Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Vyrams irgi taip būna.

Atsakyti

Ar tai objektyvus kriterijus, ar kaip kuri isivaizduoja? Pagal kokius stereotipus atejusius ish sheimos gal?
Va rode kazhkokia genti, ten jei vaikinas neatnesha priesho nupjautos galvos merginai tai jis - boba.

Man toks klausimas kilo, kai man sake, kad ash vyrishkesnis uzh tikrus vyrus. Ir ne vienai podruzhkei buvo idomu, kad jas gimineje stato vyrishkumo pavydziu. (Na cia Rusijoje, kur kitu vyrai prasigere, nesavarankishki, neturintys nei nuomones nei valios.

Todel kyla itarimu, kad moterys nezhino, kas tas vyrishkumas ir vertina labai jau subjektyviai ir anekdotishkai

Man nevyriška toks "verkiantis" ir amžinai auką vaidinantis vyras. Nu visai.

Atsakyti

Ar tai objektyvus kriterijus, ar kaip kuri isivaizduoja? Pagal kokius stereotipus atejusius ish sheimos gal?
Va rode kazhkokia genti, ten jei vaikinas neatnesha priesho nupjautos galvos merginai tai jis - boba.

Man toks klausimas kilo, kai man sake, kad ash vyrishkesnis uzh tikrus vyrus. Ir ne vienai podruzhkei buvo idomu, kad jas gimineje stato vyrishkumo pavydziu. (Na cia Rusijoje, kur kitu vyrai prasigere, nesavarankishki, neturintys nei nuomones nei valios.

Todel kyla itarimu, kad moterys nezhino, kas tas vyrishkumas ir vertina labai jau subjektyviai ir anekdotishkai

Kai tam anekdote apie 35metu senmerge : ieskau vyro  ,kuris nemustu,nepabegtu ,butu geras lovoje . po menesio laiko ,beldzia i duris kazkas .-Atidaro :o ten,invlidas be ranku,koju .....

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 10:01)
Yra tam tikros vertybes. Moteris turi jausti moralini ir dvasini malonuma patenkindama savo mylima vyra. Tai dvasinis malonumas, pareiga, vadinkit kaip norit.
Jei cia reikia save prievartauti, tai jau tai moteriai reiktu pamastyti, kaip cia gavosi, kad ji iki to dasigyveno, kad mylimas zhmogus atgrasus ir artumas su juo tapo saves prievartavimu.

AIshku sujaudins ar prigirdys ar kokiu narkotiku duos, tokie motyvai nesiskaito.
Visai neteigiu, kad turi buti tik taip, ir moterimi vyrai pasirupina ir t.t.
Bet pagrindas santykiuose yra atsidavimas be jokio ten alkoholio, spec vilioniu ir t.t

Visai gerai ir alkoholis ir viliones, bet kai jau be to negalima tai...

Nezinau, Idomucia, man niekada nebuvo pareiga myletis su savo vyru. Mes senamadiski, mums malonu abiem teikti visnas kitam malonuma ir tuo megautis. Tai tokios dilemos nesprenziam. Man tai asmeniskai, sunku suvokti apie ka tu cia kalbi.
Atsakyti

O dėl to vyriškumo, tai čia irgi skonio reikalas. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 10:06)

Man toks klausimas kilo, kai man sake, kad ash vyrishkesnis uzh tikrus vyrus. Ir ne vienai podruzhkei buvo idomu, kad jas gimineje stato vyrishkumo pavydziu. (Na cia Rusijoje, kur kitu vyrai prasigere,  nesavarankishki, neturintys nei nuomones nei valios.

As manau, kiek zmoniu tiek skoniu. Gal ir is seimos tai atejo, nors abejoju. Jau pasakojau, kai teko stebeti sitaucija, kai "patinas" iejo i paprasta parduotuve. Nieko specialiai nedare, nuejo greiti susirinko prekes, bet to pakako. Jis buvo palydetas ne vienos moters zvilgsniu, nepriklausomai kiek anom metu buvo. Tiesiog harizma, tas vyriskumas-patiniskumas, jam verzesi per visas poras.

Man vyriska elgsena, mazai kalbu, daugiau darbu, savo vertes suvokimas, intelgentiskumas, didelis kurybinis potencialas.
Isvaizda, vyriskai tvarkingas, ne teslius.
Kas pirma mane patraukia - vyro akys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 10:49

Kaip ir del sexo ..

Ka jie daro lovoje ar dar kitur- tai yra normalu , bet jei kiti kitaip daro -tai isvadins iskrypeliais - Bet jie -zvaigzdes ,jiem idomu, ka kiti daro.Nors kitiem jie neidomus 😁  

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 10:09)
jei nepatinka - praleisk temas apie karą, ko skaitai ir po to piktiniesi? forumas pilnas kitų temų
sunkoka pačiai naudotis savais patarimais, tiesa? mirksiukas.gif

Monteverte, tu gal man nenurodinek, ka as turiu daryti ir kaip reaguoti. As netobula, ne tokia dorovinga kaip tu.
Geriau paaiskink man, kaip tokia dorovinga moteris kaip tu, nuejusi i uzdaras temas, galejo skaityti visas tas slykstynes? Kas tave verte tai skaityti, jei tau asmeniskai tai bjauru.

QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 10:21)

Ir taip ir ne. Mumyse neretai kalba ir gamtos sauksmas. Mes intuityviai renakemes genu rinkini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 10:33
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 11:13)
Gaunasi tas psichologinis pasitenkinimas ir kai pvz.oral tik vyrui. 

Cia moteru problema. Dabar jau sunku sutikti vyra kuris ish principo nekreipia demesio i moters poreikius. O moterys didziuojasi, kad nekreipia. Ubuntiene turi net mokslines teorijas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 10:38)
Cia moteru problema. Dabar jau sunku sutikti vyra kuris ish principo nekreipia demesio i moters poreikius. O moterys didziuojasi, kad nekreipia. Ubuntiene turi net mokslines teorijas

Nezinau, Idomucia, galimai mano isvadas itakoja patirties stoka, bet as nematau jokiu "moterisku problemu". Jos atsiranda kai nemyli zmogaus, jis tau nepatrauklus. Bet ir vyrams nestovi, jei jo fizikai netraukia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 11:20)
Nezinau, Idomucia, man niekada nebuvo pareiga myletis su savo vyru. Mes senamadiski, mums malonu abiem teikti visnas kitam malonuma ir tuo megautis. Tai tokios dilemos nesprenziam. Man tai asmeniskai, sunku suvokti apie ka tu cia kalbi.

Skaityk, ka Ubuntiene rasho apie shlykshtuma, apie pasibjraurejimus. Jei net miegoti su vyru nemalonu. Primena tipishka pozicija, kai ishtekama del to kad taip reikia, taip visos NORMALIOS daro.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 07:44)
O ką tu tokia sausa? 😶 

o ka tu nuolat lytiskai susijaudinusi? Diena nakti kiekviena diena? lotuliukas.gif
Atsakyti