Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

9-osios proga nebesekam ukrainiečių karo šou ax.gifvyras savo fb sekdavo tą jų ZSU, karines pajėgas. Tai ryte su kava būdavo ir aš peržiūriu kas ten do naujienos. Bet nebeįmanoma to šou žiūrėti. Per dieną tiek užkiša, tiek prifilmuoja tų video, tarsi kokiam serialui, kad tikrai dabar suprantu žemesnio išsilavinimo rusus, kurie mano, kad čia viskas surežisuota ir kūnai guli nenatūraliai. Viskam turi būti saikas. Tikriausiai ukrainiečių logika man labai svetima ir tolima.

Tai ten yra jei nori su +18  ,galiu ikelt ,bet telegram programa reikes instaliuot .Ir paskui vemt.

O tai namai sugriauti ir surezisuota,patys griauna ?

Vakar viena ukrainiete klause gydytojo kontaktu, skydliaukeje guzas atsirado nuo streso .cia ir rezisuota?

https://t.me/s/voynareal

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 09 gegužės 2022 - 11:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 09, 11:24)
Nesupranti, kas vyksta.
Virusas buvo tikras. Karas -irgi tikras.
Bet tikrais ivykiais galima manipuliuoti.
Galima juos itakoti.
Sakysim Rusijoje, kur daug agentu ir vagiu valstybeje.

Man labai dideli nerima kelia paaiskinimai, kad Ukraina viska zinojo, bet nuo zmoniu slepe.

ar sakiau, kad netikras? sakiau, kad jie jį į šou verčia, man tai absoliučiai nepriimtina. Taip galėtų dartyti nebent tada, kai labai aiškiai lyderiautų kare. O dabar tuo viešinimu ir tyčiojimųsi 'ėhėhė, va kaip tanką susprogdinom' (ir filmuoja iš visų rakursų), 'va mes kaip mes šitaip ir va kaip', tik dar daugiau siutina ruskius, o tada jau verkia kaip gauna atgal raketomis. Ar ne geriau tyliai ramiai tuos tankus sprogdinti? Pasidžiaugs ir parodys, kai karas baigsis, jei dar bus kuo.

taigi ten super korumpuota šalis irgi, todėl niekas jų ir nepriėmė į ES, kai laikas jiems buvo.

Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 09, 12:01)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72959478" data-time="1652081772">
<div>
<p>9-osios proga nebesekam ukrainiečių karo šou vartotojo įkelta nuotraukavyras savo fb sekdavo tą jų ZSU, karines pajėgas. Tai ryte su kava būdavo ir aš peržiūriu kas ten do naujienos. Bet nebeįmanoma to šou žiūrėti. Per dieną tiek užkiša, tiek prifilmuoja tų video, tarsi kokiam serialui, kad tikrai dabar suprantu žemesnio išsilavinimo rusus, kurie mano, kad čia viskas surežisuota ir kūnai guli nenatūraliai. Viskam turi būti saikas. Tikriausiai ukrainiečių logika man labai svetima ir tolima.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai ten yra jei nori su +18  ,galiu ikelt ,bet telegram programa reikes instaliuot .Ir paskui vemt.</p>
<p>O tai namai sugriauti ir surezisuota,patys griauna ?</p>
<p>Vakar viena ukrainiete klause gydytojo kontaktu, skydliaukeje guzas atsirado nuo streso .cia ir rezisuota?</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://t.me/s/voynareal'>https://t.me/s/voynareal</a></p>

nesupratai mano posto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 09, 12:06)
ar sakiau, kad netikras? sakiau, kad jie jį į šou verčia, man tai absoliučiai nepriimtina. Taip galėtų dartyti nebent tada, kai labai aiškiai lyderiautų kare. O dabar tuo viešinimu ir tyčiojimųsi 'ėhėhė, va kaip tanką susprogdinom' (ir filmuoja iš visų rakursų), 'va mes kaip mes šitaip ir va kaip', tik dar daugiau siutina ruskius, o tada jau verkia kaip gauna atgal raketomis. Ar ne geriau tyliai ramiai tuos tankus sprogdinti? Pasidžiaugs ir parodys, kai karas baigsis, jei dar bus kuo.
taigi ten super korumpuota šalis irgi, todėl niekas jų ir nepriėmė į ES, kai laikas jiems buvo.
Papildyta:

o ko dar tikiesi, kai valdzioje geriausiu prodiuseriu - aktoriu komanda? Juo labiau, kad papildomai ir tiek feiku prikuria, tai tada pradedi viskuom abejoti, visais skaiciais, teiginiais ir net paciais video.
As nei sekiau, nei seku, man slykstu, pradzioje pamaziau kelis video, kur ten saudo rusu kareiviam i kojas ir dziaugiasi, kaip susaudo kelis, man uzteko. Is vis tu ziniu is ten nebeseku, per radija ka pranesa per zinias uztenka. Tik maciau dar viena video Aristoviciaus jo kalbas, paskaita tokia, kuo toliau tuo jis man baisesnis zmogus atrodo, toks visiskas satanistas kazkoks, kas ten per pragaras dedasi, niekas nezino...jau visai nebesinori gilintis, nes baisus labai dalykai, o padeti zmonem vis tiek negali, tai gyveni savo gyvenima, nes kas belieka.

