Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

todel, kad mes sioje planetoje, siame pasaulyje gyvenam ir vienaip ar kitaip viskas liecia mus kaip zmonija. Taip sudetinga suprasti? kaip tureciau rasyti Zemes gyventojai? blink.gifne nu tu rimtai teletabe is marso neturinti ka veikti.

as jau sakiau tapkiu temu aktualiju megejom na apeikit mano postus, nejau taip sunku? tau kas tavo siknos sia minute neliecia, tau neidomu, man idomu ir tiek.
Papildyta:
tu maziau tuos rusiskus kanalus ziurek,gal i zmogu atvirsi?
kas cia kur kalbejo apie pablogejusi europieciu gyvenima? vel apisuostei? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

zombis

Man skauda galvą.

Mums skauda galvą.

Skirtumą jauti? :D Tai jei šūdinai gyveni, taip ir rašyk, pirmuoju vns asmeniu :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 16:36)
<p>dar negirdėjau, kad diedas pabėgtų pas kitą, nes ana geriau gamina biggrin.gif</p>

na ne visai tik dėl to, bet tokios, kurios gerai gamina, jos ir šeimyniškos, šiltesnės, todėl tikrai pirmauja prieš tas, kurios tik karjeros ir savo šiknos žiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 16:38)
Man skauda galvą.</p><p>Mums skauda galvą.</p><p></p><p>Skirtumą jauti? biggrin.gif Tai jei šūdinai gyveni, taip ir rašyk, pirmuoju vns asmeniu biggrin.gif</p>

va tame ir esme, kad nesneku apie potyrius asmeniniu, o tu toliau ju nematai lotuliukas.gif ir is kur cia tas sudinas gyvenimas islindo? nesti vyrai ir raupai tau sudinas gyvenimas? turi ka pries nescius vyrus? bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet tai kaip zmogus nesugeba toliau savo nosies matyti ziauru, net sakiniu nesugeba suvokti, jei kas ne apie asmenine patirti....
idomu dabar pasidare tu is vis net nesugebi suvokti, kai snekama apie bendrus zmonijai dalykus visiskai? blink.gif
Atsakyti

na ne visai tik dėl to, bet tokios, kurios gerai gamina, jos ir šeimyniškos, šiltesnės, todėl tikrai pirmauja prieš tas, kurios tik karjeros ir savo šiknos žiūri mirksiukas.gif

čia statistika kažkokia? :)

Vyrai bėga pas tas, kurias pamilsta arba kurios geriau atrodo, yra įdomesnės, taikesnės ir sexualesnės, žinoma. Antrų mamų retam reikia  :)

Pvz maniškis nu niekaip neišeitų pas naminę vištą-tai su barščiais iš apskos ir nebėgioju :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 23, 16:17)
Oi nimagu, va kas dreba dėl savo gero vyrelio, mūsų kai blogi, tai jų niekas nenušluos biggrin.gif
Man tai dzin kaip tu atostogas SM leidi, bet prisimenu kaip kažkada iš atostogų pliaže gulėdama kažką parašiau..... biggrin.gif

As jau Anglijoje, jei ką, durneeeeeeelės biggrin.gif ir kokios atostogos gqli buti Lietuvoje? A jūs pabludot? blink.gif

Tai va, man tai baisu, jumeis su jusu nevykusiais diedais baimes tai ner su visam. Ramios jus, kaip bitės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72963734" data-time="1653308633"><div><p>Ale tai gi taip vartotojo įkelta nuotrauka, geri diedai nesimėto. Tokiu, kaip tavo, tai kaip prišikta, o va maniskis, tai is tu retuju.</p></div></blockquote><p>nusidirbęs, nusipenėjęs diedas retas? biggrin.gif Aukso gabalas tiesiog, jau matau, kaip eilutė rikiuojasi biggrin.gif</p>

