Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 17:08)
Todel geriausiai kiekvienqm savo masina tureti. Man svarbu cairas, keturi ratai ir kad nesugestu kelyje, o vat vyras, atsimenu, pasisodino i nquja masina ir sako 'ziurek koks grazus medis visur'. Man grynai px medis ar plasmase  biggrin.gif  svarbu vaziuoja  biggrin.gif

Kai mašiną laikai susisiekimu is tasko A I tašką B priemone, tai tada tikrai nerupi kitu zmoniu masinu groziai.

anksčiau turėjom dvi, bet dabar nebeverta pagal gyvenamą vietą, darbus ir pan.
tai va va, maniškiui irgi kažkaip svarbu mašinos vidus, o man išorė biggrin.gif

estetams taip nebūna, aš visur grožio ieškau, pradedant namu, baigiant kokiais batais. Nu negalėčiau pirkti tiesiog patogių ar pirmoje parduotuvėje pasitaikiusių. Man reikia tų vat kažkokių tai būtent tokių biggrin.gif

Atsakyti

Pati geriausia sidabrinė, prieš tai turėjau, visai nesimato kad purvina. O dabar bordo, tai nusiplauni, o sekančią dieną gali vėl į plovyklą važiuoti. Dabar rinkčiausi šviesesnę, ne aš mašinai, bet ji man turi tarnauti.
Papildyta:
Kažin ax.gif. Negirdėjau nei vieno vyro, kuris ieškotų vyresnės biggrin.gif, visi į jaunesnes dairosi. Bet kam.

Žinok tikrai tikrai ne :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 05, 17:20)
anksčiau turėjom dvi, bet dabar nebeverta pagal gyvenamą vietą, darbus ir pan.
tai va va, maniškiui irgi kažkaip svarbu mašinos vidus, o man išorė biggrin.gif

estetams taip nebūna, aš visur grožio ieškau, pradedant namu, baigiant kokiais batais. Nu negalėčiau pirkti tiesiog patogių ar pirmoje parduotuvėje pasitaikiusių. Man reikia tų vat kažkokių tai būtent tokių biggrin.gif

Man niekaip batai neina lygiagreciai su masina.
Kai kam masina yra pasivaidinimu daiktas pries kitus, o man tai juokas ima is tokiu vaidintoju. Gyvenk savo gyvenima, negalvok ka kiti kalbes apie tave ir busi laimingiausias zmogus pasaulyje.
Atsakyti

Tai bent neissiduotu kad taip rupi tie prezervatyvai . 
Ko truksta ,tai ir ziuri 😁

Nesąmonė.

Atsakyti

iš pirmo žvilgsnio gal, bet vėliau irgi būna skundžiasi: ji nieko nemoka, niekuo nesirūpina, tik save tvarkosi po kelias valandas ir t.t. biggrin.gif
kai nemoka rinktis širdimi, o tik pagal kažkokį tai vieną standartą, tai niekada nepataikys smile.gif

Ne, čia ne tai. Tokios moterys yra gyvos, smagios ir tai nereiškia, kad neatsakingos ar savimylos. 

Atsakyti

bet ar norėtum labai jauno? Man nestovėtų ant tokio :D Jamčiau kokį 30-40, ne vyresnį :D

Kas pas tave stovi ? 😂

Atsakyti
Apie maš8nas....Na, suprantu, kai pagal uzimamas pareigas reikia tureti atitinkancia masina, bet, kai perkama I skola bankui pavaidinimams, tai va sito nesuprantu.
Atsakyti

Kas pas tave stovi ? 😂
Gali stovėt, pvz krūtų speneliai 😁

O šiaip tai posakis, nes gyvenam tai patriarchalinėj visuomenėj.

Moterims px irgi gi būt negali, o sakom 🙃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 05 gegužės 2022 - 17:41
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 05, 18:29)
<p>Kas pas tave stovi ? 😂</p>

papai moterims stojasi nuo gerų vyrų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 05, 18:33)
Apie maš8nas....Na, suprantu, kai pagal uzimamas pareigas reikia tureti atitinkancia masina, bet, kai  perkama I skola bankui pavaidinimams, tai va sito nesuprantu.

mašinos niekada neimčiau už paskolą, nebent gyvenimas kažkaip taip priverstų
o šiaip tai aš irgi pastebėjusi, kad žmonės visai neturi santaupų. Jiems pvz. nusipirkti šunį už 1000 eurų kosmosas yra. Tai kaip jie nebijo gyventi tada? Nu maža kas. Pensininkai ir tie turi pakaupę.
Atsakyti

Perku šunį, už 1700😆😆😆greit pasiimsiu

Atsakyti

Ir papai ir gyvaplaukiai stojas😅😅😅

Atsakyti

Gali stovėt, pvz krūtų speneliai 😁

O šiaip tai posakis, nes gyvenam tai patriarchalinėj visuomenėj.

Moterims px irgi gi būt negali, o sakom 🙃

Mmm  dass ,Bet va, buna ir transvestitu 😂 

Atsakyti