Eik ru sau!!!! Pasaulio stebuklas!!!! Tik montekristai ant Lietuvos zemes taip nutinka!!!! O mes, bl durneles, tai tik skyle issisiuvineje patalyneje birkai ikišti.
Papildyta:
Jemė ans belenką, bile su skyle buvo ir davė.
tuo ir skiriasi lytinis susijaudinimas nuo nesusijaudinimo busenos ir siap dauguma i moteru nebuna nuoalt lytiskai susijaudinusios, nezinojai?
o cia va sveiskites, nes jau baisu jus ir skaityti , ***** motery smetuose, jau beveik mociutes, o elementariu dalyku nezino.
Makšties lubrikacija (lot. lubricatio – tepimas, dar kartais vadinama lubrifikacija) – tai natūralus makšties sudrėkimas dėl lytinio susijaudinimo (erotinės stimuliacijos), palengvinantis penetraciją ir apsaugantis makšties sienelę nuo pažeidimų sueities metu.
Papildyta:
nu tai tikriausiai taip ir daro, jei nuolat susijaudinusi ir niekaip nepasitenkina
Aš tai nesuprantu ką tu čia cituoji. Tai ne viena aš rašau-nėra ten sausa ir net malonu, mylimas vyras gi bl ne koks kaimynas brukasi ![]()
miegojau didziaja dali gyvenime ir ka? zinai atsibudus irgi galima myletis, ne vien miegant
ir ne man nemalonu, kai mane zadina niekad niekas niekaip. Man svarbu issimeigoti, o issimiegojus labai smagu myletis
nu jo, pamenam, kad tau šlykštus vyras tik nubudęs. Tai kol ten abu nusiprausiat, išsimiegat.... Labai jau uch...