Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:06)
Tai aišku, kad nenumirsta.
Na ne visus. Aš kalbu apie tokias "normalias" krizės. Kiti nugyvena gana ramiai.
Pasiruošusi karui?
Infantilumas... pvz. Jūs nuolat čia  "nuskriausta". Tai būdinga infantilumui.
Kalba buvo apie pabrangima. smile.gif Ale jūsų kaimynai teigė, kad "ni nipabrango".

Cia tas ramumas yra labai salyginas dalykas. Tarkim, va lerva, ji vis pavydi man mano gyvenimelio, is serijos ji viska turejo... O kas is jusu noretu sirgti du kartus veziu? Na gerai, palengvinkim uzduoti, net zinant, kad pasveiksit, kuri cia pageidaujat chemoterapijos kursiuko? Gink Dieve, as neaagituoju manes gailetis. Tai mano gyvenimas, priemiau issuki, nugalejau. Esu labai savimi patenkinta, kaip kate gavusi vistienos gabaliuka.
Siuo metu esu visiskai sveika, nevartoju jokiu vaistu. Kas bus toliau, nezinau... Cia viena, baisiai suirupinusi, aiskino, kad neva man nepadejo nei mano grozis nei t.t. O as manau priesingai, ne susirgimas esme, esme yra tame, kad as po viso sito GYVENU KOKYBISKA GYVENIMA ir neketinu laidotis.
Taip, esu pasiruosusi visokiems issukiams. Man tai kaip zaidimas, kuri as sau pati apsunkinu, man ne tik svarbu nugaleti, iveikti issuki, bet ir islikti zmogumi.

As nuskriausta? Gal tamsta, ar va cia, kaip minejau, bando mane nuskriausti, bet tai jau ne mano reikalas. Jus tik nereiksmingas epizodelis neitakojantis gyvenimo. Galvokite ka nors is naujo. Bet kai jus meluojat, savo interpretacija pateikiat neva Moonte taip rase, galvojo ir t.t. tai parasau.

Taip, mano kaimynai ne teisiamieji, kad teigtu,, o as ne jusu mados kad juos kvosti. Mano kaimynai su manimo dalinosi, kad jie nepajuto zenklaus pabrangimo. Jei pirktu siandiena, beje kai padorus ukininkai jau seja senai baige, tikiu, atsizvelgiant i dabartine sitaucija, kaina zenkliai butu pakitusi i didziaja puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 balandžio 2022 - 23:27
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:21)
Cia tas ramumas yra albai salyginas dalykas. Tarkim, va lerva, ji vis pavydi man mano gyvenimelio, is serijos ji viska turejo... O kas is jusu noretu sirgti du kartus veziu? Na gerai, palengvinkim uzduoti, net zinant kad pasveiksit, kuri cia pageidauti chemoterapijos kursiuko? Gink Dieve, as neaagituoju manes gailetis. Tai mano gyvenimas, priemiau issuki, nugalejau. Siuo metu esu visiskai sveika, nevartoju jokiu vaistu. Ks bus toliau, nezinau... Cia viena, baisiai suirupinusi, aiskino kad neva man nepadejo nei mano grozis nei t.t. O as manau priesingai, ne susirgimas esme, esme yra tame, kad as po viso sito GYVENU KOKYBISKA GYVENIMA irneketinu laidotis.
As esu pasiruosusi visuokiems issukiams. Man tai kaip zaidimas, kuri as sau pati apsunkinu, man ne tik svarbu nugaleti, iveikti issuki, bet ir islikti zmogumi.

As nuskirausta? Gal tamsta, ar va cia, kaip minejau, bando mane nuskriausti, bet tai jau ne mano reikalas. Jus tik nereiksmingas epizodelis neitakojantis gyvenimo. GAlvokite ka nors is naujo.

