Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 22:04)
mylimuke, Lisiteja pliotkino. Na kaip, patenkinta? Gavai atsakymą?
Lutuke kažkaip prisimena. O tu nenori prisiminti kas nepatogu apie jūsų būrelį smile.gif

Palauk, Monteverte. Prisimenam nuo pat pradziu, tu man kibai i atlapus, neva as... OK. Taua tskaiau, dabar bandai man permesti atsakomybe uz forumo moteru elgesi?

Tai vadinasi, tu nesi atsakomybe uz lervos ir nusivilusios gyvenimu muziejaus tualeto valytojos pezejimus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 18, 09:48)

Kelintais metais?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 18, 09:32)
Jei tave gatveje isprievartaus, tai irgi gal reikia rasyti, kad pati praseisi, nes ejai ne ta gatve, per velai per trumpas sijonas.

O ne meluoti, kad nusikalto kazkas

Idomucia, tu mane kasdiena kazkuo nustebini. Dekui 4u.gif
Reik daryti revizija savo vertinimuose.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 18, 10:59)
Idomucia, tu mane kasdiena kazkuo nustebini. Dekui  4u.gif
Reik daryti revizija savo vertinimuose.

Mane stebina zmones, kurie gina viena puse, tipo savaja. Paskui prieina iki absurdu.
Neigia kituu gerus dalykus ir teisina savo nesamones.

Sakysim Naciai tiese autostradas, rupinosi darbininku gerove, sovietai taip pat dare nemazai neblogu dalyku, Ubuntienau jau privardijo...

Santykiai su Kinija is pradzio atrode, kaip Lietuvos iskresta nesamone. (Bet kuriuo atveju tai neturejo paveikti prekybos, cia jau kinai parode, kas jie tokie).
Bet dabar matome, kad pasaulis skyla i dvi dalis ir reikes pasirinkti. Kinija aplamai reikes isbraukti is partneriu, o imones kurios su Kinija bendradarbiauja reikes bausti. Tai cia dar neaisku, kas laimes.
USA dabar uzhsiima nauja geopolitika ir tai manau baigsis Vokietijos sutriushkinimu nes ta shalis ne tik su Rusija bet ir su Kinija laizhosi
Atsakyti

Mane stebina zmones, kurie gina viena puse, tipo savaja. Paskui prieina iki absurdu.

Sakysim Naciai tiese autostradas, rupinosi darbininku gerove, sovietai taip pat dare nemazai neblogu dalyku, Ubuntienau jau privardijo...

Santykiai su Kinija is pradzio atrode, kaip Lietuvos iskresta nesamone. (Bet kuriuo atveju tai neturejo paveikti prekybos, cia jau kinai parode, kas jie tokie).
Bet dabar matome, kad pasaulis skyla i dvi dalis ir reikes pasirinkti. Kinija aplamai reikes isbraukti is partneriu, o imones kurios su Kinija bendradarbiauja reikes bausti. Tai cia dar neaisku, kas laimes.
USA dabar uzhsiima nauja geopolitika ir tai manau baigsis Vokietijos sutriushkinimu nes ta shalis ne tik su Rusija bet ir su Kinija laizhosi

O Prancūzija?

Atsakyti
Nesidomiu Rusija Putino, bet manau kad ir ten geru dalyku galima atrasti. Kodel reikia to bijoti?
Tai nepakeis bendro vertinimo...
Atsakyti

Jei tave gatveje isprievartaus, tai irgi gal reikia rasyti, kad pati praseisi, nes ejai ne ta gatve, per velai per trumpas sijonas.

O ne meluoti, kad nusikalto kazkas

Įmonės vadovas teigia, jog priimti tokį sprendimą paskatino nepaskelbtas Kinijos embargas ir dėl jo dukart kritę įmonės pardavimai.

„Praradome labai didelę dalį rinkos dėl Kinijos, net ir mūsų partneriai italai, ko aš nesitikėjau, atsisakė mūsų gaminių dėl to, kad ir jie negali tiekti savos produkcijos su mūsų ženklu į Kiniją“, – BNS sakė R. Panavas.

Tai kur čia žurnalistų melas? :) Bile parėkt :)

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 18, 11:13)
O Prancūzija?

Prancuzija turi sena istorija konfliktu su USA ir su Anglija aishku. Ja sutvarkys eigoje.
Dar yra Olandija... Ten tyli kiaule shakni knisa, meldziasi tik pinigams jie. Na vyksta karas USA - Kinija ir Europa tures pasirinkti. Juk USA gali taip patvarkyti, kad Putinas gali ir numesti kazka ant Europos sostiniu. Tai turetu pamastyti stipriai...

Nesvarbu kad lizinasi ta Vokietija, gatava i uzhpakali sulisti Rusijai... Ir Prancuzija... Bet Putinas grasina butent joms, o ne vashingtonui.

Rusijai nera draugu, tik aukos. Jei Hitleris nebutu puoles SSSR tai SSSR butu puolus Vokietija
Atsakyti

Suomijair Švedija pateikė paraiškas stot į NATO

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 18 gegužės 2022 - 10:27
QUOTE(Amd* @ 2022 05 18, 10:48)
<p>O sakai reik į mūšio lauką?</p>
<p>Kariaut visaip galima. Ką jie daro yra n kartų efektyviau.</p>

nu galima bandyti koncertą surengti rusų kariams, gal suminkštės širdys ir apsigalvos, nebepuls biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 18, 10:56)
Palauk, Monteverte. Prisimenam nuo pat pradziu, tu man kibai i atlapus, neva as... OK. Taua tskaiau, dabar bandai man permesti atsakomybe uz forumo moteru elgesi?

Tai vadinasi, tu nesi atsakomybe uz lervos ir nusivilusios gyvenimu muziejaus tualeto valytojos pezejimus?

taip, bandau, nes tu su tomis nedoromis vis dar bendrauji bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 18, 11:09)

tai pagal tai mes iš viso galėtume tik su kokiais latviais prekiauti ir bendradarbiauti, nes tokie patys maži kaip mes, todėl dori biggrin.gif
jūs gal neaiškinkit verslui kaip dirbti. Ką jūs apie verslą iš viso suprantate? Sėdėsit neėdę, tai galėsite porinti tada visiems iš aukšto biggrin.gif
Atsakyti

Suomijair Švedija pateikė paraiškas stot į NATO

na įdomu kaip chuilostanas reaguos :D Puls? :D

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 18, 10:57)
Kelintais metais?

Na kažkur 81-82 -ais pradėjo važinėt, tai jau prieš sovietų sąjungos griutį. bet vis vien dar sovietmetis buvo, mamai kažkokių škurlių parveždavo, tai sakė ligoninėj pirmoji madistė buvo biggrin.gif
Atsakyti