Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:40)

Tai gi cia tos, kurioms biski šaratų truksta, todel pas jas putes veikia su didesniu pagreiciu, nei reiketu  biggrin.gif

nu gal but is tos bainmes, kad tik nepaliktu, kad pas bledziu nenueitu... unsure.gif na ar liga gal kokia kaip nimfomanija.
Atsakyti

Nezinau, Idomucia, galimai mano isvadas itakoja patirties stoka, bet as nematau jokiu "moterisku problemu". Jos atsiranda kai nemyli zmogaus, jis tau nepatrauklus. Bet ir vyrams nestovi, jei jo fizikai netraukia.

Nesutiksiu. Kad vyrui stovėtų, nereikia vien traukos. Kitaip nebūtų tiek prievartavimų. Kalbu pvz apie pokarį, kai ruskiai vokietes prievartavo, mergaites. Dabar Ukrainoj.

Atsakyti

Tu esi issiskyres. Todel tau apie tai rasyti nevertetu. Nejuokink. Gyvanašlis raso apie santykiu tobuluma poroje. Cirkas.Taip pat ir Amadeja, Moontė, bite Maja, montekrista isvis dieda rinkosi pagal birkos didį. Jau jums tai visiems patyleti. Zinovai biggrin.gif
Papildyta:
Tai gi cia tos, kurioms biski šaratų truksta, todel pas jas putes veikia su didesniu pagreiciu, nei reiketu biggrin.gif

Aha. Liniuotę nešiojuos rankinėj 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:42)
Na, jus visos nedadaryros. Kiek tu, pametusi vaika del birkos, kiek Amadeja, gyvenanti su psichopatais, bile swingeriai, kiek montekeista, kuri islaiko dieda bile pabaladotu i rūrą.
Jus xia pas mumeis, kaip xoologijos sodas - vakaciok aplinkui ir stebekis kokiu primatu buna gyvenime  biggrin.gif

geras pastebejimas biggrin.gif
Atsakyti

o ka tu nuolat lytiskai susijaudinusi? Diena nakti kiekviena diena? lotuliukas.gif

Aš tiesiog nesu sausa. Niekada. Man neskauda, jei pvz sexas ryte, o aš beveik miegu :) Man malonu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 12:36)

del to ir bega moterys normalesnes nors kiek nuo taves, tu psichopatas.

Bet is jo pasakojimu jo ta biba kaip reikiant nedadaryta.

Idomucia, ji nedirba del to, kad gauna invaliduma?
Atsakyti

As niekad nesimylejau nesusijaudinusi, kad patirciau kazka panasaus. Man niekad nereikejo jokiu lubrikantu. Prie ko cia hormonai is vis? Kai esi lytiskai susijaudinusi ir sudregsta, o jei ant jusu belekada kaip sunys lipa ir kisa jusu vyrai, tai as jus tik uzjauciu unsure.gif.

tai ko rašai, kad sausa gi?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72964672" data-time="1653554599"><div><p>o ka tu nuolat lytiskai susijaudinusi? Diena nakti kiekviena diena? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš tiesiog nesu sausa. Niekada. Man neskauda, jei pvz sexas ryte, o aš beveik miegu smile.gif Man malonu.</p>

A ty kad eini darbe i tualetą daznai masturbuotis, tai cia irgi savo laiku teketabems nakaronus kabinai ant ausu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 12:43)
Aš tiesiog nesu sausa. Niekada. Man neskauda, jei pvz sexas ryte, o aš beveik miegu smile.gif Man malonu.</p>

na tai ir sakau nuolat lytiskai susijaudinusi matomai biggrin.gif as nezinau nemeginau niekad taip, tai negaliu komentuoti is patirties, tik zinau, ka raso medikai, mokslininkai tom temom. Normaliai zinoma moters mansktis dregna, bet ne taip, kaip susijaudinus.
Atsakyti

na tai ir sakau nuolat lytiskai susijaudinusi matomai biggrin.gifas nezinau nemeginau niekad taip, tai negaliu komentuoti is patirties, tik zinau, ka raso medikai, mokslininkai tom temom. Normaliai zinoma moters mansktis dregna, bet ne taip, kaip susijaudinus.

neskauda :) Malonu :) Miegotum su vyru, žinotum, kaip malonu pamažu nubusti nuo išglostymo pirštų galiukais ir jo geismo...

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 12:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72964702" data-time="1653558004"><div><p>Tu esi issiskyres. Todel tau apie tai rasyti nevertetu. Nejuokink. Gyvanašlis raso apie santykiu tobuluma poroje. Cirkas.Taip pat ir Amadeja, Moontė, bite Maja, montekrista isvis dieda rinkosi pagal birkos didį. Jau jums tai visiems patyleti. Zinovai vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tai gi cia tos, kurioms biski šaratų truksta, todel pas jas putes veikia su didesniu pagreiciu, nei reiketu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha. Liniuotę nešiojuos rankinėj 😃😃😃</p>

Vargo pele, rasau apie tai, kad diedus keiti, bile dulkina. Su vienu nenugyvenai gyvenimo. Ka tu gali rasyti apie tobulus santykius seimoje?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:45)
Bet is jo pasakojimu jo ta biba kaip reikiant nedadaryta.

Idomucia, ji nedirba del to, kad gauna invaliduma?

As jau tai rasiau, tikrai manau iki 40 su nieko nepasimyleti tikrai reikia tureti labai dideliu problemu sioje srityje, gal ir tebera dar mergaite kas ten zino. Kaip galima noreti myletis su vyru, pas kuri papai uzauge, cia sveikos psichikos tikrai nepasirasys tam.
Atsakyti