Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 19:20)
Matote, su iššūkių nesusitvarket.  Tai reikėjo nuoširdžiai pasikalbėti su savo anyta, atsiprašyti, kad jūsų tėvas okupavo LT ir nukentėjo tos vargšės moters giminė.

Košmaras kokie epitetai iš SM "psichologės"...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 01, 18:13)
Įspūdinga wub.gif Jei visi taip...

Dekui.
Mano tetuko vertinima itakoja jo gyvenimiska patritis. O as jo vaikas.

O apie negalia turincius zmones. As atkreipiau demesi, kaip godziai zmones megaujasi gyvenimu, kaip jie moka buti laimingais, branginti kiekviena diena.
Mane labiau glumina sveiki, viskuo nepatenkinti, nelaimingi, tingus zmones. Rodos turi visas galimybes, bet nieko nedaro, net tai kas suteiktu jiems laimes. O gal jie tiesiog nemoka buti laimingais?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 19:20)

2) nebandžiau net. Kadangi teiget, kad galima viską  pasiekti aš ir paklausiau kodėl jūs ne Angelina Jolie, ne Merkel,

Montekrista gali lygiuotis i Angelina Jolie, abiejoms rupi vienas dalykas.

O Merkel tai nebloga gautusi is Ubuntienes. Putino ir Rusijos gerbejos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 01, 18:27)
Košmaras kokie epitetai iš  SM "psichologės"...

Tikrai košmaras verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 01, 18:34)

O Merkel tai nebloga gautusi is Ubuntienes. Putino ir Rusijos gerbejos.

Tai kad čia ją dievino ir moonte berods ir kitos
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 18:20)
1) Abejoti reikia. Aš pati tokia pat. Realybėje meluojama, o čia forumas.
2) nebandžiau net. Kadangi teiget, kad galima viską  pasiekti aš ir paklausiau kodėl jūs ne Angelina Jolie, ne Merkel, ar ne įžymi menininke. Na viską galima pasiekti gi. Pavyzdį tik parodžiau. Norėtumėte būti įžymus žmogus savo srityje (turbut supratot jau, kad ne apie bunkaus izymuma rašau).? Noretumet būti kaip Grybauskaitė, Zaha Hadid, arba gal jūs pati turit kokį autoritetą į kuri norėtumėte lygiuotis?
Nu negaliu aš ir jūs būti balerina, jolie, negali vieniša mokytoja, slaugytoja ir t.t.  gerai gyventi, neribojant savęs..
kam tada darbuotojai,vairuotojai, gydytojai, pedagogai, pilotai streikavo? Jie ką tinginiai? Kodėl nerado sprendimu? Kam reikėjo reikšti nepasitenkinimą?

2.1) rašiau ir anksciau. Nk keisto, kad nepastebejot. Va prašau, seniau rašiau: "Tada kodėl jūs ne plačiai pasaulyje žinoma moteris, žinoma menininkė, apie kurią rašytų pasaulinė spauda?"

3) dauguma kas serga nori gyventi, kovoja ir t.t. tai priklauso labiau koks tai vėžys. Yra įvairaus agresyvumo vėžiu. Pvz. Krūties vėžiu yra įvairių. Nuo vienu miršta, nuo kitų-ne.  Jūsų gi mama mirė nuo vėžio. Puikiai žinot, kad visi nori gyventi.

Matote, su iššūkių nesusitvarket.  Tai reikėjo nuoširdžiai pasikalbėti su savo anyta, atsiprašyti, kad jūsų tėvas okupavo LT ir nukentėjo tos vargšės moters giminė. Jūs manau puikiai suprantat. Nes dabar UA panašiai manau būtų. Jeigu ukrainietis norėtų vesti rusė. Irgi visi būtų prieš.
Bet, galimai ji savo sūnaus ir nemylėjo, sprendžiant kaip ji elgėsi su jo. Todėl ir nebendravo su moonte ir anūkų.

