Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 13, 00:18)
TAi zinoma, basiai suktas klausimas, itin intelaktualus kalusimas, kurio as neisgaliu atsakyti.

tai ko neatsakai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 13, 00:24)
Kaip zmones prikels nuzudytus, sulauzytus likimus?

Kai pamaciau, kokius is Ukrainos padare spastus rusishkai meshkai, tai zhinok man gyventi noras galutinai dingo. Kokius kilbukus, kai kabina zhivcu lydekoms tai dar suvokiu, kilbukai, bet chia zhmones ju gyvenimai miestai. Man tai nesuvokiama..

Tie gyvuliu pasai aishku buvo geras zhenklas kas cia daroma. Ypac patiko AUstrijos planai kishti i kalejimus tuos kurie nenori leistis kazhkokiu shudino marmalo. Austrai man shlykshtesni uzh rusus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 gegužės 2022 - 23:31
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 23:24)
Vienu zodziu del sostu karu pasiruosusi aukoti savo vaikus, anukus?

Kaip zmones prikels nuzudytus, sulauzytus likimus?

Atstate Iraka,  Libija, Sirija? Jemena? kurios is ju ekenomika klestinti?

Aisku, man viena nemyli tu nei LIetuvos, nei zmoniu, gyvybe tau px, vienu zodziu mirties kultura eini i susinaikinima, del to tokios ir mintys.

Kokiu dar sostu. As suprantu, kad tau samprata tevyne, gimtoji zeme, tauta, patriotizmas ir t.t. sudo vietoje, svarbu tik tavo gyvastis. Vergui irgi nereikia viso to, svarbu edalo lovys, suns gultas, kad butu kur galva padeti, na dar ir skaiute drobes, kad nesusalti. Uz tai gali atiduoti visas vertybes.

O kas juos sulauze, ar ne agresorius zupules zmones?

O tai ne, tas salis galima sulyginti su Osetija, Abchazija, Priednestre? Ar tarkim Buriatija, kurios vaikus, kaip mesa siuncia putleris?

O tau rupi? Tu esi ta, kuri permeta uz karo tragedija aukom, bet ne karo sukelejui. Geda. Bet tau negeda, nes tu neturi vertybiu, kurias gintum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 gegužės 2022 - 23:33
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 13, 00:28)
tai ko neatsakai?
Jau po vidurnakcio.
Ji siurbia tavo energiją.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 23:28)
tai ko neatsakai?

O privalau?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 13, 00:31)
Kokiu dar sostu. As suprantu, kad tau samprata tevyne, gimtoji zeme, tauta, patriotizmas ir t.t. sudo vietoje, svarbu tik tavo gyvastis. Vergui irgi nereikia viso to, svarbu edalo lovys, suns gultas, kad butu kur galva padeti, na dar ir skaiute drobes, kad nesusalti. Uz tai gali atiduoti visas vertybes.

O kas juos sulauze, ar ne agresorius zupules zmones?

O tai ne, tas salis galima sulyginti su Osetija, Abchazija, Priednestre? Ar tarkim Buriatija, kurios vaikus, kaip mesa siuncia putleris?

O tau rupi? Tu esi ta, kuri permeta uz karo tragedija aukom, bet ne akro sukelejui. Geda. Bet tau negeda, nes tu neturi vertybiu, kurias gintum.

Nesupranti.
Tave uzhkabintu masalu kokiems pleshrunams pagauti. Ar tavo artimuosius. Juk pleshrunai juos draskytu, ne tie kurie uzkabino
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2022 05 13, 00:18)
NIEKADA nesirinkčiau savo noru priklausyti rusijai. Geriau karas. Be jokių abejonių.
Bet tu kadangi pasiklotum kaip pakodė po putinu, tai niekada nesuprasi. Tau rusija patinka, o mums ne. Ar taip sunku suprasti?

Dabar varyk savp tiradas kokia bloga yra JAV, Europa, Briuselis. Ir Lietuva. O mums ne.
Rublis jai sugrįžo į aukštumas. Nu psichinė, dievaži.

Nesupranti, man gyventi patinka, as noriu kad ir kiti gyventu, tau matau labai mirti norisi, pasiruosusi laidoti saviskius? mirsim visi siaip ar taip, kam skubeti?O valdzios nuolat tarpusavyje kariaus.
Imk okupacija ne Rusijos, imk Lenkijos pvz tada jau geriau butu nei karas? bigsmile.gif

Nesuvokiat tokio paprasto dalyko, man Jav ir Rusija VIENODOS. nenoreciau gyventi nei Rusijoje, nei Jav. O Lietuva man seniai okupuota ir vakaru okupacija man nera geresne, nei Rusijos. Dingti nelabai yra jau kur pasaulyje, reik gyventi tokiame, koks yra.