Tinginiai diedai, tai tik, kaip rusai sako, dlia liubitelia. Nemanau, kad kam jau labai idomus maziau uz bobą uzdirbantis tinginys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 gegužės 2022 - 15:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 16:42)
<p>Vyrai bėga pas tas, kurias pamilsta arba kurios geriau atrodo, yra įdomesnės, taikesnės ir sexualesnės, žinoma. Antrų mamų retam reikia  smile.gif</p>
<p>Pvz maniškis nu niekaip neišeitų pas naminę vištą-tai su barščiais iš apskos ir nebėgioju biggrin.gif</p>

Nu tai buvusią žmoną irgi buvo pamilę tuo metu, vadinasi tai ne argumentas.
Ne, ne visada iškeičia į geriau atrodančią kaip bebūtų keista.
Jei keičia į įdomesnę, tai toks vyras nieko nevertas visai, nes kiekviena nauja dar nepažinta bus įdomesnė už kad ir 20 prieš tai buvusių.
Taikesnes? Nebūtinai. Yra kuriems patinka dramų karalienės, jie mėgsta spręsti jų problemas ir pan.
Seksualesnės? Irgi nebūtinai. Nebent kaip meilužės, nes į žmonas dažnai bijo patys tokių.
Tai vat ir lieka tas rūpestis bei barščiai on top biggrin.gif tongue.gif

O dėl taviškio tai tavo vietoje susirūpinčiau. Blogai, jei vyras bijotų išlaikyti žmoną, jei kas. Galimai gana silpnas. Paprastai vyriški vyrai net mėgsta išlaikyti šeimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 23, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72963752" data-time="1653311379"><div><p>todel, kad mes sioje planetoje, siame pasaulyje gyvenam ir vienaip ar kitaip viskas liecia mus kaip zmonija. Taip sudetinga suprasti? kaip tureciau rasyti Zemes gyventojai? vartotojo įkelta nuotraukane nu tu rimtai teletabe is marso neturinti ka veikti.

as jau sakiau tapkiu temu aktualiju megejom na apeikit mano postus, nejau taip sunku? tau kas tavo siknos sia minute neliecia, tau neidomu, man idomu ir tiek.
Papildyta:
kas cia kur kalbejo apie pablogejusi europieciu gyvenima? vel apisuostei? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
zombis</p></div></blockquote><p>Man skauda galvą.</p><p>Mums skauda galvą.</p><p></p><p>Skirtumą jauti? biggrin.gif Tai jei šūdinai gyveni, taip ir rašyk, pirmuoju vns asmeniu biggrin.gif</p>

Ale, kaip tu gerai gyveni, lauksi kada po pakilimo kainu jos nukris ir tik tada keisi. .jei ne uzlopysi, bakūžės tris lakštus stogo. Nes dabar tau kainos tokios dideles kad rankos nesudreba atidaryri pinigines. Nu jo....
Atsakyti
Visokiu tu vyru, visokiu moteru, jei susieje tik del gero sekso, tai daug sansu, kad nores anksciau ar veliau isbandyti nauja kuna. Jei daugiau niekas per daug nejungia, aistra greit issikvepia. O jei zmones myli vienas kita, yra dori, garbingi, tai nebegios i sonus. O jei koks bega, tai jau geriau lai ir bega ir negrista biggrin.gif

O del priemimo gyventi svetimu zmoniu, esam prieme ne viena lietuvi laikinai, kol isikuria, bet tai is pazystamu rato ir vaiku neturejom. As nenoreciau svetimu priimti ar ten moteru ar vyru, ypac turint savu vaiku, gi nepazysti zmoniu. Cia ka tik neleido susitikti su tevais, draugais ir tt. O dabar pirimkit svetimus doh.gif
Tiek metu bega pabegeliai is visokiu saliu, yra tvarka, standartai, nesuprantu, kodel dabar reikejo keisti? Lai praeina patikrinimus, karantinus, gal kokie teoristai, gal sergantys, gal su kokiais psichiniais sutrikimais, kas cia dabar uzejo nesuprantu, tokia man atrodo psichoze, kaip su virusu, vietoj vakcinos po ukrainieti doh.gif absurdai kazkokie. Padeti reikai, bet tai kaip padedavom, o ne sitokiom nesamonem uzsiimineti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 23, 16:41)

bet tai kaip zmogus nesugeba toliau savo nosies matyti ziauru, net sakiniu nesugeba suvokti, jei kas ne apie asmenine patirti....