O as neabejoju ypac ,kai yra forumas. Nes cia esanti informacija visiskai neitakoja mano gyvenimo.
2. Na matot, uarda, zymumas, viesumas yra jusu sekmingumo matas, ne mano. Jus jo nepasieket, as to nesiekiau. Man pakanka zinomumo mano rate. Juk svarbu, ne tamstos vertinimas, o kad as jausciausi sekminga, mano svajoniu issipildymas, pasiekti mano laimejimai. Nes as viska darau del saves, ne del kitu. Bet kokiu atveju, siuo metu as gyvenu savo malonumui, ir dar turiu ideju, kurias budinai igyvendinsiu, jei spesiu. Man tai svarbiausia, kad jausciausi sekminga ir laiminga. Pagaliau vienas mano sekmingiausiu projektu didele seima, kurios as neturejau, o dabar yra, tai mano gyvenimo prasme.

3. Mano mama kaip ir "nenorejo", atsisake gydymo. Nes nemate prasmes, itariu nenorejo kankintis pati ir kankinti aplinkiniu, taip ji suprato sia situacija. As jos pasirinkima gerbiau. O ir jos grazus amzius buvo, sirdis nebutu atlaikiusi...
Kita vertus, noreti gyventi, ir stengtis, kad gyventu, daryti kazkokius specifinius, sunkius, alinancius zingsnius, tai ne tas pats. Nes sergant, zmones turi deti pastangas tam, kad pasveiktu. BE PASTANGU, t.y tikslo siekimo, vargu ar kas iseis. Zinoma, pasitaiko, kad ir be pastangu zmones pagyja. Bet tai labai reta.

Jus esate, ziauriai nejautrus, nepagarbus kito skausmui, isgyvenimui zmogus, lipantis i kitu dusias su purvinasi ciabatais. Jums svarbi tik jus pati, jusu tiesos. Svarbu paciai kalbeti, bet reikia zinoti kada ir kokiu laiku ir pagaliau ar pasnekovas nori apie tai kalbeti. Tai, kad esi marti, sunaus zmona, nei vienai nesuteikia teises perzengti zmogaus privatumo ribas, jei jis nerodo noro jas praverti. Man siuo atveju nesvarbus jokie issukiai, lai jie buna prakeikti jei ju deka bus iskaudintas zmogus, nei as pati, kai kalba eina apie kita zmogu, jo savijauta. Pagaliau, kiekvienas musu artimuma matuoja savaip. GAlimai as buvau zymiai artimesne, nei pati su savo anytom, nes sugebjau suprasti jos skausma, o supratusi gerbti jos pasirinkima, valia. Kas zino... Ir pagaliau, kodel as turiu irodineti, kad as ne tokia as kitokia? Jus rimtai manote, kad atsiprasymas padetu zmogui netekus jo artimu? Siaip as suprantu, kur link veda tamstos klausimeliai. Bandot provokuoti, norit isgirsti, kad as neturiu uz ka atsiprasyti... Taip, bandote pateisinti rusus, kurie irgi neva nekalti, kad karas vyksta, kaip bus nekalti ju vaikai.
Jei ka, mano tevas pats butu atsiprases, bet vyras prase to nedaryti, neskaudinti jo mamos. Todel mano tetis si akmeni nusinese kartu su savimi anapilin.

Manau, anyta buvo rami, nes jos sunus ir anukas buvo ir yra mylimi. O ko motinai daugiau reikia, nors ji ir nepritare sunaus pasirinkimui.

Kiekvienas musu myli taip kaip moka, kokie mes, tokia ir musu meile, netobula. Kas galejo pagalvoti, kad as stosiu ginti anytos. Ne jums, urada, matuoti zmoniu meiles. Kai pati is to ka rasote negebat myleti zmoniu.

Man pasidare gaila jusu busimu marciu.

QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 18:39)
Tai kad čia ją dievino ir moonte berods ir kitos

Berods tu ja dievinai, nes ji Putleriui gera buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 gegužės 2022 - 19:44
O džyyyzzzzz...Moontė visą savaitgalį čystai bandė uardą itikinti, kad ji vos ne svieto kankinė, nepripažintas genijus, metų motina ir marti biggrin.gif , meninykė, kuri ne vieno savo darbelio nera parodziusi.

Visko neskaiciau, tik paskutinius tris susirasinejimus. Kadangi uarda nepasikabina ant Moontes 'as vežininke, nedrysk man priestarauti' kabliuko tai matosi, kaip keiciadi Moontes postai biggrin.gif Jie vis labiau uzgaulesni uardos atzvilgiu ir uzgqulesni.

Moone, vėžys nera vienintele mirtina liga.Nesusireiksmink.

