Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 07, 11:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72959191" data-time="1651861718"> Jei bendrauji su burbancia - uzmirs uodegos sukima. Tau aiskiai buvo pasakyta - kurioje konkreciai vietoje tu galvoji. Nesugebi konkreciai atsakineti, per durna tam esi - nesikišk i pokalbi visai. Ne tavo tai daržas.</blockquote> Aš ne ekstrasensė, kad galėčiau kito žmogaus prioritetus žinori ir dar eilės tvarka 🤭

Musu piemenaitė visiskai savo nuomones neturi? biggrin.gif
Visiskai net nekeista. Su savo charakteriu tu niekada nebusi asmenybė.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 07, 08:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72959088" data-time="1651824571">
<div>
<p>Siaip darbas yra del darbo, dabar pilna techniniu priemoniu bendrauti ivairiai. AIsku glamzhyti<strong>s, graibyti leshkas, kishti letenas uz kelnaiciu jau nuotolinis netinka</strong></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ooo as galvojau kad tik studentai graibos nuotoliniu budu.pvz sumoki 5-10euru ,merga 20m sedi tokioj pozoj kaip pas ginekologa kedej ,bendtauji watsap ar kaip ten,ir ziuri i jos angas ,gali pats tampyt savo o ji savo 😂  saugus graibymasis 😂 studentiskas nuooliniu budu</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/groups/517819501565077/user/100003584753044/'>https://www.facebook.com/groups/517819501565077/user/100003584753044/</a></p>

Tu pas montekrista to paklausk, ji cia visa diena krykstaudavo, kai koks bendradarbis jai per šikną uzplodavo su ranka.

Bendradarbiai vyrai gi jaucia kaip su kuo gali elgtis darbe, ane?

Pastininke, nemeluoju gi, jo? biggrin.gif Turi tų laikų archyvus?

Bet is tikruju, tai lai ji gyvena savo kloakoje ka as cia prisiminimais dalinuosi biggrin.gif. Gerai patarle sako - kuproto neistiesinsi. Va jos va tokia moralė, tokios normos...kaip ir Amadejos - ten tai isvis kazkokios ziaurios psichologines problemos, neša I seksualini isnaudojima vaikysteje, bet gal as klystu. Jos ir nugyvens taip savo gyvenimėlį, betrindamos putes I suolus. Sėkmes joms. Daugiau sia tema nesiplesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 gegužės 2022 - 11:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 07, 10:28)
href='https://www.knygos.lt/lt/knygos/autorius/arto-paasilinna/'>https://www.knygos.lt/lt/knygos/autorius/arto-paasilinna/</a></p><p>Naujausias man pačiai netikėtumas-Arto Passilinna, Zuikio metus ir Kaukiantį malūnininką jo skaičiau, nu žiauriai geras. Balsu kvatojau, tuo pačiu ir liūdnos. Bet šviesios, autoriaus braižas išskirtinis.</p>

Ačiū už rekomendaciją, nebuvau girdėjus. Dabar "Įkvėpti tylą" skaitau, gera, bet tu gal skaičius.
Atsakyti

https://www.knygos.l...r4aAvm6EALw_wcB

Šią dar paimk, paskutinė mano skaityta, apie Airijos siaubą iš kiek kitos pusės

Atsakyti

Ačiū už rekomendaciją, nebuvau girdėjus. Dabar "Įkvėpti tylą" skaitau, gera, bet tu gal skaičius.

Ne, nebuvau skaičiusi, atkreipsiu dėmesį. 

Atsakyti
Kada jus tas knygas skaityti spejat. As is satelito prisirasiau koki 1.5TB filmu ir nespeju...
Atsakyti

Kada jus tas knygas skaityti spejat. As is satelito prisirasiau koki 1.5TB filmu ir nespeju...

Mažiau čia sėdėk :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 07, 20:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72959304" data-time="1651945172"><div><p>Kada jus tas knygas skaityti spejat. As is satelito prisirasiau koki 1.5TB filmu ir nespeju...</p></div></blockquote><p>Mažiau čia sėdėk smile.gif </p>

As tik taip isijungu kompa, ziuriu gal atomine numete kur...

Planseteje vorus, krabus ir skruzdeles naikinu. Puola
Atsakyti

Planseteje vorus, krabus ir skruzdeles naikinu. Puola

😆 nu va nenaikintum, būtų laiko knygoms

Aš šian 20 tūkst žingsnių padariau, šią sav jau 5 treniruotes turėjau, dabar su taure proseko čia 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 07, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72959315" data-time="1651948214"><div><p>As tik taip isijungu kompa, ziuriu gal atomine numete kur...

Planseteje vorus, krabus ir skruzdeles naikinu. Puola</p></div></blockquote><p>😆 nu va nenaikintum, būtų laiko knygoms</p><p>Aš šian 20 tūkst žingsnių padariau, šią sav jau 5 treniruotes turėjau, dabar su taure proseko čia 😅</p>

oi kaip noriu šaltų burbuliukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 07, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72959315" data-time="1651948214"><div><p>As tik taip isijungu kompa, ziuriu gal atomine numete kur...

Planseteje vorus, krabus ir skruzdeles naikinu. Puola</p></div></blockquote><p>😆 nu va nenaikintum, būtų laiko knygoms</p><p>Aš šian 20 tūkst žingsnių padariau, šią sav jau 5 treniruotes turėjau, dabar su taure proseko čia 😅</p>

AS diena ruosiau malkas is pakeistu langu ir apkalimu. Sakoma po renovacijos, pora sezonu nerikia pirkti kuro.
Tai jau pasportavau
Kavos likerio isgeriau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 07, 20:58)
Mažiau čia sėdėk smile.gif </p>

bet ir pati gerokai pasėdi biggrin.gif visi mes čia priklausomi
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 07, 21:30)

tai gal ir pajaustum, ne? biggrin.gif
Papildyta:
žiūriu ko aš čia šiandien vyno atsisakiau ir perkėliau rytdienai
o gi šiandien jūs visi čia lakat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 07, 22:12)

žiūriu ko aš čia šiandien vyno atsisakiau ir perkėliau rytdienai
o gi šiandien jūs visi čia lakat biggrin.gif

Gal poryt svesi "denj pobedy"
Atsakyti