Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Dar namus statos, kad dirbt nebespėja statybininkai, sodybas, kitą bt perka...

Atsakyti

Dar namus statos, kad dirbt nebespėja statybininkai, sodybas, kitą bt perka...

Šian sakau saviškiui-nu reiktų stogą keist. Sakė ne dabar, užsakinėt žiemą reikia 🤭🤭 

Atsakyti

Šian sakau saviškiui-nu reiktų stogą keist. Sakė ne dabar, užsakinėt žiemą reikia 🤭🤭 

Tai jau taip...reik lb.iš anksto

Atsakyti

Spėsim. Dabar viduj krapštomės

Atsakyti

Mane tai kainos iš proto varo...

Atsakyti

Mane tai kainos iš proto varo...

Dabar geriau palaukt su statybom, kas jų nepradėjęs. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 21, 20:30)
Pati vaiku neauginus tai negali palyginti.

Siaip negalima lyginti pagal amziu, nes ne amzius suteikia prota.

3 menesiu gandras "protingesnis" uzh 3 menesiu vaika

na jei tau tyrėjų, mokslinnkų nuomonės visiškai nieko nereiškia, tai taip ir sakyk, kad jais netiki, prie ko čia aš?
aš jais visai tikiu šunų temose, tik tiek, kad jie labai jau vėlai viską atranda. Šunininkai jau seniai tą būna atradę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 22, 11:53)
Kas man šokinę busena sukele, tai tai, kad teletabes raso zombiadėžės sakiniais. As galvojau, kad cia ju paciu durnas protelis vedzioja ju pirstus klavisais, o cia gi zombiski sakiniai.
Vat tau ir pagalba ukrainietėms  biggrin.gif
Papildyta:

Aaaaaa...matai kaip cia dabar yra...desimt metu ATSIDEJINETI p8nigus langams ir tiek pat metu TAUPYTI langqms yra visiskai skirtingi dalykai.

Ir tu mokinai lietuvos vaikus mokyklose lietuviu kalbos? Mat radnaja  biggrin.gif

Dabar nemažai šneka tą patį per tą patį.
________
Pas mus tai iškart į feikine istorija nurašytu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 22, 21:15)
na jei tau tyrėjų, mokslinnkų nuomonės visiškai nieko nereiškia, tai taip ir sakyk, kad jais netiki, prie ko čia aš?
aš jais visai tikiu šunų temose, tik tiek, kad jie labai jau vėlai viską atranda. Šunininkai jau seniai tą būna atradę smile.gif

šiaip neįtikėtinai protingi būna šunys..aš nekalbu apie komandų mokėjimą... Pvz. mūsų šuo vaikams padėdavo sudėti žaislus, pykdavo kai palikdavom ilgesniam laikui, pradeda džiaugtis kai grizta vyras, kai tik atvažiuoja, nesuprantu kaip, atrodo atskiria vyro automobilio variklio garsą, žiūri filmus, ypač kai vaidina šunys ir t.t.😁
mūsų kaimyne pasakojo, kad jų šuo niufaundlendas išgelbėjo jų maža sūnų, kuris buvo persisvėręs per langą ir vos neiškrito. Kai atejo į kambarį pamatė kaip ju šuo isikandes į drabužius tempė tą vaiką atgal. Net suloti negalėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 gegužės 2022 - 23:18

Kokie protingi bebūtų, jie negali bastytis vieni, kaip kad lerva įsivaizduoja šunų kačių protą. Nors, kita vertis, ji gal savo 2-4 metų vaikus vienus kieme palikdavo? tada būtų suprantama...

Atsakyti
ir vėl valdžiadebiliai prisidirbo:

Sparčiai kylant būsto kainoms, parlamentarai pirštu beda į Žemės ūkio ministerijos klaidas: laiku neparengė reikiamų teisės aktų
Papildyta:
užtat nesąmones tokias jų kolegėlės sužiūrėjo:

The capital is proud to have a new street – Tolerancijos street
Atsakyti

O mes kaip gerai praleidom davaitgalį pirtelėj su draugais. Tik mb sergslioja, tai nesipirtino, o vaikui vėjaraupiai...

Atsakyti