A, beje, akis buvo uzkliuvus uz tavo vyro ligu. Ne nuo jaunystes darbu jam sveikata parejus, o nuo alkoholizmo. Jo motina ji verte dirbti paugli, o tu isvis savo vaika palikai viena, kaip pirštą. Tu auksciau, kaip iki anytos keliu, neturi teises akių pakelti.

Ir pasaku nesek, kad tais laikais ukrainiecius vadino rusais. Jie visada buvo chacholai. Apsimelavus isterikė. Marcios anytoms nepatinka ne del tautybes, o del charakterio bruožų. Visos mamku anytos gqli tqi patvirtinti. Vis, kad save pateisinti, vis kad pateisinti, velniui dusia parduotum, kad tik niekas nepagautu meluojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gegužės 2022 - 20:23
QUOTE(Moonte @ 2022 05 01, 19:04)
O as neabejoju ypac ,kai yra forumas. Nes cia esanti informacija visiskai neitakoja mano gyvenimo.
2. Na matot, uarda, zymumas, viesumas yra jusu sekmingumo matas, ne mano. Jus jo nepasieket, as to nesiekiau. Man pakanka zinomumo mano rate. Juk svarbu, ne tamstos vertinimas, o kad as jausciausi sekminga, mano svajoniu issipildymas, pasiekti mano laimejimai. Nes as viska darau del saves, ne del kitu. Bet kokiu atveju, siuo metu as gyvenu savo malonumui, ir dar turiu ideju, kurias budinai igyvendinsiu, jei spesiu. Man tai svarbiausia, kad jausciausi sekminga ir laiminga. Pagaliau vienas mano sekmingiausiu projektu didele seima, kurios as neturejau, o dabar yra, tai mano gyvenimo prasme.

3. Nes sergant, zmones turi deti pastangas tam, kad pasveiktu. BE PASTANGU, t.y tikslo siekimo, vargu ar kas iseis. Zinoma, pasitaiko, kad ir be pastangu zmones pagyja. Bet tai labai reta.

Jus esate, ziauriai nejautrus, nepagarbus kito skausmui, isgyvenimui zmogus, lipantis i kitu dusias su purvinasi ciabatais. Jums svarbi tik jus pati, jusu tiesos. Svarbu paciai kalbeti, bet reikia zinoti kada ir kokiu laiku ir pagaliau ar pasnekovas nori apie tai kalbeti. Tai, kad esi marti, sunaus zmona, nei vienai nesuteikia teises perzengti zmogaus privatumo ribas, jei jis nerodo noro jas praverti. Man siuo atveju nesvarbus jokie issukiai, lai jie buna prakeikti jei ju deka bus iskaudintas zmogus, nei as pati, kai kalba eina apie kita zmogu, jo savijauta. Pagaliau, kiekvienas musu artimuma matuoja savaip. GAlimai as buvau zymiai artimesne, nei pati su savo anytom, nes sugebjau suprasti jos skausma, o supratusi gerbti jos pasirinkima, valia. Kas zino... Ir pagaliau, kodel as turiu irodineti, kad as ne tokia as kitokia? Jus rimtai manote, kad atsiprasymas padetu zmogui netekus jo artimu? Siaip as suprantu, kur link veda tamstos klausimeliai. Bandot provokuoti, norit isgirsti, kad as neturiu uz ka atsiprasyti... Taip, bandote pateisinti rusus, kurie irgi neva nekalti, kad karas vyksta, kaip bus nekalti ju vaikai.
Jei ka, mano tevas pats butu atsiprases, bet vyras prase to nedaryti, neskaudinti jo mamos. Todel mano tetis si akmeni nusinese kartu su savimi anapilin.

Manau, anyta buvo rami, nes jos sunus ir anukas buvo ir yra mylimi. O ko motinai daugiau reikia, nors ji ir nepritare sunaus pasirinkimui.

Kiekvienas musu myli taip kaip moka, kokie mes, tokia ir musu meile, netobula. Kas galejo pagalvoti, kad as stosiu ginti anytos. Ne jums, urada, matuoti zmoniu meiles. Kai pati is to ka rasote negebat myleti zmoniu.

