Viena pažįstama priėmus 12 žmonių (2 šeimos), tai sakė viena šeima rusiškai galima sakyti nemoka, tik ukrainietiškai, tai nesusikalba, todėl padeda kita šeima susikalbėt
Dienos topas. Aš čia protingas žmogus taip pasakytų? Tik su folijos kepurėle.
O, naujas lervos topas
Aš vis svyruoju: pas ją smegenų neturėjimas ar nauda žinom iš kur? Nu gi negali moterytė būti tokia tūpa? Bet turbūt gali. Gi visas ruskynas pilnas tokių, kur žiūri laidas apie tas laboratorijas ir tiki.
O, naujas lervos topas Aš vis svyruoju: pas ją smegenų neturėjimas ar nauda žinom iš kur? Nu gi negali moterytė būti tokia tūpa? Bet turbūt gali. Gi visas ruskynas pilnas tokių, kur žiūri laidas apie tas laboratorijas ir tiki.
Žmogaus bukumas beribis... lerva kaskart tai įrodo.
Va ruskyne tai durnynas visiškas-turiu tarp fb draugų rusų iš maskvos, tai vis kokių liūdnų postų paskaitau. Pvz čia, girdėjote turbūt, kad Latvijoje kokį ten paminklą griauna. Štai kaip kuriama rusijos propaganda, tiesiog gatvėje:
Утром свернули с Джеком на улицу Чаплыгина. И бац- оказались внутри книжки "Повелитель Мух». Все улица заполнена подростками. Ну или очень молодыми людьми восемнадцатилетки самые старшие. Они суетятся, как то выстраиваются, что то друг другу передают. При этом веселья нет, скорее мрачность. Джеком никто не умилился, а обычно его уши самых жестоковыйных трогают. Пытаюсь расспросить, что происходит не отвечают, отворачиваются. Доходим наконец до средоточия толпы: там вагон телевидения RT, а рядом с ним какой то фотозадник и на фоне его группами фотографируются ребята в толстовках «Молодая гвардия». Потом они снимают толстовки и отдают следующим и тогда те фотографируются. В общем наконец то натыкаемся на полицейского. Он как раз очень веселый, страшно восхищается Джеком и говорит: так тут же посольство Латвии (указывает), а латвийский сейм разрешил сносить памятники советским солдатом. Вот ребят и (точно цитирую) привезли протестовать. Когда мы с Джеком вышли сквер у Дворца Пионеров, ребята, которые отснимались в толстовках Молодой гвардии уже пили пиво в своей одежде враждебных адиках и подделках под враждебный Supreme. Обычно Джек в этом сквере прыгает и играет. На этот раз он прижал уши и потянул меня к ограде. Так с прижатыми ушами и по стеночке мы и пошли домой.
O kas darosi Airijos politikų galvose? Taivano atstovybė Airijoje: [url="https://www.roc-taiwan.org/ie_en/index.html"]https://www.roc-taiwan.org/ie_en/index.html[/url]
Tavo vyrą kas vilioja? Aš nors žodį apie kokius viliojinus šnekėjau?
Ko jūs taip stebies? Gi ten karas maža kas kur koki virusą paleido iš tų laboratorijų, garantuotum savo galva, kad ne? Kinijoje ne karo metu jis kažkaip "pabėgo".
O, naujas lervos topas Aš vis svyruoju: pas ją smegenų neturėjimas ar nauda žinom iš kur? Nu gi negali moterytė būti tokia tūpa? Bet turbūt gali. Gi visas ruskynas pilnas tokių, kur žiūri laidas apie tas laboratorijas ir tiki.
Debiliuke koks tikėjimas į laboratorijas, seniai patvirtino JAV kad jos yra ir kad jose buvo tiriami pavojingi patogenai. Kokios jus tupos tai baisu. Be Lt kalbos kažką sugebat pasiskaityti?
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72961178" data-time="1652462340"> O, naujas lervos topas Aš vis svyruoju: pas ją smegenų neturėjimas ar nauda žinom iš kur? Nu gi negali moterytė būti tokia tūpa? Bet turbūt gali. Gi visas ruskynas pilnas tokių, kur žiūri laidas apie tas laboratorijas ir tiki.</blockquote> Debiliuke koks tikėjimas į laboratorijas, seniai patvirtino JAV kad jos yra ir kad jose buvo tiriami pavojingi patogenai. Kokios jus tupos tai baisu. Be Lt kalbos kažką sugebat pasiskaityti?
O tu matei, kad visa ru teritorija yra apsupta laboratorijomis? Visose šalyse jos yra ir visos jos gamina rusams pavojingus virusus! Dar ukrainiečiai augina sraiges, kurios žudo rusus, specialias kovines sraiges, buvo filmukas, nematei?? Baisu kas darosi
AAAAA
Delervizuojančios mandavoškės, su USA pagalba pagamintos slapčiausiose Ukrainos laboratorijose! Delervizacijai labiausiai tinkamos visų natūraliai putino režimą gerbiančių individų smegenys! Visų tautybių!