Kaip jusu pavasaris? vesoka siemet. Buvo keleta tikrai fainu, siltu labai dienu, siandien vel ledymetis. unsure.gif bet jau valgom savas salotas, ridisus, braskes zydi kaip isprotejusios, tikiuosi uogu bus nemazai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 09, 12:32)
Kaip jusu pavasaris? vesoka siemet. Buvo keleta tikrai fainu, siltu labai dienu, siandien vel ledymetis. unsure.gif bet jau valgom savas salotas, ridisus, braskes zydi kaip isprotejusios, tikiuosi uogu bus nemazai.

neblogai pas mus, žydėjimas kaip ir kasmet labai gražus
lietus aišku ne naktimis nulyja kaip galėtų, o dienomis bando kažkiek. Vakar norėjo sugadinti sekmadienį, bet pakeitėm maršrutą į saugesnį, kur mašina šalia, dar paprašėm labai Saulės išlįsti, nu ir super, išlindo. Pasisekė tiems, kas nepabijojo ir neliko namuose smile.gif
Ai dar ką pastebėjom, kad arba žmonės kaip skęstančiam laive iš paskutinių paskutines minutes švenčia arba ta krizė tik tv propaganda ax.gif pas mus mieste nepamenu tokių metų, kad tiek būtų turistų (beje, baltarusiai niekur nedingę biggrin.gif ) ir kad kavinės tiek lūžtų nuo žmonių. Siaubas.

Tik nerėkit konservukės, kad gi bevizis režimas. Tai mūsiškiai Bielarusijoj turėtų būti, o ne bielarusai čia pas mus. Mes gi tai turėtume jų neįsileist ar ne? Gi mes labai pikti šuniukai, au au, lojam ant visų biggrin.gif Ar čia vėl bandysite pritempti, kad jie jau čia gyvena ir dirba? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 gegužės 2022 - 12:00

a

Papildyta:

Rusai tai daro taip pat ,jie  net savo pamustus tankus filmuoja ir rodo kaip ukrainieciu .Kita sou dalis , jie daro viska teisingai.Jei rodysi be sou elementu,parodysi vien isgriautus,mirusius zmones-issivystis depresucha, nerimas ,nepasitikejims sava kariuomene .

Jei jie nebutu parode to ,,sou,, su rusu tankais ,jiem ginklu nebutu siunte .

Vakarai isiziojo nuo ju viesuju rysiu , Zelenskis aktorius ,tai jis itikinamai vaidina ,komanda gerai filmuoja.😁Taip niekas netikejo ,bet jie darbstus talentingi zmones 

https://www.youtube....h?v=fbDycRVPWWs

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 09, 12:01)
O tai namai sugriauti ir surezisuota,patys griauna ?

Taigi Putinas isprotejo ir griauna.

Jei paaisketu, kad Putinasdar vienas aktorius, ar tikimiau valdoma lele (Valdoma, sakysim agentams kishant tam tikra info ir skatinant tam tikriems veiksmams) tai nenustebciau. Putina paveikti gal nesunku, gal jam ten prikisho info, kad USA jau kasa raketoms shachtas ir Rusija neturi isheities... Kokie kiti agentai gal patvirtino, kad reikia kazhka daryti...

Sakysim koki ugolovnika, juk nesunku isprovokuoti padaryti koki nusikaltima ir po to ji pasodinti.
Laikrasciuose butu grazus straipsniai, kaip uzkietejes recidyvistas pridare bedu, o saunioji milicija ji pagavo ir pasodino. Kiek tokiu dalyku buve...

Nematau jokios naudos Rusijai is tokiu veiksmu, o kai viska paaishkina kazhkieno ishprotejimu, tai geopolitiniuose reikaluose beprocius paprastai kazkas isnaudoja savo reikalams...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 09, 12:58)
neblogai pas mus, žydėjimas kaip ir kasmet labai gražus
lietus aišku ne naktimis nulyja kaip galėtų, o dienomis bando kažkiek. Vakar norėjo sugadinti sekmadienį, bet pakeitėm maršrutą į saugesnį, kur mašina šalia, dar paprašėm labai Saulės išlįsti, nu ir super, išlindo. Pasisekė tiems, kas nepabijojo ir neliko namuose smile.gif
Ai dar ką pastebėjom, kad arba žmonės kaip skęstančiam laive iš paskutinių paskutines minutes švenčia arba ta krizė tik tv propaganda ax.gif pas mus mieste nepamenu tokių metų, kad tiek būtų turistų (beje, baltarusiai niekur nedingę biggrin.gif ) ir kad kavinės tiek lūžtų nuo žmonių. Siaubas.