Man pasidare gaila jusu busimu marciu.
Berods tu ja dievinai, nes ji Putleriui gera buvo  mirksiukas.gif

Tai apsisperskit. Nes praeitoje žinutėje raset, kad pradėjote abejot.
Daugumos. Dauguma talentingų žmonių, kurie daug dirba, dalyvauja konkursuose, parodose ir t.t. apie juos rašo, rodo per TV ir t.t. ir čia nk keisto. jie nori garsinti LT.. pvz talentingi sportininkai važiuoja į olimpiadas. Tai galimai jūs irgi nedejot pakankamai pastangų, mažai norejot ir pan., kad tapti įžymia moterim. Todėl jums ir atrodo-ai, man ir taip gerai.

Beveik visi, kas serga nori gyventi, deda pastangas. Žmonės pasveiksta, pirmiausia, nes yra gydytojai, vaistai, iv. terapijos ir t.t. Mano vaikystės draugę mirė nuo vėžio. Ji net nežinojo, kad serga vėžiu. Tai ji ką nenorėjo gyventi? 3,4 st. Smegenų, skrandžio vėžys praktiškai nepagydomas. Kiekvienas vėžys skirtingas. Medicinoje yra gyvenimo trukmės prognozės. Moonte, nėra taip, kad žmonės sergantys limfoma labiau nori gyventi ir deda daugiau pastangų, negu tie, kas serga skrandžiu, smegenų vėžiu. Tai tiesiog reiškia, kad medicina onkohematalogijoje stipriai pažengusi, todėl ir pasveikusiu žymiai daugiau.

Aaa. Tai jau net ne nuo jūsų priklauso, nes jūs tik esate marti.pasirodo. Pagaliau. Aš jums tą ir noriu įrodyti. Kad nuo mūsų mažai kas priklauso. Tai supratot pagaliau, kad ne tik nuo noru, pastangu priklauso, o dar ir nuo aplinkybiu, nuo kitų žmonių, nuo intuicijos, nuo draugų, pažįstamų, nuo charakterio ir t.t. nesugebejot gi rasti bendrą kalbą su anyta. O kita moteris, neabejoju, rastu. Mes visi skirtingi. Todėl taip ir yra.
Kaip mano močiutė sako, toks likimas. Kažką gali pakeisti, bet daug ka-ne.
Aš nemanau, kad atsiprasymas padėtų. Bet jūs tai akcentuojat. O tie atsiprašė, pergyveno, todėl taip...
Prie ko čia rusai? Nesupratau. Tai tada ir jūs turetumet būti kalta? Kaip vaikas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 01, 19:04)
Berods tu ja dievinai, nes ji Putleriui gera buvo  mirksiukas.gif

Ane? Tai jūs tik dabar gi sužinojote, kad ji putleriui gera smile.gif
Anksčiau gi ji auksinė buvo jums. O aš apie ją visai nerasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 01 gegužės 2022 - 21:53
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 01, 20:10)

A, beje, akis buvo uzkliuvus uz tavo vyro ligu. Ne nuo jaunystes darbu jam sveikata parejus, o nuo alkoholizmo. Jo motina ji verte dirbti paugli, o tu isvis savo vaika palikai viena, kaip pirštą. Tu auksciau, kaip  iki anytos keliu, neturi teises akių pakelti.

Tai pokario metais beveik visi paaugliai dirbo. Laikas sunkus buvo.
________
Moonte, o kodėl pykstat ant vyro mamos, kad traktoristas nugirdė... Kodėl ne ant traktoristo?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 21:45)
Tai apsisperskit. Nes praeitoje žinutėje raset, kad pradėjote abejot.
Daugumos. Dauguma talentingų žmonių, kurie daug dirba,  dalyvauja konkursuose, parodose ir t.t. apie juos rašo, rodo per TV ir t.t. ir čia nk keisto.  jie nori garsinti LT.. pvz talentingi sportininkai važiuoja į olimpiadas. Tai galimai jūs irgi nedejot pakankamai pastangų, mažai norejot ir pan., kad tapti įžymia moterim. Todėl jums ir atrodo-ai, man ir taip gerai.

