, ypac kai vaziuoja pro sali. O kai ateina i svecius, tai ir pokalbis rezgasi apie rupimus kalusimus, viskas zmogiska.

SAvoka a priori girdejote? Tai va, zmogus privalo buti gerbtinas, jam nprivaloma irodineti padorumo. Kitas reikalas, kai zmogus savo veiksmais aprodo kad yra nedoras.

Aš tai ziezula, nei kaimynų, nei draugų smile.gif
Džiaugiuosi, kad kaimynai užeina į svečius. Reikia ir realiai bendrauti. Anksčiau tik neigiamai apie kaimynus raset.

Negirdejau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:46)
matet ukrainietes mamos LT? Ar jos žinojo, kad bus karas. Ir taip, kuo daugiau vaikų, tuo sunkiau... Aš pvz. nežinau, nes tas karas gali būti ir pas mus. O jūs viską žinot kaip matau...
Tai jūs ir esate infantili.
Beje, moonte "Trąšų kainoms pašokus dvigubai, labai smarkiai šoktelėjus augalų apsaugos priemonių kainoms, dvigubai pabrangus degalams, ūkininkai svarsto, kiek tai turės"
Ne 5%

Ir kas is to? Visus zmones istinka krizes, visi zmones jas iveikia, klausimas tik kaip. Tai gyvenimo dalis. Panikieriai, kaip jus, kenkia ne tik sau, bet ir salimais esantiems.
Taip as zinau, nes pasiruosusi isbandymams, mane jie ne trikdo. Kad as nieakda nevengiau atsakomybes uz savo veiksmus, maza to, esu megeja ja prisiimti uz kitus, va to daryti nederetu, mokausi save suvaldyti.

Siaip, o kuo tas mano neva infantilumas pasizymi, net idomu pasidare.

Ir ka?
Va einat ir sodinat bulviu daugiau, kad badu nenumirtumet. Ot problemos.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:51)
Aš tai ziezula, nei kaimynų, nei draugų smile.gif
Džiaugiuosi, kad kaimynai užeina į svečius. Reikia ir realiai bendrauti.  Anksčiau tik neigiamai apie kaimynus raset.

Negirdejau. verysad.gif

Tikiu.
Neigiamai? Na as nemanau kad neigiamai yra tai, jei su kaimynais nesutampa nuomone kokiu nors klausimu. Nebutina vienas kitam snukiu musti. Galima viska civilizuotai, be auklejimo ir moralu isspresti. Kaip jau mienejau, zmones nuostabus, bet koronoviruso psichoze itakojo nemazai zmoniu. Gerai kad viskas baigesi.

Todel toks pacios chamiskas poziuris i zmones, viskas desninga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 balandžio 2022 - 22:58
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 22:53)
Ir kas is to? Visus zmones istinka krizes, visi zmones jas iveikia, klausimas tik kaip. Tai gyvenimo dalis. Panikieriai, kaip jus, kenkia ne tik sau, bet ir salimais esantiems.
Taip as zinau, nes pasiruosusi isbandymams, mane jie ne trikdo. Kad as nieakda nevengiau atsakomybes uz savo veiksmus, maza to, esu megeja ja prisiimti uz kitus, va to daryti nederetu, mokausi save suvaldyti.

Siaip, o kuo tas mano neva infantilumas pasizymi, net idomu pasidare.

Ir ka?
Va einat ir sodinat bulviu daugiau, kad badu nenumirtumet. Ot problemos.

Tai aišku, kad nenumirsta.
Na ne visus. Aš kalbu apie tokias "normalias" krizės. Kiti nugyvena gana ramiai.
Pasiruošusi karui?
Infantilumas... pvz. Jūs nuolat čia "nuskriausta". Tai būdinga infantilumui.
Kalba buvo apie pabrangima. smile.gif Ale jūsų kaimynai teigė, kad "ni nipabrango".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 balandžio 2022 - 23:07
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 29, 22:48)
ka ji supras, augo visko pertekusi, dabar gal neneigs, gyvenime vargo nemaciusi, Kaip kates namai tame filmuke, kol pats nepamato sunkumu, vargo, matomai empatijos neisivysto. unsure.gif

Tingines godos... Kiekvienas zmogus gali tureti tai ka turiu as, tik nereikia tingeti. Jei ka as rasau ne apie materialius dalykus...

O tu dvasios vargeta, eilini karta blusiniejesi centuose, nesupranti, kad turtus as galiu uzdirbti, tai ne siekiamybe, va artimi zmones, man didziausias turtas. Tu teisi, netekciau as ju, man is pokoju zeme atimtu.
Atsakyti
Boba, vaiką iškeitusi į birką, kitus vadina dvasios vargetomis?

Rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 22:57)

Neigiamai? Na as nemanau kad neigiamai yra tai, jei su kaimynais nesutampa nuomone kokiu nors klausimu. Nebutina vienas kitam snukiu musti. Galima viska civilizuotai, be auklejimo ir moralu isspresti. Kaip jau mienejau, zmones nuostabus, bet koronoviruso psichoze itakojo nemazai zmoniu. Gerai kad viskas baigesi.

Todel toks pacios chamiskas poziuris i zmones, viskas desninga.

Aha, neigiamai. Dėl kelių, morkų, koronu ir t.t.
civilizuotai nk nesprendet. Bijojot išsakyti savo nuomonę.
Gal ir kaimynai irgi jums linkčioja?
Atsakyti