Tik nerėkit konservukės, kad gi bevizis režimas. Tai mūsiškiai Bielarusijoj turėtų būti, o ne bielarusai čia pas mus. Mes gi tai turėtume jų neįsileist ar ne? Gi mes labai pikti šuniukai, au au, lojam ant visų biggrin.gif Ar čia vėl bandysite pritempti, kad jie jau čia gyvena ir dirba? biggrin.gif

Rimtai vis dar nereikia vizu is i Baltarusija?
Atsakyti
Exe as irgi skatinau daryti nesamones, kai jau nuejo i sona... Oficialiai vaidinau, kad atleisciau ir taikyciaus del vaiku, o skatinau, kad ji darytu vis didesnes durnystes, kol jos tikrai motina atsizhegnojo.

Tai man sitie reikalai pazistami, vadinasi tai situacijos valdymas naudinga linkme
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 09, 13:02)
Rusai tai daro taip pat ,jie  net savo pamustus tankus filmuoja ir rodo kaip ukrainieciu .Kita sou dalis , jie daro viska teisingai.Jei rodysi be sou elementu,parodysi vien isgriautus,mirusius zmones-issivystis depresucha, nerimas ,nepasitikejims sava kariuomene .</p><p>Jei jie nebutu parode to ,,sou,, su rusu tankais ,jiem ginklu nebutu siunte .</p><p>Vakarai isiziojo nuo ju viesuju rysiu , Zelenskis aktorius ,tai jis itikinamai vaidina ,komanda gerai filmuoja.😁Taip niekas netikejo ,bet jie darbstus talentingi zmones </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=fbDycRVPWWs'>https://www.youtube.com/watch?v=fbDycRVPWWs</a></p><p></p>

tai anie gi šlovingi, geresni už rusus ar jau ne? biggrin.gif
tai tegu ruskiai ir daro šou, tegu rodosi kokie jie brudai, kodėl geriečiai ukraniečiai atsako tuo pačiu? gal visgi abu labu tokie ir vienas kito verti?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 09, 13:04)
Rimtai vis dar nereikia vizu is i Baltarusija?

Lukošenka atidarė mums sienas mėnesiui regis, tipo geras jis biggrin.gif
bet tai iš kur bielarusai pas mus? ar ir mes jiems sienas atvėrėme? nežinau, nesidomėjau, todėl konserviukų klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 09, 13:07)
tai tegu ruskiai ir daro šou, tegu rodosi kokie jie brudai, kodėl geriečiai ukraniečiai atsako tuo pačiu? gal visgi abu labu tokie ir vienas kito verti?

Tu ne show ziurek, o kas darosi uz scenos.

Tas klausimas, kodel slepe kara nuo Ukrainos zmoniu tai nerealus, nes i ji atsakymai - uzmusha nelogishkumu.

O shiaip tai prisimenu kokias gladiatoriu kautynes narve kur i narva ideda tik tiek ginklu, kad kuo ilgiau lietusi kraujas.

Dabar aishkiai deklaruojama, kad Rusija reikia nusilpninti. Tik man nesueina to silpninimo technologijos. Gal ir Lietuvoje bus silpninami? Gal ir rytu Europoje? Gal ir riboti atominia sprogimai i shita technologija ieina?

Suzinosim kiek suprantu tik kaip raketos prades kristi?
Atsakyti

Papildyta:
Lukošenka atidarė mums sienas mėnesiui regis, tipo geras jis biggrin.gif
bet tai iš kur bielarusai pas mus? ar ir mes jiems sienas atvėrėme? nežinau, nesidomėjau, todėl konserviukų klausiu biggrin.gif

Pabėgo gal.iš ten. Jų pas mus visada buvo, pastaruoju metu padaugėjo. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 09, 10:36)
9-osios proga nebesekam ukrainiečių karo šou ax.gif vyras savo fb sekdavo tą jų ZSU, karines pajėgas. Tai ryte su kava būdavo ir aš peržiūriu kas ten do naujienos. Bet nebeįmanoma to šou žiūrėti. Per dieną tiek užkiša, tiek prifilmuoja tų video, tarsi kokiam serialui, kad tikrai dabar suprantu žemesnio išsilavinimo rusus, kurie mano, kad čia viskas surežisuota ir kūnai guli nenatūraliai. Viskam turi būti saikas. Tikriausiai ukrainiečių logika man labai svetima ir tolima.

Tai, sakai, avataro 9-osios proga nebedrįsti įdėt, tai bent tiek unsure.gif
Atsakyti