Beveik visi, kas serga nori gyventi, deda pastangas. Žmonės pasveiksta, pirmiausia, nes yra gydytojai, vaistai, iv. terapijos ir t.t. Mano vaikystės draugę mirė nuo vėžio. Ji net nežinojo, kad serga vėžiu. Tai ji ką nenorėjo gyventi?  3,4 st. Smegenų, skrandžio vėžys praktiškai nepagydomas. Kiekvienas vėžys skirtingas. Medicinoje yra gyvenimo trukmės prognozės. Moonte, nėra taip, kad žmonės sergantys limfoma labiau nori gyventi ir deda daugiau pastangų, negu tie, kas serga skrandžiu, smegenų vėžiu. Tai tiesiog reiškia, kad medicina onkohematalogijoje stipriai pažengusi, todėl ir pasveikusiu žymiai daugiau.

Aaa. Tai jau net ne nuo jūsų priklauso, nes jūs tik esate marti.pasirodo.  Pagaliau.  Aš jums tą ir noriu įrodyti. Kad nuo mūsų mažai kas priklauso. Tai supratot pagaliau, kad ne tik nuo noru, pastangu priklauso, o dar ir nuo aplinkybiu, nuo kitų žmonių, nuo intuicijos, nuo draugų, pažįstamų, nuo charakterio ir t.t. nesugebejot gi rasti bendrą kalbą su anyta. O kita moteris, neabejoju,  rastu. Mes visi skirtingi. Todėl taip ir yra.
Kaip mano močiutė sako, toks likimas. Kažką gali pakeisti, bet  daug ka-ne.
Aš nemanau, kad atsiprasymas padėtų. Bet jūs tai akcentuojat. O tie atsiprašė, pergyveno, todėl taip...
Prie ko čia rusai? Nesupratau. Tai tada ir jūs turetumet būti kalta? Kaip vaikas.
Papildyta:

Ane? Tai jūs tik dabar gi sužinojote, kad ji putleriui gera smile.gif
Anksčiau gi ji auksinė buvo jums. O aš apie ją visai nerasiau.

Man apsispresti nereikia. Cia daugiau paciai suvokti reikia, ka raso oponentas. As abejoju savo padarytom isvadom, o ne zmoniu teiginiais.

MOtera, menas, kaip ir menininkas ganetinai plati savoka. Yra aibes meno formu, kuriem nereikia parodu, vien todel, kad kuriniai, na tarkim monumentalus. Bet tiek to, as ir taip per daug issipleciau. Todel, nejuokinkit meno zyyynove. Jei reiktu isvardinti penkis siuo metu itakingus menininkus, abejoju, ar isvardinsit. Beje, kompozitoriai irgi menininkai, kiek siuolaikiniu lietuvos kompositoriu jus zinote? Todel, gal baikite priekabiauti, meno zyyynove.

Pipec menas ir sportininkai, uardiskas palyginimas. OK.
Man labai gerai, centuose nesiblusineju, ir uz savo niekinga darba dar gaunu pakankamai, tad skustis neturiu kuo. Beje, mano darbu jus neisgalesite ipirkti, o as jums ju ir neaparduociau, nes va turiu tokia privilegija, dar pasirinkti kam mirksiukas.gif .

Uarda, as sirgau dviem skirtingom vezio formom. Todel gal man neaiskinkite. Va ir pacios prietelka, man, ne jums del to pastabas daro.
GAlvokite ir vertinkite jus kaip norite, as parasiau ka galvoju. Nesugebat priimti kotkia nuomone. Cia jau jusu problemos.

Kas nuo manes nepriklauso? Taip, as tik marti, o kad esu marti, tai man nesuteikia teises negerbti zmogaus pasirinkimo. Uarda, jus labai, labai didele storzieve, matyt todel, kad netraumuota. Na kai as neva traumuota, su motinos pienu, zinau kas yra artimuju netektis, as puikiai supratau, ka jaucia mano anyta. Ir jei saziningai, as, okupanto ir lietuves dukra, jauciu kalte uz lietuviams padaryta zala. TA kalte paveldejau is savo tevo, kuris man pirmas ir paaiskino apie Lietvos okupacija. Na o kai zmogus jaucia kalte, supranta kito netekti, kad sia netekti niekiniais atsiprasinejimais negali kompensuoti, tu ir nedarai beprasmiu veiksmu. Beprasmiai veiksmai, kaip pvz pacios uzuojauta man, as neatlikineju, tai nera mano siekiamybe. Kam to reikia?

