QUOTE(Amd* @ 2022 05 18, 10:48)
<p>O sakai reik į mūšio lauką?</p>
<p>Kariaut visaip galima. Ką jie daro yra n kartų efektyviau.</p>
nu galima bandyti koncertą surengti rusų kariams, gal suminkštės širdys ir apsigalvos, nebepuls
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 18, 10:56)
Palauk, Monteverte. Prisimenam nuo pat pradziu, tu man kibai i atlapus, neva as... OK. Taua tskaiau, dabar bandai man permesti atsakomybe uz forumo moteru elgesi?
Tai vadinasi, tu nesi atsakomybe uz lervos ir nusivilusios gyvenimu muziejaus tualeto valytojos pezejimus?
taip, bandau, nes tu su tomis nedoromis vis dar bendrauji
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 18, 11:09)
Mane stebina zmones, kurie gina viena puse, tipo savaja. Paskui prieina iki absurdu.
Neigia kituu gerus dalykus ir teisina savo nesamones.
Sakysim Naciai tiese autostradas, rupinosi darbininku gerove, sovietai taip pat dare nemazai neblogu dalyku, Ubuntienau jau privardijo...
Santykiai su Kinija is pradzio atrode, kaip Lietuvos iskresta nesamone. (Bet kuriuo atveju tai neturejo paveikti prekybos, cia jau kinai parode, kas jie tokie).
Bet dabar matome, kad pasaulis skyla i dvi dalis ir reikes pasirinkti. Kinija aplamai reikes isbraukti is partneriu, o imones kurios su Kinija bendradarbiauja reikes bausti. Tai cia dar neaisku, kas laimes.
USA dabar uzhsiima nauja geopolitika ir tai manau baigsis Vokietijos sutriushkinimu nes ta shalis ne tik su Rusija bet ir su Kinija laizhosi
tai pagal tai mes iš viso galėtume tik su kokiais latviais prekiauti ir bendradarbiauti, nes tokie patys maži kaip mes, todėl dori
jūs gal neaiškinkit verslui kaip dirbti. Ką jūs apie verslą iš viso suprantate? Sėdėsit neėdę, tai galėsite porinti tada visiems iš aukšto