QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:46)
matet ukrainietes mamos LT? Ar jos žinojo, kad bus karas. Ir taip, kuo daugiau vaikų, tuo sunkiau... Aš pvz. nežinau, nes tas karas gali būti ir pas mus. O jūs viską žinot kaip matau...
Tai jūs ir esate infantili.
Beje, moonte "Trąšų kainoms pašokus dvigubai, labai smarkiai šoktelėjus augalų apsaugos priemonių kainoms, dvigubai pabrangus degalams, ūkininkai svarsto, kiek tai turės"
Ne 5%
Ir kas is to? Visus zmones istinka krizes, visi zmones jas iveikia, klausimas tik kaip. Tai gyvenimo dalis. Panikieriai, kaip jus, kenkia ne tik sau, bet ir salimais esantiems.
Taip as zinau, nes pasiruosusi isbandymams, mane jie ne trikdo. Kad as nieakda nevengiau atsakomybes uz savo veiksmus, maza to, esu megeja ja prisiimti uz kitus, va to daryti nederetu, mokausi save suvaldyti.
Siaip, o kuo tas mano neva infantilumas pasizymi, net idomu pasidare.
Ir ka?
Va einat ir sodinat bulviu daugiau, kad badu nenumirtumet. Ot problemos.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 22:51)
Aš tai ziezula, nei kaimynų, nei draugų

Džiaugiuosi, kad kaimynai užeina į svečius. Reikia ir realiai bendrauti. Anksčiau tik neigiamai apie kaimynus raset.
Negirdejau.
Tikiu.
Neigiamai? Na as nemanau kad neigiamai yra tai, jei su kaimynais nesutampa nuomone kokiu nors klausimu. Nebutina vienas kitam snukiu musti. Galima viska civilizuotai, be auklejimo ir moralu isspresti. Kaip jau mienejau, zmones nuostabus, bet koronoviruso psichoze itakojo nemazai zmoniu. Gerai kad viskas baigesi.
Todel toks pacios chamiskas poziuris i zmones, viskas desninga.