As su anyta bendravau iki pat jos mirties. Net pas gydytojus veziojau, pilvapleves operacija darem. Cia ne jai truko artumo, o man. Nes su artimais zmonemis bendrauju kitu lygmeniu. O jus kaip visda savam amplua, kad apsikti ir pasikti, bet cia jusu prigimimas toks, stierviskas. Oi vargses marcios bus, nepavydziu joms.

Man auksine, tuomet jus deimantine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 gegužės 2022 - 22:38
QUOTE(uarda @ 2022 05 01, 22:00)
Tai pokario metais beveik visi paaugliai dirbo. Laikas sunkus buvo.
________
Moonte, o kodėl pykstat ant vyro mamos, kad traktoristas nugirdė... Kodėl ne ant traktoristo?

Mano vyras gime ne visai pokario metais. Jis dar net ne pensijoje. Jis buvo is daugiavaikes seimos, vyriausiasi sunus. manau tuo viskas pasakyta.
Na jei jus esate kaimo tradiciju zinove, tai turetumet suvokti ir kaimo gerimo tradicijas.
TAi reiskia, kad motina turejo numatyti savo veiksmu pasekmes, nes ji vyresne ir nesa atsakomybe uz savo paaugli sunu.
Papildyta:
Alos Pugaciovas atsakas i kara Ukrainoje nauja daina

https://www.youtube....h?v=2MB7xXWE8Qo
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 01, 20:04)
Jus esate, ziauriai nejautrus, nepagarbus kito skausmui, isgyvenimui zmogus, lipantis i kitu dusias su purvinasi ciabatais.

Patylėk jau tu vieną kartą, įgrisai su savo pamokslaujančiomis paklodėmis.
Ką tu žinai apie kitus žmones, apie jų gyvenimus, ką jie patyrė? Tai jai sveiki tinginiai, o tik neįgalūs besistengiantys garbingi, tai vėl kas. Tavo žiniai, žmogus fiziškai gali būti sveikas, bet psichologiškai sugniuždytas ir t.t. ir pan.
Ir ne, visi negali pasiekti to paties. Žmonių protėviai skiriasi ir jų startas skiriasi (taip visus galima turbūt išmokyti gerų manierų, bet vienus moko iš vaikystės, o kiti pvz. našlaičiai neturi tokios galimybės, o vėliau neturi kada to mokytis, nes jiems juodai dirbant reikia išgyventi), žmonių figūros skiriasi genetiškai ir ne visi bus kultūristais ar balerinomis ir t.t.
Dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 01, 23:57)
Mano vyras...Jis buvo is daugiavaikes seimos, vyriausiasi sunus. manau tuo viskas pasakyta.
Na jei jus esate kaimo tradiciju zinove, tai turetumet suvokti ir kaimo gerimo tradicijas.
TAi reiskia, kad motina turejo numatyti savo veiksmu pasekmes, nes ji vyresne ir nesa atsakomybe uz savo paaugli sunu.

Tu kaltini anytą tuo, kad ji prisigimdė daug vaikų? Bet gi tu labai irgi visada norejai tureti didelę šeimą. Ji paaukojo savo vyriausia sunu, kaip tu issireiskei, tu paaukojai savo vieninteli sunu, kad butum apsupta svetimais, kuriuos vadini šeima.Ji bent savais apsupta.
Suradai vieną dalyką, tavo galvoje priskirdama ji anytos nuodėmei, nes niekaip negalejai daugiau kažko rasti, kad galėtum juodinti ją? Tu nematei savo vaiko, kai jis buvo tokiu metu, kaip tavo vyras, kai isgere su traktoristu. Tu neturi supratimo ka bernai isdarineja, kai prasideda brendimas. Tu net svetimus/savus matydavai tik savaitgaliais ir tai tik prie darbų.
Atsiprasyk anytos nuoširdziai, man ji atrodo gera paprasta moteris. O gal tu ja, kaip rusai sako, 'briezguješ', nes ji kaimo moteris, o tu gi, kaip visada pabrezi, is miesto nysusvietnai intielygientnos šeimos? Tau anyta yra NElygis, stai kur TAVO problema.

Tu visą savaitgalį apie save rašei, pasakojai. Tiesiog vos ne 'Moontės memuarai' gavosi. Nejau tu tokia vieniša esi? Tie tavo vaizdingi pasakojimai apie susikurtą grazu ir prasminga gyvenima yra tik svajonės mamkų erdvėje, paralelinis gyvenimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 gegužės 2022 - 10:13