Gyveni su prasmirdusiu rukalium, kitam kambaryje miegi
Gyveni su prasmirdusiu rukalium, kitam kambaryje miegi
"Šauksmas"-taip, tikrai asociacija. Bet va dabar man stovi akyse ana figūra ir asociacijos-veik išdžiūvusi arti mirties esanti moteris, bet ji niekada nepasiduos, ta kova, ir siaubas, toks visiškas bedugnis, jokiais žodžiais nenusakomas siaubas yra šioje figūroje. Jos jokiu būdu nenorėtum matyti šalia savęs, ją norisi nustumti, pasibaisėjimo apimtam, taip, kaip vakariečiai, norintys be rūpesčių toliau gyventi savo patogiame pasaulyje, nori nustumti Bučos ir kitų žiaurumų įvykius. Jei jos nematysi-gal ir galėsi toliau gyventi taip, kaip gyvenai. O gal ir ne. Nes neįmanoma atmatyti to, ką pamatei. Niekaip. Va čia man jos esmė. Nenuostabu, kad sukelia tokia kai kurių emocijas-nes tai iš tiesų yra klaikiai negražu! Nes beda tiesiai tau į smegenis, kad šis karas nėra gražus, tai gryniausias siaubas ir kančia.
Mano vyras irgi rūko. Ir ką?
Papildyta:
Nutyse nevienodi papai, atsikišęs nukaręs pilvas, didelė, I viršų užriesta nosis tau asocijuojasi su kova ir išsekimu?
Greiciausiai buvo kur kampe uzsilikusi karikatūra, šaržas, kurios niekam nesugebejo iškišti. Labai jis teisingai pagalvojo, kad sioje situacijoje netgi tokį niekalą galima pristatyti, kaip didelės vidinės prasmės meno kurinį.
Zmoniu tiek daug pasaulyje, kad kiekvienam šūdui atsiras sava auditorija.
Tai irgi prasmirdes, tavo problemos.
Paprastai ruko zmones turintys psichologiniu problemu. Retas rukalius neturi priklausomybes. O kiekviena zhalinga priklausomybe jau reikia GYDYTI. SU rukaliais shlykshtu bendrauti, nes jie visur izhuliai kisha savo iproti, po to ateina prasmirde, kiti aplamai galvoja, kad rukymas tarp kitu zmoniu ju teise.
Shlukshtynes
Paprastai ruko zmones turintys psichologiniu problemu. Retas rukalius neturi priklausomybes. O kiekviena zhalinga priklausomybe jau reikia GYDYTI. SU rukaliais shlykshtu bendrauti, nes jie visur izhuliai kisha savo iproti, po to ateina prasmirde, kiti aplamai galvoja, kad rukymas tarp kitu zmoniu ju teise.
Shlukshtynes
Tu alkoholiui turi priklausomybe, nes maziausiai karta I savaite isgeri. Tu su smegenimis turi problemu, nes nori buti boba.
Mano vyro problemos pries tavasias, tai kaip karosas prieš banginį

Shlukshtynes
mes turime priklausomybę forumams, kompams/telefonams
tai ką dabar...
We are all mad here, nėra geresnių

"Šauksmas"-taip, tikrai asociacija. Bet va dabar man stovi akyse ana figūra ir asociacijos-veik išdžiūvusi arti mirties esanti moteris, bet ji niekada nepasiduos, ta kova, ir siaubas, toks visiškas bedugnis, jokiais žodžiais nenusakomas siaubas yra šioje figūroje. Jos jokiu būdu nenorėtum matyti šalia savęs, ją norisi nustumti, pasibaisėjimo apimtam, taip, kaip vakariečiai, norintys be rūpesčių toliau gyventi savo patogiame pasaulyje, nori nustumti Bučos ir kitų žiaurumų įvykius. Jei jos nematysi-gal ir galėsi toliau gyventi taip, kaip gyvenai. O gal ir ne. Nes neįmanoma atmatyti to, ką pamatei. Niekaip. Va čia man jos esmė. Nenuostabu, kad sukelia tokia kai kurių emocijas-nes tai iš tiesų yra klaikiai negražu! Nes beda tiesiai tau į smegenis, kad šis karas nėra gražus, tai gryniausias siaubas ir kančia.
Taikliai.
Yai kauksmas, visiškos nevilties ir skausmo, kaip vilkė...netekusi vilkiukų...
Rūkantys diedai, ir moterys,,yra šlykštu. Jie dvokia, negalėčiau gyventi su pelenine, šlykštu.
Tu niekada nebuvai stipri mene. Tau parodyk šakutę, pasakyk, kad tai yra meno kūrinys, nes desiniame sakutes rankienos kampe meninykas išrėžė dvi lygiagrecias linijas ir tas lygiagretumas turi be galo didelę prasmę - tu ir patikesi
Papildyta:
Tu geri alų. Moterys, geriancios alų- pašalpinio mentaliteto asabos.
Taip!!
Man išvis keista, kaip kažkam gali šauti į galvą, kad kančia, žvėriška draskanti kančia gali būti graži.
Meno kūrinys turi kalbėti, pasakoti, kelti emocijas ir jausmus iš pačių gelmių.
Žinoma, kažkam gana nupieštos rožytės, ir jau menas.
Tai netiesa, as neturiu jokios priklausomybes alkoholiui. Jei skanu isgeriu, galiu ir kas diena. Jei nera ar brangus, tai negeriu ir man netruksta alkoholio. Geriu alu, bet gira man geriau patinka. Geriu vyna, bet sultys geriau patinka.
KAAAAA?
Gal tu turi su smegenimis problemu nes irgi esi smegenyse boba?
Noriu buti boba? Kur prisiskaitei tokiu nesamoniu, kad transeksualus zmones nori buti bobomis pvz.
Statai vezima pries arkli. Sekantis zingsnis butu teigti, kad vezhiningai svajoja apie chemioterapija, o sirdininkai apie sirdies operacija.
Problema, kad jei esi boba, tai kai turi vyriska kuna, tai daugelis nemato kame problemos. Tai ieskai iseiciu. Gydytojai nustate, kad hormonai operacijos iseitis. Bet esme yra pripazinti sau, kad esi kuo esi ir nebandyti irodinet ko nera. Podruzhkes eina i armija i juru pestininkus ten bando irodyti vyriskuma, tarnauja sekmingai, deja pries gamta nepapusi.
Bet tai nera tokia problema, kaip rukymas. Galiu vadinti save vyru ir mane galit vadinti. Jokiu problemu.
Galit vadinti ateiviu is Marso, ar Visatos karalium. Nedarysiu problemu, tai gali buti naudinga, kaip ir vyro ivardinimas. Svarbu zinot kuo esi ir saves neapgaudinet. O jums galiu buti ir Napoleonas jei jums tinka