Taip, mano kaimynai ne teisiamieji, kad teigtu. Mano kaimynai su manimo dalinosi, kad jie nepajuto zenklaus pabrangimo. Jei pirktu siandiena, beje kai padorus ukininkai jau seja senai baige, tikiu, atsizvelgiant i dabartine sitaucija, kaina zenkliai butu pakitusi i didziaja puse.

Moonte, nuoširdi užuojauta dėl ligos. Puikiai suprantu, kad jums jos nereikia. Bet vis tiek uzuojauta.

Na jūs akcentuojant pastoviai, kad "neatleisiu" ir pan. Tai iš šono atrodo, kad jūs nuskriaudė. O forume to padaryti, aš manau, neįmanoma. Na jeigu žmogus brandus aisku.

Apie ką ir kalbama, kad brangsta trasos. Tikrai ne 5%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 balandžio 2022 - 23:28
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:12)
Aha, neigiamai. Dėl kelių, morkų, koronu ir t.t.
civilizuotai nk nesprendet. Bijojot išsakyti savo nuomonę.
Gal ir kaimynai irgi jums linkčioja?

Del morku.... Kokiu dar morku... A cia tu, kurios nukrito ant kelio ir jomis vaisinosi mano stirnos?

Na ne mano bedos, kad viena forumo nestamantna babce interpretavo, o tamstai kaip kempine sugere.

Na matot, vel gi as ne jusu mados. As neburku zmonems savo nuomones, kai ji nereikalinga, o svarbiausia nieko nepakeis. Na tarkim, Idomucia zino mano nuomone, ji kaip nors ji itakojo? Baime... Geras. Cia vel eiline tamstos kalida, manyti kad neva as pele po sluota. BEt, vertinkit kaip norit, del to ryt saule isaus. Cia matyt, vel, busiu apkaltinta, kad kazko bijojau, kad nesiveliau ir debiliska polemika apie nieka, kuri nieko nekeicia ir neitakoja.

Siaip, as dazniausiai klausausi, todel zmones ir traukiu... Vel skubotos isvados, psakancios daugiau apie pacia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 22:17)
O salimais manes esantys ukininkai tuo nesiskundzia, kai kalbam tarpusavyje. As pirkau, man irgi kaip minejau 5 procnetai ne problema. Panasiai kainos dideja kiekvienais metais.
Man tai norma, zinant kokia dabar ir anuomet buvo situacija.

Tą reikėjo aiškinti šitame poste. Kad jūsų ūkininkai sėja seniai baige. ir trasas pirko seniai. O jei pirktu siandiena, kaip jūs teiget, atsizvelgiant i dabartine sitaucija, kaina zenkliai butu pakitusi i didziaja puse.
O neaiskinti, kad toks pabrangimas norma... Bet, kaip visada, rasote kas jums patogu...

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:35)
Del morku..

Na matot, vel gi as ne jusu mados. As neburku zmonems savo nuomones, kai ji nereikalinga, o svarbiausia nieko nepakeis. Na tarkim, Idomucia zino mano nuomone, ji kaip nors ji itakojo? Baime... Geras. Cia vel eiline tamstos kalida, manyti kad neva as pele po sluota. BEt, vertinkit kaip norit, del to ryt saule isaus. Cia matyt, vel, busiu apkaltinta, kad kazko bijojau, kad nesiveliau ir debiliska polemika apie nieka, kuri nieko nekeicia ir neitakoja.

Siaip, as dazniausiai klausausi, todel zmones ir traukiu... Vel skubotos isvados, psakancios daugiau apie pacia.

Ieškokite savo postų, ten viskas aiškiai parašyta.

smile.gif Aha, neburkat smile.gif
Tiesiog Civilizuotai išsakyti savo nuomone. Bendrauti.
Aha, "klausausi", patikėjom.
Labanakt 🌙✨💫
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 balandžio 2022 - 23:44
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:28)
Moonte, nuoširdi užuojauta dėl ligos. Puikiai suprantu, kad jums jos nereikia. Bet vis tiek uzuojauta.

