Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Vakarai mums padės.

Kur aš tai girdėjau?

O jei rimtai, tai nesitikejau, rimtai nesitikejau galvojau viskas pasibaigs tik gasdinimais. Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2022 - 09:36

Aš tikiuosi, kad tai pasmerks visi nepaisant kokias pažiūras turi. Čia nelygintina su Krymo atveju. Ten buvo sužaista. 

Atsakyti

Aš irgi maniau, kad iki to neprieis. Tiesiog nesitikėjo, kad toks beprotis....

Atsakyti

Vienintelė išeiti yra uždaryti Rusiją į absoliučią visapusišką blokadą. 

Ką jie darys? Ims grąsinti atominiu ginklu?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 10:36)
<p>Aš tikiuosi, kad tai pasmerks visi nepaisant kokias pažiūras turi. Čia nelygintina su Krymo atveju. Ten buvo sužaista. 
</p><p></p><p></p><p></p>

Baik tu bl cia issidirbineti. Oratorė jobana. Ne mitinge. Debiloidė.
Ir taip aisku, kad tai yra tragedija, ko cia nesamones rssineji, kiausingalve. Antra Moontė debilė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2022 - 09:41

Aš tikiuosi, kad tai pasmerks visi nepaisant kokias pažiūras turi. Čia nelygintina su Krymo atveju. Ten buvo sužaista. 

Pasmerkt negana. Reikia priversti rasieją kentėti. visus piliečius išvaryti atgal į jų šalį, jokių ekonominių ryšių, pasiųsti ką nors putkai nunuodyt.

Atsakyti

Aš irgi maniau, kad iki to neprieis. Tiesiog nesitikėjo, kad toks beprotis....

Einu pažiūrėt kada rašiau anoj temoj, kad tuoj galėsim kalbėti apie karą. 

Buvo pranešimų iš Jav ir Uk žvalgybos gerą savaitę, kad Ru ruošiasi pradėti karą. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 24, 10:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72935158" data-time="1645688215"><div><p>Aš tikiuosi, kad tai pasmerks visi nepaisant kokias pažiūras turi. Čia nelygintina su Krymo atveju. Ten buvo sužaista. </p></div></blockquote><p>Pasmerkt negana. Reikia priversti rasieją kentėti. visus piliečius išvaryti atgal į jų šalį, jokių ekonominių ryšių, pasiųsti ką nors putkai nunuodyt.</p>

Tai gyveni gi Lietuvoje. Eik , stok i pirmas gyneju grease. Ar tik klavisais barskinsi ir nieko pati nedarysi?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 10:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72935160" data-time="1645688344"><div><p>Aš irgi maniau, kad iki to neprieis. Tiesiog nesitikėjo, kad toks beprotis....</p></div></blockquote><p>Einu pažiūrėt kada rašiau anoj temoj, kad tuoj galėsim kalbėti apie karą. </p><p>Buvo pranešimų iš Jav ir Uk žvalgybos gerą savaitę, kad Ru ruošiasi pradėti karą. </p>

Tu ne radija klausyk o ruoškis Lietuva ginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2022 - 09:44

19d.

Atsakyti

Tai gyveni gi Lietuvoje. Eik , stok i pirmas gyneju grease. Ar tik klavisais barskinsi ir nieko pati nedarysi?
Papildyta:
Tu ne radija klausyk o ruoškis Lietuva ginti.

Tam reik karinio pasirengimo. Mes neturim

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 10:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72935166" data-time="1645688624"><div><p>Tai gyveni gi Lietuvoje. Eik , stok i pirmas gyneju grease. Ar tik klavisais barskinsi ir nieko pati nedarysi?
Papildyta:
Tu ne radija klausyk o ruoškis Lietuva ginti.</p></div></blockquote><p>Tam reik karinio pasirengimo. Mes neturim</p>

Karo atveju? Matai kiek tu drąsi, laido ritere?
Atsakyti

Paskaitom

https://psichika.eu/...ksta-ukrainoje/

Atsakyti