Aukstumas? kodel reikia nuolat iskraipyti teksta jum? sakiau reanimavosi, siuo metu kursas geresnis, nei pries kara bene nematei, delfis nepranese? 1 e -68 rubliai, buvo 80 pries kara.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 12, 23:33)
Nesupranti.
Tave uzhkabintu masalu kokiems pleshrunams pagauti. Ar tavo artimuosius. Juk pleshrunai juos draskytu, ne tie kurie uzkabino

Matai, Idomcuia, as darau tik tai kas skaitau reikalingu. Ginu savo vertybes, ne svetimas. As sutikciau mirti, tik tam akd mano vaikai netaptu vergais. Ukrainieciai gina savo vertybes, tai kas jiems svarbu. Siuo tarpu JAV, pasaulio itneresai sutapo su Ukranieciu. Ukrainieciai turejo du vairantus, pasiduoti, juos tyliai butu iszude, nutautine, istreme i Sibira, ka dabar ir daro su zmonemis is Ukrainos rusai, kurie pakliuvo i ju rankas. Arba aukoti savo gyvybes, bet uztikrinti savo vaiku ateiti. Mes visi mokame savo kaina, visi. Putleris, rusai uz tai irgi sumokes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 gegužės 2022 - 23:41
QUOTE(Moonte @ 2022 05 13, 00:23)
Tu amnes irgi nesurpanti, kad blogis yra tas, kuris nori ta kara sukelti, santazuoja. O tam turi buti atsakas. Su blogiu reikia kovoti, o ne ji puoseleti.Nes nenubaustumas, tvirkina, atisranda pojutis visagaliskumo.
Idomucia del to ir teisus, kad Europa apgimde Putleri, nes ilgai jam nuolaidziavo.

Dabar tam bus padarytas galas.

Kas geriau, pauklausk ukrainiecio, kas geriau, kad rosijancias juos denacifikuotu, ar kad ju dalis zutu, bet butu laisvi, savo zemeje. Jie pasirinko. Bet del to, karo sukeleja rusija, negalima pateisinti.

kokiai saliai nato atnese geri ir ji sukelstejo po ju puolimo ir bombardavimo?

nebus

dejau jau video, kur ukrainietis sneka, kad jam px ta Ukrainos valdzia, kviete Zelenski atvykti pasedeti padvaluose su seima , be vandens, sako, kad geriau butu prie rusu, kad tik nebutu buve sio karo. ne visi tokie fanatai, kaip tu, manau nemazia tokiu dar blaivaus proto nepraradusiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 13, 00:36)
Nesupranti, man gyventi patinka, as noriu kad ir kiti gyventu, tau matau labai mirti norisi, pasiruosusi laidoti saviskius? mirsim visi siaip ar taip, kam skubeti?O valdzios nuolat tarpusavyje kariaus.
Imk okupacija ne Rusijos, imk  Lenkijos pvz tada jau geriau butu nei karas? bigsmile.gif

Nesuvokiat tokio paprasto dalyko, man Jav ir Rusija VIENODOS. nenoreciau gyventi nei Rusijoje, nei Jav. O Lietuva man seniai okupuota ir vakaru okupacija man nera geresne, nei Rusijos. Dingti nelabai yra jau kur pasaulyje, reik gyventi tokiame, koks yra.

Aukstumas? kodel reikia nuolat iskraipyti teksta jum? sakiau reanimavosi, siuo metu kursas geresnis, nei pries kara bene nematei, delfis nepranese? 1 e -68 rubliai, buvo 80 pries kara.

Tai tame ir skirtumas tarp mūsų, kad aš nė akimirkos nesuabejojusi rinkčiausi JAV gyventi, o ne ru.
tavo nuomonę apie Lietuvą aš žinau, kartoti nereikia, man ji įspūdžio nedaro.

Nu tu rimtai durna, jei nesupranti to dirbtinumo rublio kurso. Pasiskaityk ne tik rusiškus šaltinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 13, 00:36)
nei pries kara bene nematei, delfis nepranese? 1 e -68 rubliai, buvo 80 pries kara.

Delfio kursai
https://www.banki.ru...cy/cash/moskva/

Nelabai jie realus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 13, 00:27)
Kryme nebuvo buvo ribotoje bazeje. Nato yra kitaip

bazes ne Kryme, ka tu cia bandai irodyti? lotuliukas.gif
Atsakyti