QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 12, 12:14)
LT pastas turetu isvis atleisti visus darbuotojus - vagių šutvė. Kiek laisku dingo, beveik visi athletic ateina i Lietuva, kiek as gyvenu Anglijoje, o joje gyvenu 20 metu. Deklaruotas siuntinys dar negryzes, rodo, kad Vilniuje guli. Nors po deklaracijos turejo issiusti gavejui, bet neissiunte tipo siuncia atgal jau trecias menesis. Bardakas tam Lietuvos paste, vaisiau turbut, nei Afrikoj.
tai muitinė gal kalta, jie ten grybų grybai
patį pirmą kartą kai su jais susidūriau, tai nusišlikštėjau, per jauna dar buvau, nebuvo mados tada skųsti Lietuvoje. Siunčiausi prekes iš USA savo pirmam ilgaplaukiui šuniui: šampūnus, dantų pastą, šepetį. Tiesą pasakius, nežinojau, kad kažkokie muitai yra, bet būčiau gavus apmokėt, būčiau apmokėjus ir tiek. Bet kažkodėl tai nesiuntus jokio pranešimo, paskambino psichė kažkokia nedapyp ir ėmė tarsi tyčiotis: ką aš čia dabar siunčiu ir pan. Sakau tai ką jūs nematote, jei jau siunta pas jus ir ją tyrinėjate? Skaityt nemokate angliškai? Šunų prekės čia. Tai ėmė tyčiotis kaip šepetys ir pasta gali būti šuniui? Nu nieko sau kaimas kryžkelėje. Tfu tokius parazitus.
O su paštu visada viskas buvo tvarkoje bent jau man. Tik vieną kartą grąžinau megztinį iš Ebay, nes neatitiko nuotraukos. Grąžinti reikėjo į kažkokį žvejų kaimelį UK su 2000 gyventojų. Tai toks vaizdas, kad tas pardavėjas pats pašte dirbo arba jo šeima ir suchimyčino kažką. Nes nors ir sekimo numeris buvo, bet kažkaip mistiškai UK jis dingo. Pikta buvo, bet mūsų paštas man grąžino pinigus dar viršaus megztinio ir siuntimo vertės, tiesiog skundą reikėjo parašyti, pas pašto viršininką nueit pakalbėt.