Dar namus statos, kad dirbt nebespėja statybininkai, sodybas, kitą bt perka...
Dar namus statos, kad dirbt nebespėja statybininkai, sodybas, kitą bt perka...
Šian sakau saviškiui-nu reiktų stogą keist. Sakė ne dabar, užsakinėt žiemą reikia 🤭🤭
Šian sakau saviškiui-nu reiktų stogą keist. Sakė ne dabar, užsakinėt žiemą reikia 🤭🤭
Tai jau taip...reik lb.iš anksto
Spėsim. Dabar viduj krapštomės
Mane tai kainos iš proto varo...
Mane tai kainos iš proto varo...
Dabar geriau palaukt su statybom, kas jų nepradėjęs.
Siaip negalima lyginti pagal amziu, nes ne amzius suteikia prota.
3 menesiu gandras "protingesnis" uzh 3 menesiu vaika
na jei tau tyrėjų, mokslinnkų nuomonės visiškai nieko nereiškia, tai taip ir sakyk, kad jais netiki, prie ko čia aš?
aš jais visai tikiu šunų temose, tik tiek, kad jie labai jau vėlai viską atranda. Šunininkai jau seniai tą būna atradę
Vat tau ir pagalba ukrainietėms
Papildyta:
Aaaaaa...matai kaip cia dabar yra...desimt metu ATSIDEJINETI p8nigus langams ir tiek pat metu TAUPYTI langqms yra visiskai skirtingi dalykai.
Ir tu mokinai lietuvos vaikus mokyklose lietuviu kalbos? Mat radnaja
Dabar nemažai šneka tą patį per tą patį.
________
Pas mus tai iškart į feikine istorija nurašytu
aš jais visai tikiu šunų temose, tik tiek, kad jie labai jau vėlai viską atranda. Šunininkai jau seniai tą būna atradę
šiaip neįtikėtinai protingi būna šunys..aš nekalbu apie komandų mokėjimą... Pvz. mūsų šuo vaikams padėdavo sudėti žaislus, pykdavo kai palikdavom ilgesniam laikui, pradeda džiaugtis kai grizta vyras, kai tik atvažiuoja, nesuprantu kaip, atrodo atskiria vyro automobilio variklio garsą, žiūri filmus, ypač kai vaidina šunys ir t.t.😁
mūsų kaimyne pasakojo, kad jų šuo niufaundlendas išgelbėjo jų maža sūnų, kuris buvo persisvėręs per langą ir vos neiškrito. Kai atejo į kambarį pamatė kaip ju šuo isikandes į drabužius tempė tą vaiką atgal. Net suloti negalėjo.
Kokie protingi bebūtų, jie negali bastytis vieni, kaip kad lerva įsivaizduoja šunų kačių protą. Nors, kita vertis, ji gal savo 2-4 metų vaikus vienus kieme palikdavo? tada būtų suprantama...
Sparčiai kylant būsto kainoms, parlamentarai pirštu beda į Žemės ūkio ministerijos klaidas: laiku neparengė reikiamų teisės aktų
Papildyta:
užtat nesąmones tokias jų kolegėlės sužiūrėjo:
The capital is proud to have a new street Tolerancijos street
O mes kaip gerai praleidom davaitgalį pirtelėj su draugais. Tik mb sergslioja, tai nesipirtino, o vaikui vėjaraupiai...