ismete man Fb priminima nuotrauka is vieno mano darbo, kai dar ejom i ofisa , pas jus taip buna darbuose? tas stalas daznai naudojamas buvo , dar lauke bbq graziu oru, pilni pietus, paruosti gero virejo, alus kas ji geria penktadieniais, geri seminarai ivairus, pilates ir meditacijos 2 k i savaite darbo metu ir t.t.
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 12:47)
jei reikės-pirksiu. Kodėl tau taip skaudu, kai kažkas kažką nusiperka ko nori? Iš kur toks keistas pavydas? Parašiau dėl meistrų-o tu įžvelgi kažką? Taui skaudu, kad neleidi sau nieko? </p><p>Visad kai kažkas kažką parašo-pirma šokį su pavydu. keista.</p>
kodel pas tave toks keistas ir klaidingas kitu zmoniu emociju, minciu interpretaviams ir gyvenime taip daznai klysti?

deja neipirksi tikrai , na nebent ta sodo nameli parduosi, na kam vaizduoti, kad gali pasokti auksciau bambos?
ka izvelgiu del meistru?
kas ka paraso kur soku?

kalba buvo apie kainu ir atlyginimu santyki Lietuvoje, o apie ka tu?
apie ka is vis tu cia kliedi vel is pacio ryto?

ar empatijos nebuvimas tau trukdo ir rasytini teksta surpasti, o gal kokia disleksija pas tave?
oi ups supratau dabar, uzpavydejai pati moontei pirmos vietos? del to pradejai cia pavyda matyti ir aiskinti, kad nusipriksi toki kilimelijei noresi?

ups perisprasau, na se imk

tik nesinervink

paskuid ar vekrti cia man pradesi...