QUOTE(uarda @ 2022 05 02, 17:40)
Kadangi leidot, idedu jusu, moonte, zinutes:
Nei vieno žodžio nebuvo, kad jūs rusė ir todėl jūs nenorėjo.
Ir neraset apie anytos ir anūko meilė, o tik:
"amenu, kai tekejau, uosvis vyreli protino " Sunau, pagalvok ka vedi, nakti keliais eisi, lovoje nesurasi" - suprask, baisiai liekna buvau, kaulu vyniotinis.
"Man anyta pasake kad mano sunus jai neanukas, bet juk as zinau tiesa, nors ji tai ir neigia.
Mus irgi su vyru iskyre, nors turiu buti sazininga ir mano kaltes buta.
"protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.
Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai"
Šiaip ieškojau paskutinė zinute, bet dar radau.
Čia jūsų fantazijos buvo?
Nei vieno žodžio nebuvo, kad jūs rusė ir todėl jūs nenorėjo.
Ir neraset apie anytos ir anūko meilė, o tik:
"amenu, kai tekejau, uosvis vyreli protino " Sunau, pagalvok ka vedi, nakti keliais eisi, lovoje nesurasi" - suprask, baisiai liekna buvau, kaulu vyniotinis.
"Man anyta pasake kad mano sunus jai neanukas, bet juk as zinau tiesa, nors ji tai ir neigia.
Mus irgi su vyru iskyre, nors turiu buti sazininga ir mano kaltes buta.
"protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.
Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai"
Šiaip ieškojau paskutinė zinute, bet dar radau.
Čia jūsų fantazijos buvo?
As dar paprasiau, idetumet pilna nuoroda i tema, kad zmones suprastu apie ka as rasau. Bet sito jus neperskaitete.
Kaip visada, uarda, preparavimo meiste.
Bravo, ploju rankomis.
Ir ka, neziurint nei i nieka, as nei veiksmu, nei zodziu, neizidenejau savo anyta. Jus ka galvojate, kad man del to yra geda? As supratau jos pagiezos pagrinda, man buvo lengviau tai del savo suaus, vyro priimti. Anyta norejo padayti, kad ir man skaudetu, kaip jai skauda.
Bet kokiu atveju, as padariau viska, kad mano vaikas, vyras butu laimingi, o negatyvios mintys, tame tarpe ir tamstos, manes nei kiek neitkoja.
Kai zmones jaucia antipatija, PAGRISTA priesiskuma, jie daznai nesivaldo. Svarbiausia, kad veliau, tos priespriesos buvo maziau. O mano mylimi vyrai laimingi. Bet kokiu atveju, as isreiskiau pagarba savo uosviams, skatinau vyra ir sunu rupintis pagal galimybes jais. Dar pridesiu, uarda, man per visa musu su anyta pazinti, ji nepadovanojo nei vienos dovanos. As kiekvienais metais suruosdavau, jiems svarbia proga, dovanas.
Jus ir dabar, nesirenkat zodziu, tam kad man igelti, rasot netiesa, preparuojat postus taip keisdama ju prasme, tai vaiku as neturiu, tai zmoniu nepazistu, tai neizymi, tai netalentinga, tai dar kas nors... Juk nupirktumet ir dar dadetumet. Mano anyta panasi i jus, greiciausiai. Ji buvo traumuota, ir as jos trauma supratau, ir kalte jutau... Kas traumavo jus, uarda? Skirtumas tik tame, kad jus ne mano anyta, o mano vyro ir sunaus jausmai mudvieju polemika neitakoja. Tad ir nuleisti pro ausis tamstos mesla, neturiu poreikio. Bet, kaip jus puikiai, kaip zmogus atsiskleidziate, kaifuoju, tiesiog. Mano tevas apie tokius kaip jus, urada, sake. Gaila, kad ziniu bagazas, nevisada yra dorovingumo, padorumo pozymis.
Jus iterpet preparuota teksta, kuris tik parodo kaip as gyvenau pirmus mudvieju su vyru metus, bet prota turintis zmogus, supranta, kad laikas ir bega, kinta ir zmoniu santikiai.
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 02, 17:39)
O tai konkrečiai tavo tėtis nužuaė konkrečiai tavo anytos gimines?
Monteverte, nesigilink dar ne tiek prifantazuosi.