Na ne visus. Aš kalbu apie tokias "normalias" krizės. Kiti nugyvena gana ramiai.
Pasiruošusi karui?
Infantilumas... pvz. Jūs nuolat čia "nuskriausta". Tai būdinga infantilumui.
Kalba buvo apie pabrangima.

Cia tas ramumas yra labai salyginas dalykas. Tarkim, va lerva, ji vis pavydi man mano gyvenimelio, is serijos ji viska turejo... O kas is jusu noretu sirgti du kartus veziu? Na gerai, palengvinkim uzduoti, net zinant, kad pasveiksit, kuri cia pageidaujat chemoterapijos kursiuko? Gink Dieve, as neaagituoju manes gailetis. Tai mano gyvenimas, priemiau issuki, nugalejau. Esu labai savimi patenkinta, kaip kate gavusi vistienos gabaliuka.
Siuo metu esu visiskai sveika, nevartoju jokiu vaistu. Kas bus toliau, nezinau... Cia viena, baisiai suirupinusi, aiskino, kad neva man nepadejo nei mano grozis nei t.t. O as manau priesingai, ne susirgimas esme, esme yra tame, kad as po viso sito GYVENU KOKYBISKA GYVENIMA ir neketinu laidotis.
Taip, esu pasiruosusi visokiems issukiams. Man tai kaip zaidimas, kuri as sau pati apsunkinu, man ne tik svarbu nugaleti, iveikti issuki, bet ir islikti zmogumi.
As nuskriausta? Gal tamsta, ar va cia, kaip minejau, bando mane nuskriausti, bet tai jau ne mano reikalas. Jus tik nereiksmingas epizodelis neitakojantis gyvenimo. Galvokite ka nors is naujo. Bet kai jus meluojat, savo interpretacija pateikiat neva Moonte taip rase, galvojo ir t.t. tai parasau.
Taip, mano kaimynai ne teisiamieji, kad teigtu,, o as ne jusu mados kad juos kvosti. Mano kaimynai su manimo dalinosi, kad jie nepajuto zenklaus pabrangimo. Jei pirktu siandiena, beje kai padorus ukininkai jau seja senai baige, tikiu, atsizvelgiant i dabartine sitaucija, kaina zenkliai butu pakitusi i didziaja puse.