Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 12, 14:02)
Sakydavo, kad vaikų prisiėmusi, edukuoja, giminė didelė, daug bendrauja.
Nebent tai buvo anksčiau, o dabar ją visi apleido...

is to ka ji pasakojo paskutiniu metu, tarp jos ir tu "globotinui" apie 10 m skritumas, jau jie seniai suauge diedai biggrin.gif , vieno ju dukrai jau 19 berods sake, tai nezinau kaip ir ka ji ten globojo, suaugusius jau beveik nebent kartais i namus pasikveisdavo i svecius, tikrai neturejo pilnos globos ar juo labiau neisivaikino.

nezinau ji ten pasakoja paskaoja ir uzsipasakoja siek tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 12, 14:04)
<p>ogo, su šitom reikalų turėjai? Matyt diedas parnešė ? fui</p>

nenukreipinek temos i savo megstamas temas apei birkas, su tavim turiu kas dien vos ne reikalu, mandavoske.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 12, 14:05)
biggrin.gif o tai reikia nuolat rašyt apie tai? biggrin.gif

nereikia is vis rasyti, bet ji nuolat raso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 12, 13:02)
Sakydavo, kad vaikų prisiėmusi, edukuoja, giminė didelė, daug bendrauja.
Nebent tai buvo anksčiau, o dabar ją visi apleido...

Man labai patinka, skaityti jusu lukescius. Kiek daug apie jus pasako. Nesivarzyk, pasitenkink nors taip, pagyvenkit virtualiai neva mano gyvenimu kai savo neturit. Ar gaila, aciu Dievui, tai mane visai neitakoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 12, 14:09)
Man labai patinka, skaityti jusu lukescius. Kiek daug apie jus pasako. Nesivarzyk, pasitenkink nors taip, pagyvenkit virtualiai neva mano gyvenimu kai savo neturit. Ar gaila, aciu Dievui, tai mane visai neitakoja.

ai tai sakai, kai cia rasineji apie kitu gyvenimus, tai vadinasi, neturi gyvenimo, zinosim biggrin.gif
Atsakyti

Na as nezinau kas gresia, faktas.

bet kai kas yra zinoma.

Sakysim, kad Lietuva pradejo daryti paprastai nepaaishkinamus dalykus.
Rusija paskelbe teroristine valstybe. As neginciju, tai teisingas apibudinimas, bet kokia Lietuvos karine jega su tuo teroristu galinetis?
Toliau, kodel neuzdarytos ambasados ir nenutrauktas pasienio judejimas, visa prekyba? Turetu visi verslininkai kurie dar turi kokiu verslo rysiu su Rusija buti paskelbti teroristu remejais ir ikalinti.

As matau desperacija, kuri gali reikshti tik viena. Lietuva yra tokiame pavojuje, kad jau viskas pateisinama.

Tai koks tas pavojus kodel nepasako.

Atominio ginkolo panaudojimas, Rusijos puolimas, ekonomine katastrofa? As matau, kad daug verslu negales egzistuoti. Be zaliavu is rytu iskaitant Ukraina. Visa logistikos veikla taps beprasme irgi. Tai mazdaug primetat kas cia bus net be karo...

Lazeriai programavimas, elektronika tai vienetams...

Pavojus yra ,bet kad musu politikai ja kisa o kartu ir mus. 

Pvz ivardino rusai ,,suwalku koridoriu,,   kazkada buvo zemelapis tai : Bialystokas, Wilno, Suwalki susijungia placia juosta su ,,Kaliningrad-Baltarusija,, Visi patenkinti .

Girdejau kad vaistai stringa ,nes kai kurios dalys is rusijos buvo vezamos.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 11, 23:48)
1. pakankamai žinau kiek daug užkrėsta nuo Černobilio, o dabar iš viso nulio verta ten ta žemė po tokių atakų

2. aš kai dabar pastebėjau kaip viską viešina per žinias dėl karo, gynimosi ir pan. dalykų, man plaukai šiaušiaši. Putinui su šaika užtektų sėdėti su vertėjais ir jokių šnipų nereiktų. Patys išduoda kiek ko duoda, kiek slėptuvių yra ar nėra ir pan. Tai kam čia dar ką šnipinėti reikia?

1. O prieš kelias valandas "verkėt", kad Ignalinos atominę uždarė. Nesuprantu Jūsų logikos - pati matot, kokią žalą gamtai padarė sovietinės "technologijos" (o juk Ukrainos teritorija beveik 10 kartų didesnė, nei Lietuvos), ir tuo pačiu gailitės, kad Lietuva atsikratė tokios grėsmės.

2. Nesigąsdinkit, gyvybiškai svarbi informacija nėra platinama, o tai, kas viešinama, kaip tik ir yra skirta Putinui ir jo šaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 13:57)
tavo gi mandavoskiu  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 12, 13:14)
Pavojus yra ,bet kad musu politikai ja kisa o kartu ir mus. Pvz ivardino rusai ,,suwalku koridoriu,,   kazkada buvo zemelapis tai : Bialystokas, Wilno, Suwalki susijungia placia juosta su ,,Kaliningrad-Baltarusija,, Visi patenkinti . Girdejau kad vaistai stringa ,nes kai kurios dalys is rusijos buvo vezamos.

Priminsiu dar karta. Moldova, Sakartvelas neutralus, juos tai isgelbes? Tu tuo tiki?
Atsakyti

mergos, lervai mandavoškių diedas užnešė, gal mažiau rašys, kol išsirankios? :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 13:10)
ai tai sakai, kai cia rasineji apie kitu gyvenimus, tai vadinasi, neturi gyvenimo, zinosim  biggrin.gif

lerva, prasiblavyk - tai tau priimtinas komplimentas, kur mano psote yra draudimas, ar dar kas?
Man asmeniskai negaila, kaip jau rasiau, gyven mano gyvenima, nors virtualiai, kai savo neturi. Leidziu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 12, 14:05)
o tai reikia nuolat rašyt apie tai? biggrin.gif</p>

ne, tiesiog neturėti laiko forumui tada reiktų smile.gif
elementaru juk
Atsakyti
Pasiima vaikus, edukuoja.
Pavyzdziui ir as vaikams..t.y. .jaunuoliams rengiu workshopus, supazindinu su pradedamaja juvelyrika, bet tarp musu su Moonte yra vienas skirtumas - as tai darau be atlygio, viskas supirkta mano pinigais, mokinu uz savo uzdirbtus pinigus. Moontė gi gauna uz tai pinigeli, uz dyką ji neprasideda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 gegužės 2022 - 13:33
QUOTE(Moonte @ 2022 05 12, 14:09)

nepyk, bet aš vos spėju savo gyvenimą gyventi ax.gif
vyras nemažai paburba, kad į forumą įlindau, nes veiklos apstu
Atsakyti