Jai pažeminimas duot vyrui, kai jis nori, o ji ne.
na, kaip aš suprantu, jai reikia labai nusiteikti ir tik tada bus sexas. O anas taikosi, žinoma. Negi prievartaut puls
Esi visiskai teisi.
Man kazkaip keistoka, kad zmogus skaito, naudoja tam savo brangu laika "vosiokiom slikstynem", o veliau pirstuku bado, is serijos "iskrypeliai"...
Kai as sioje "vietoje" glusiu gluse, nei skaitau, ne kam aiskinu apie ju iskrypimus, nukrypimus ir t.t. Kai as turiu savo asmenini gyvenimeli, kitu gyvenimus negyvenu. Na bet, moralizavimas sia tema, akis isties bado. Nepatinka, neidomu, neaktualu neskaityk. O jei skaitai, seilejiesi, kuo tu geresne?
Daznai ,tiem iskrypeliam ir idomi tema ,nes jiem-jom ir skauda ta vieta. Ir garsiai saukia ,matyt kad isgirstu -tie 😂
Yra tam tikros vertybes. Moteris turi jausti moralini ir dvasini malonuma patenkindama savo mylima vyra. Tai dvasinis malonumas, pareiga, vadinkit kaip norit.
Jei cia reikia save prievartauti, tai jau tai moteriai reiktu pamastyti, kaip cia gavosi, kad ji iki to dasigyveno, kad mylimas zhmogus atgrasus ir artumas su juo tapo saves prievartavimu.
AIshku sujaudins ar prigirdys ar kokiu narkotiku duos, tokie motyvai nesiskaito.
Visai neteigiu, kad turi buti tik taip, ir moterimi vyrai pasirupina ir t.t.
Bet pagrindas santykiuose yra atsidavimas be jokio ten alkoholio, spec vilioniu ir t.t
Visai gerai ir alkoholis ir viliones, bet kai jau be to negalima tai...
Gaunasi tas psichologinis pasitenkinimas ir kai pvz.oral tik vyrui.
Man viskas lb.ok būna: nuo seksualinės įtampos iki atsipalaidavimo po. Ir nieko netrūksta. Aišku kartais 😁