Na jūs akcentuojant pastoviai, kad "neatleisiu" ir pan. Tai iš šono atrodo, kad jūs nuskriaudė. O forume to padaryti, aš manau,  neįmanoma. Na jeigu žmogus brandus aisku.

Apie ką ir kalbama, kad brangsta trasos. Tikrai ne 5%

Uzuojauta reikalinga tiems kuriems jos reikia. Ko man uzjausti, kad esu sveika, kad nugalejau vezi net du kartus? Yra zmones kuriem sitiesu reikalinga uzuojauta.

Mano posto esme, buvo ne uzuojauta, o paaiskinti, kad visi zmones yra itakojami ivairiu isbandymu, is sono paziurejes prasalaitis net nezino visu ju, bet neretai daro klaidingas isvadas, o kaip jam viskas lengva buvo/yra. Isukiai tai neatsiejama zmogaus gyvenimo dalis. Mes visi turime pasirinkima, kaip tuos issukius spresti.

Pastoviai? Na ir kokiu daznumu tai kartojasi? Aaaaa... Na matot, forume, ne forume, bet su chamais nemalonu bendrauti... Jei neva tai brandos trukumas, ok, sutinku. Turiu gi as kokia nors yda tureti mirksiukas.gif

O as nieakda neteigiau, kad niekas niekada nebrangs. As tik konstatavau fakta, pasidalindama informacija is savo aplinkos. Kaip ir apie siuksliu konteinerius. Siaip as ne linkusi visu vardu kalbeti, kaip ir uz visu sleptis, pateikiant, kaip visuotina tendencija.

QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:40)
Ieškokite savo postų, ten viskas aiškiai parašyta.

smile.gif Aha, neburkat smile.gif
Tiesiog Civilizuotai išsakyti savo nuomone. Bendrauti.
Aha, "klausausi", patikėjom.
Labanakt 🌙✨💫

Ne as prispangau, ne man ieskoti. As puikiai atsimenu sia polemika.

Ne nebruku. Forumas, yra kitas bendravimo formatas, jus visada turite galimybe nebendrauti, pasitraukti, ignoruoti. Gyvenimas siek tiek kitoks.
Mano nuomone kaimynai puikiai zinojo, kaip ir zinojo, kad mes visi pasiskiepyje. Manau to pakanka, kam zmogui kartoti ta pati per tapati, kai as net neturejau poreikio juos perkalbeti. As gaiu nepritarti ju pasirinkimui, man gali nepatinkti ju viesai demnostuojamos emocijos, kalbant apie reiskini, bet tai nereiskia, kad as turiu aukleti suagusius zmones. Juolab, kaip nemaza dali zmoniu buvo apemusi panasi psichoze.

Acha, butent klausyti, bet siam procese esme GIRDETI.
Ne pirmas ir nepaskutinis kartas. O tamsta ne tas zmogus, kurio nuomone man butu svarbi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2022 - 00:04
Du kartus jau veziu prasirgus ir vistiek eina cia, kaip beprotė ir dergiasi, keikiasi, barasi, žemina, irodineja savo tiesas iki nualpimo, iki nukritimo.

Man taves negaila, nes tu ir tik tu pasirinkai murkdytis mėšliname negatyve, kiekviena diena cia ateidama tampytis. Tai tavo pasirinkimas ir neverk cia, kad tave, tokia ligone, cia kazkas skriaudzia. Tau su galva negerai, jei nesupranti, kad nuo tokio negatyvo, kuri tu spinduliuoji, trecias kartas gali buti ne uz kalnų. Man taves negaila, nes tu pati cia vis atsivelki ir dergiesi, tavo zodis visada turi buti paskutinis, nes kitaip neuzmigsi, kuo ilgiau rasai, tuo tavo postai tamsesni ir sunkesni...tamsesni ir sunkesni...kaip tavo siela. Tu visada manipuliuoji savo liga, kai esi priremiama cia prie sienos. Visada. Personazai pasimauna ant tavo kabliuko - tavo ligos, tu pašnekovus taip nuginkluoji.. As ne, mano ginklai iauge man i rankas. Per gerai pazystu tavo tamsius užkaborius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 balandžio 2022 - 00:24

Du kartus jau veziu prasirgus ir vistiek eina cia, kaip beprotė ir dergiasi, keikiasi, barasi, žemina, irodineja savo tiesas iki nualpimo, iki nukritimo.

Man taves negaila, nes tu ir tik tu pasirinkai murkdytis mėšliname negatyve, kiekviena diena cia ateidama tampytis. Tai tavo pasirinkimas ir neverk cia, kad tave, tokia ligone, cia kazkas skriaudzia. Tau su galva negerai, jei nesupranti, kad nuo tokio negatyvo, kuri tu spinduliuoji, trecias kartas gali buti ne uz kalnų. Man taves negaila, nes tu pati cia vis atsivelki ir dergiesi, tavo zodis visada turi buti paskutinis, nes kitaip neuzmigsi, kuo ilgiau rasai, tuo tavo postai tamsesni ir sunkesni...tamsesni ir sunkesni...kaip tavo siela. Tu visada manipuliuoji savo liga, kai esi priremiama cia prie sienos. Visada. Personazai pasimauna ant tavo kabliuko - tavo ligos, tu pašnekovus taip nuginkluoji.. As ne, mano ginklai iauge man i rankas. Per gerai pazystu tavo tamsius užkaborius.

😅pasakė per anksti susenusi boba, kurios supuvęs vidinis pasaulis net ant snukio atsispindi 😅

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 23:13)
Bet turiu daug vaikų. Kas neaišku?

Matai kaip, o tavo draugė burbė prieš porą dienų sakė, kad daug vaikų gimdo tik degradai. Tu degradė?
Iš mano pusės pagarba wub.gif .
Vakar kaip tik AIG teikė pdovanojimus motinoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 30 balandžio 2022 - 07:47
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:31)
As i kito zmgoaus galva neilisiu, gal ir nesako, bet kazkaip keistoka, kai zmones ateina i svecius dalinasi su manimi neva nebutais dalykais. Kam aplamai to reikia? Zinoma, as ne jus urada, zmoniu padorumu neabejoju, tikiu jais iki tol kol jie savo elgesiu nepakoreguos mano vertinima. Jie dar nenuvyle manes.

O anot jusu zurnalistai visada raso tik tiesa, burbulu nepucia...
VAdinasi, kiekviena musu, turime savo vertinimo kriterijus, ar tai kiekvienai musu suabejojus jais, suteikia teise rasyti, kad tai atitrukimas nuo realybes... As abejoju. Nors, itariu, mudvieju realybe labai skirtinga  mirksiukas.gif

kaip įdomu... kodėl tu to niekada netaikei savo šviesuolių teletabių pusei, nesudraudei jų, kai jos puldinėdavo oponentus dėl VBS, prašinėdavo įrodymų, išjuokdavo ir pan.? Tavo aplinkos žmonės tai jau patikimi? O kitų ne? Jūsų pusės vertinimo kriterijai superiniai, o mūsų pusės ne? Jūs turite teisę juos kvestionuoti, o mes jūsų pusės ne?
Žinai, tu būtum puikiausia korumpuočiausia vadovė. Turi visas savybes tam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:43)
O kaip jus bendraujate su kaimynais? I svecius neinate? Nors, pas tokia ziezula galimai ir neis zmones. Na, o mano kaimynai ukininkai, labai megsta ateiti i svecius, ypac kai vaziuoja pro sali. O kai ateina i svecius, tai ir pokalbis rezgasi apie rupimus kalusimus, viskas zmogiska.

SAvoka a priori girdejote? Tai va, zmogus privalo buti gerbtinas, jam nprivaloma irodineti padorumo. Kitas reikalas, kai zmogus savo veiksmais aprodo kad yra nedoras.

čia tie antivakseriai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:57)
Galima viska civilizuotai, be auklejimo ir moralu isspresti. Kaip jau mienejau, zmones nuostabus, bet koronoviruso psichoze itakojo nemazai zmoniu. Gerai kad viskas baigesi.

o kodėl to netaikai forume, ką taikai kaimynams?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 30, 00:53)
Ne nebruku. Forumas, yra kitas bendravimo formatas, jus visada turite galimybe nebendrauti, pasitraukti, ignoruoti.

Aš irgi tą esu rašiusi vienai teletabei, kai ji čia draskėsi. Tu kažkodėl tada man nepritarei ir nutylėjai. Matai kaip įdomiai. O pasirodo buvai mano nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 30, 09:04)
kaip įdomu... kodėl tu to niekada netaikei savo šviesuolių teletabių pusei, nesudraudei jų, kai jos puldinėdavo oponentus dėl VBS, prašinėdavo įrodymų, išjuokdavo ir pan.? Tavo aplinkos žmonės tai jau patikimi? O kitų ne? Jūsų pusės vertinimo kriterijai superiniai, o mūsų pusės ne? Jūs turite teisę juos kvestionuoti, o mes jūsų pusės ne?
Žinai, tu būtum puikiausia korumpuočiausia vadovė. Turi visas savybes tam mirksiukas.gif
Papildyta:

čia tie antivakseriai? mirksiukas.gif
Papildyta:

o kodėl to netaikai forume, ką taikai kaimynams?
Papildyta:

Aš irgi tą esu rašiusi vienai teletabei, kai ji čia draskėsi. Tu kažkodėl tada man nepritarei ir nutylėjai. Matai kaip įdomiai. O pasirodo buvai mano nuomonės.

Kai tu bendrauji su teletabiais tai ir bendrauk, as su jais nebendrauju. Mano aplinkoje ju tiesiog nera.
O kas dar daugiau?
As jau parasiau, nematau prasmes kartotis. Pakartojus tai antra karta prasme nepakis.
Monteverte, cia tu bendrauji su teletabiais, as ne. Todel tau niekuo padeti negaliu.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 30, 07:47)
Matai kaip, o tavo draugė burbė prieš porą dienų sakė, kad daug vaikų gimdo tik degradai. Tu degradė?
Iš mano pusės pagarba wub.gif .
Vakar kaip tik AIG teikė pdovanojimus motinoms.

Man labai patinka, kaip jos greitai "persiauna"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 balandžio 2022 - 09:37
QUOTE(Moonte @ 2022 04 30, 10:41)
Kai tu bendrauji su teletabiais tai ir bendrauk, as su jais nebendrauju. Mano aplinkoje ju tiesiog nera.
O kas dar daugiau?
As jau parasiau, nematau prasmes kartotis. Pakartojus tai antra karta prasme nepakis.
Monteverte, cia tu bendrauji su teletabiais, as ne. Todel tau niekuo padeti negaliu.

o ko dar galima buvo tikėtis iš korumpuočiausios vadovės? bigsmile.gif atsakei būtent taip, mėtydama pėdas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 30, 10:41)

gal mokosi iš geriausių? pirštais nebaksnosim, tiek to, visi suprantam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 23:53)
1)Uzuojauta reikalinga tiems kuriems jos reikia. Ko man uzjausti, kad esu sveika, kad nugalejau vezi net du kartus?

2)Mano posto esme, buvo ne uzuojauta, o paaiskinti, kad visi zmones yra itakojami ivairiu isbandymu, is sono paziurejes prasalaitis net nezino visu ju, bet neretai daro klaidingas isvadas, o kaip jam viskas lengva buvo/yra. Isukiai tai neatsiejama zmogaus gyvenimo dalis. Mes visi turime pasirinkima, kaip tuos issukius spresti.

3)Pastoviai? Na ir kokiu daznumu tai kartojasi? Aaaaa... Na matot, forume, ne forume, bet su chamais nemalonu bendrauti... Jei neva tai brandos trukumas, ok, sutinku. Turiu gi as kokia nors yda tureti  mirksiukas.gif

ebruku. Forumas, yra kitas bendravimo formatas, jus visada turite galimybe nebendrauti, pasitraukti, ignoruoti. Gyvenimas siek tiek kitoks.
4) O tamsta ne tas zmogus, kurio nuomone man butu svarbi  mirksiukas.gif

1) Na bet skaitant jūsų postą, man akivaizdu, kad tai nebuvo malonus iššūkis. Tai va ir pareiškiau jums užuojauta. Na užjaučiu ką jums teko išgyventi. Aiškiau dabar?
2) man nesvarbu kokia jūsų posto esmė. Ką galvojau, tą ir parašiau.
Priklausomai kokie tie iššūkiai. Jeigu prarandi darbą, gali įsidarbinti kitur, jeigu nepatinka kaimynai, tiesiog nebendrauji arba randi bendra kalba ir t.t. bet kalbėti apie tai, kad visi žmonės turi pasirinkimą kaip spręsti iššūkius, būtų gryną nesąmonė. Pvz. Kokį pasirinkimą turi žmogus sergantys agresyvią vėžio forma arba mama UA, kuri sėdi su vaikais rūsyje? Jūs rimtai galvojate, kad visus iššūkius galima pačiam žmogui isspręsti? Kiekvienas žmogus nori gyventi ir ne visada tai priklauso nuo mūsų sprendimų. Kodėl mirtis onkologijoje – kasdieninis reiškinys? Kažkas nerado sprendimų kaip ta iššūkį išspręsti? O yra tokių iššūkių, kurie nuo mūsų sprendimu, deja, nepriklauso. Kokia jūs naivi (ir vėl infantilumas?). Pvz turbūt ir pati žinote, kad hodžkino limfoma yra viena iš geriausiai pagydomų vėžio rūšių. Ir tai nėra taip, kad žmogus priėmė iššūkį, rado sprendima ir pasveiko. tiesiog tai dabartinės medicinos nuopelnas. Jūs paprasciausiai, neanalizuojant priežasciu, rasote- kokia aš saunuolė, kaip aš susitvarkau su įssukiais ir t.t. žinokite, kad visi žmonės skirtingi, jeigu jūs neva puikiai susidorojate su problemomis, tai dar nereiškia, kad ir kitas privalo elgtis taip pat arba jam pavyks. Ne taip viskas lengva.
3) dažnai. Lb dažnai biggrin.gif
Tuomet atsiribokite nuo nemalonių jums situacijų bei žmonių. Brandus žmogus būtent taip ir pasielgtu. Pyktį parodyti kartais reikia. Aš suprantu kai bendraujama su artimais žmonėmis, kai kažko iš jų laukiate ir tikitės, Na žmogui reikia meiles palaikymo ir t.t. Kai to jis negauna, tai isizeidzia, pyksta.
Bet čia gi forumas. Ko jūs norit? Įsižeisti ir neatleisti dėl kai kurių forumieciu zodziu – keista. Ir nuoskauda tai infantilus jausmas.. Jūs man panaši į darželinuka, kuris įsižeidžia, lieja ašaras kai nepildomos jo užgaidos ir troškimai... Panašiai.
O kai žmogus, čia SM, neatleidžia kažkam, nešioja akmenis širdyje tai nėra gerai Tai didele griaunamoji jėga. Bet, gal čia jūs tik vaidinat, manipuliuojat... Na ale aš isizeidziau. tikiuosi kad taip ir yra.
4) puiku. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 30, 07:47)

Taip, sprendžiant iš to, degrade smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 30, 09:41)

Man irgi ♥️
Atsakyti