QUOTE(Monteverte @ 2022 05 09, 12:06)
ar sakiau, kad netikras? sakiau, kad jie jį į šou verčia, man tai absoliučiai nepriimtina. Taip galėtų dartyti nebent tada, kai labai aiškiai lyderiautų kare. O dabar tuo viešinimu ir tyčiojimųsi 'ėhėhė, va kaip tanką susprogdinom' (ir filmuoja iš visų rakursų), 'va mes kaip mes šitaip ir va kaip', tik dar daugiau siutina ruskius, o tada jau verkia kaip gauna atgal raketomis. Ar ne geriau tyliai ramiai tuos tankus sprogdinti? Pasidžiaugs ir parodys, kai karas baigsis, jei dar bus kuo.
taigi ten super korumpuota šalis irgi, todėl niekas jų ir nepriėmė į ES, kai laikas jiems buvo.
Papildyta:
nesupratai mano posto
o ko dar tikiesi, kai valdzioje geriausiu prodiuseriu - aktoriu komanda? Juo labiau, kad papildomai ir tiek feiku prikuria, tai tada pradedi viskuom abejoti, visais skaiciais, teiginiais ir net paciais video.
As nei sekiau, nei seku, man slykstu, pradzioje pamaziau kelis video, kur ten saudo rusu kareiviam i kojas ir dziaugiasi, kaip susaudo kelis, man uzteko. Is vis tu ziniu is ten nebeseku, per radija ka pranesa per zinias uztenka. Tik maciau dar viena video Aristoviciaus jo kalbas, paskaita tokia, kuo toliau tuo jis man baisesnis zmogus atrodo, toks visiskas satanistas kazkoks, kas ten per pragaras dedasi, niekas nezino...jau visai nebesinori gilintis, nes baisus labai dalykai, o padeti zmonem vis tiek negali, tai gyveni savo gyvenima, nes kas belieka.
Kaip jusu pavasaris? vesoka siemet. Buvo keleta tikrai fainu, siltu labai dienu, siandien vel ledymetis.

bet jau valgom savas salotas, ridisus, braskes zydi kaip isprotejusios, tikiuosi uogu bus nemazai.