Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 05, 20:36)
<p>😅 nu o aš gyvūnus mėgstu 😅 tu ėst ir nejudėt, o aš šunis 😅 ir kuri jsu čia laimingesnė? </p>

Tu, kaip alkoholikas, niekada neprisipazinsi, kad su tavimi kazkas negerai. Bute riek gyviu niekas niekada nelaikytu, jei galvotu qpie ju gerbuvį, dabar gi tu galvoji apie savo comfort, jie tau kaip comfort blanket.
O maistas...as megstu savo maistą, megstu pavalgyti, niekas I ausi nebumba, kad mol gana ėsti bo iseisiu pas lieknesnę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 gegužės 2022 - 19:44

😅 žinoma, nes tiesiog neįmanoma rūpintis gyvūnais ir savimi kartu 😅 tu sakai, tu žinai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 05, 20:42)
<p>😅 žinoma, nes tiesiog neįmanoma rūpintis gyvūnais ir savimi kartu 😅 tu sakai, tu žinai</p>

Ne rupestis gyvunais, o gyvunu kiekis, kuriuo tu save apsupi bute, daug ka pasako apie tavo vidinę savijautą.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 05, 19:57)
Sveikinu su nauju suniuku. wub.gif

Pas mus jau krito kaina gana daug, per pandemija irgi buvo 1500-2000 uz suniuka priklausomai nuo veisles, dabar jau ir po 500 yra tos pacios veisles. Krito labai perkamumas , ypac dabar tai is vis niekas nieko nenori pirkti, prieglaudos tik prisipilde suniukais. O tiem beveisliam labai uzdaryta rinka, nezinau net kaip kas kur pardavineja, nes praktiskai niekur negali skelbimo idet.

Ačiū, kad jau rašiau apie tai, nuo žiemos turim. Nereali. Vėl dominuojanti alfa biggrin.gif pas mane kitokių nebūna. Parvedžiau po prakaitu visa biggrin.gif
Jo, dabar kažkiek krenta, ypač jei tėvai, seneliai ne super duper čempionai.
Taip norėčiau, kad pas mus tą padarytų. Gi čipai ne išeitis. Išeitis, kad pirktų tik atsakingi, pasitaupę žmonės, o ne bet kas iš bet kur.
Atsakyti

Ne rupestis gyvunais, o gyvunu kiekis, kuriuo tu save apsupi bute, daug ka pasako apie tavo vidinę savijautą.

Paveldimumas-tėvukas dievino gyvūnus😅

Atsakyti

Ačiū, kad jau rašiau apie tai, nuo žiemos turim. Nereali. Vėl dominuojanti alfa biggrin.gifpas mane kitokių nebūna. Parvedžiau po prakaitu visa biggrin.gif
Jo, dabar kažkiek krenta, ypač jei tėvai, seneliai ne super duper čempionai.
Taip norėčiau, kad pas mus tą padarytų. Gi čipai ne išeitis. Išeitis, kad pirktų tik atsakingi, pasitaupę žmonės, o ne bet kas iš bet kur.

Nekrenta kainos pas mus. . Iš veislynų atsakingesni perka, bet visur visko yra

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 18:44)
papai moterims stojasi nuo gerų vyrų biggrin.gif

Nesamones... kalems dregsta
Atsakyti

Nesamones... kalems dregsta

O dorosios sausai varo? 😅

Atsakyti

O dorosios sausai varo? 😅
Tai gsl lubriksntus naudoja. Aš po vaiko gimimo naudojau, nes buvo sachara. 

sex galėjo nebūt 1,5metų, po to jau smegenyse pramušė konors imtis kol  vyras nepabėgo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 05 gegužės 2022 - 20:42

Tai gsl lubriksntus naudoja. Aš po vaiko gimimo naudojau, nes buvo sachara. 

sex galėjo nebūt 1,5metų, po to jau smegenyse pramušė konors imtis kol  vyras nepabėgo.

Va cia ir esminis dalykas ,kad nepabegtu.Bet jei jis myli galva ,ne galvute, tai niekur nebutu nubeges 😁 nebent gara nuleist kad dangcio nepramustu 😁

Atsakyti

Nepabėgtų, į kairę nueitų pamažėle 😆 po kažkurio laiko😅

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 05, 16:58)
Ziuri ,daznai vyresne (sako) mama atstoja . Bet kartais su vyresnia smagiau ,nes ja itariu ,,veza,, jaunesnis ir ji del jo stengiasi😁</p>

Nu nežinau, man tai kompleksas būtų su jaunesniu, na nebent 2 metais ne daugiau. Jei vyras patinka, tai ir stengiasi, ar sakai su jaunesniu labiau biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 05, 17:08)
Kazkaip sunkiai girdi

Visis zvaigzdes susiradusios jaunesnius

Atsiversk pazinciu sklebimus kur jaunuoliai iesko vyresnes moters. Pilna

Žvaigždės... Žvaigždės moterys pačios "veda", joms reikalingas patinas, kuris jas puoštų, jos pasiima kaip papuošalą.
Kokie dar pažinčių skelbimai? Seksui už pinigus gal, aišku yra moterų, kurios moka pinigus jauniems patinams. Bet kad gyvenimui ieškotų...
Atsakyti