Ji uzsienyje nepritqptu. Butu is tu, kurie bega atgal I Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 23, 16:48)
As jau Anglijoje, jei ką, durneeeeeeelės  biggrin.gif  ir kokios atostogos gqli buti Lietuvoje? A jūs pabludot?  blink.gif

Tai va, man tai baisu, jumeis su jusu nevykusiais diedais baimes tai ner su visam. Ramios jus, kaip bitės  biggrin.gif
Papildyta:

Tinginiai diedai, tai tik, kaip rusai sako, dlia liubitelia. Nemanau, kad kam jau labai idomus maziau uz bobą  uzdirbantis tinginys.

na nesakyk nesakyk, kai kuriom bele stovi ir tinka , o dar jei negeria ir alga parnesa is vsi grynuolis. Lietuvoje liudna su vyrais, pasirinkimas ne kazin koks. biggrin.gif Buvau pakraupus kazkada kai uosvis liko naslys tai buvo beveik musu dabar metu, kaip sukosi kaip bites aplink ji moterys, apgailetinas vaizdas...
o dabar dar panu uzveze daugiau dar santykis prastesnis, vyrai gi nebega is karo. nebent priimtu irakieciu, siru ir t.t. daugiau, atsirastu konkurencija, biski gal moterys atsipustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 23, 14:52)
Rusai meluoja. Ishsivaizduoja kazhka. Kainos ishkilo visai ne del Rusijos, o del globalistu prispausdintu pinigu. Ka cia Rusija gali padeti? 10 proc padaryti nuolaida max.
Rusai padaryti atpirkimo ozhiais, nu tegu srebia.

Kai taps kitaicu vasalais, (ka ash ir manau ivyks), tai patys bus kalti kad nepaskaite istorijoje, kaip ten jiems gyvenosi prie ordos
Papildyta:
O tokiu kaip ash tai aplamai labai reta...

As viliuosi, kad kitais metais, viskas pasisuks i gera puse. Siuos metus jau kaip ir "nurasiau".
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 23, 15:09)
kas cia kur kalbejo apie pablogejusi europieciu gyvenima? vel apisuostei?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
zombis

lerva telepate, o kur buvo mano parasyta, kad as zombo deze ziuriu? Va paskaitau tavo pezalus ir iskarto aisku mirksiukas.gif

O tu kaip buvai leva taip ir liksi, tau buti zmogumi nesviecia visai. Ko noreti, kai nuo mazumes isaugai aludeje, kur laka, uosto ir dar velnias zino ka veikia, tai manai, kad ir kiti kaip tu, dvasios klipata, gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 gegužės 2022 - 16:02
QUOTE(Moonte @ 2022 05 23, 16:57)
As viliuosi, kad kitais metais, viskas pasisuks i gera puse. Siuos metus jau kaip ir "nurasiau".

vilkimes, kas belieka, bet ta pati sakiau pernai.... unsure.gif
amerikeiciai paskaiciavo, kad atejo didesne krize, nei pas juos buvo 2008
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 23, 17:01)
Papildyta:
lerva telepate, o kur buvo mano parasyta, kad as zombo deze ziuriu? Va paskaitau tavo pezalus ir iskarto aisku  mirksiukas.gif

O tu kaip buvai leva taip ir liksi, tau buti zmogumi nesviecia visai. Ko noreti, kai nuo mazumes isaugai aludeje, kur laka, uosto ir dar velnias zino ka veikia, tai manai, kad ir kiti kaip tu, dvasios klipata, gyvena.

ko tu tokia nelaiminga? ko tau truksta gyvenime? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti