Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72964717" data-time="1653558420"><div><p>na tai ir sakau nuolat lytiskai susijaudinusi matomai vartotojo įkelta nuotraukaas nezinau nemeginau niekad taip, tai negaliu komentuoti is patirties, tik zinau, ka raso medikai, mokslininkai tom temom. Normaliai zinoma moters mansktis dregna, bet ne taip, kaip susijaudinus.</p></div></blockquote><p>neskauda smile.gif Malonu smile.gif Miegotum su vyru, žinotum, kaip malonu pamažu nubusti nuo išglostymo pirštų galiukais ir jo geismo...</p>

Eik ru sau!!!! Pasaulio stebuklas!!!! Tik montekristai ant Lietuvos zemes taip nutinka!!!! O mes, bl durneles, tai tik skyle issisiuvineje patalyneje birkai ikišti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 12:49)
As jau tai rasiau, tikrai manau iki 40 su nieko nepasimyleti tikrai reikia tureti labai dideliu problemu sioje srityje, gal ir tebera dar mergaite kas ten zino. Kaip galima noreti myletis su vyru, pas kuri papai uzauge, cia sveikos psichikos tikrai nepasirasys tam.

Jemė ans belenką, bile su skyle buvo ir davė.
Atsakyti

Nesutiksiu. Kad vyrui stovėtų, nereikia vien traukos. Kitaip nebūtų tiek prievartavimų. Kalbu pvz apie pokarį, kai ruskiai vokietes prievartavo, mergaites. Dabar Ukrainoj.

Jiems stovėt gali vien nuo minties, idėjos

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 12:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72964710" data-time="1653558167"><div><p>Nesutiksiu. Kad vyrui stovėtų, nereikia vien traukos. Kitaip nebūtų tiek prievartavimų. Kalbu pvz apie pokarį, kai ruskiai vokietes prievartavo, mergaites. Dabar Ukrainoj.</p></div></blockquote><p>Jiems stovėt gali vien nuo minties, idėjos</p>

Eik tu sau!!!!! Kokia naujiena!!! Aciu, kad pasakete tai, mes, bl durneles, to nezinojom.

Nesimasturbuoji kartais rasydama, nesveikoji?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 12:45)
tai ko rašai, kad sausa gi?

tuo ir skiriasi lytinis susijaudinimas nuo nesusijaudinimo busenos ir siap dauguma i moteru nebuna nuoalt lytiskai susijaudinusios, nezinojai?

o cia va sveiskites, nes jau baisu jus ir skaityti , ***** motery smetuose, jau beveik mociutes, o elementariu dalyku nezino.

Makšties lubrikacija (lot. lubricatio – tepimas, dar kartais vadinama lubrifikacija) – tai natūralus makšties sudrėkimas dėl lytinio susijaudinimo (erotinės stimuliacijos), palengvinantis penetraciją ir apsaugantis makšties sienelę nuo pažeidimų sueities metu.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:46)
A ty kad eini darbe i tualetą daznai masturbuotis, tai cia irgi savo laiku teketabems nakaronus kabinai ant ausu?  biggrin.gif

nu tai tikriausiai taip ir daro, jei nuolat susijaudinusi ir niekaip nepasitenkina unsure.gif
Atsakyti

Jiems stovėt gali vien nuo minties, idėjos

arba noro naikinti.

Atsakyti

tuo ir skiriasi lytinis susijaudinimas nuo nesusijaudinimo busenos ir siap dauguma i moteru nebuna nuoalt lytiskai susijaudinusios, nezinojai?

o cia va sveiskites, nes jau baisu jus ir skaityti , ***** motery smetuose, jau beveik mociutes, o elementariu dalyku nezino.

Makšties lubrikacija (lot. lubricatio – tepimas, dar kartais vadinama lubrifikacija) – tai natūralus makšties sudrėkimas dėl lytinio susijaudinimo (erotinės stimuliacijos), palengvinantis penetraciją ir apsaugantis makšties sienelę nuo pažeidimų sueities metu.

Papildyta:
nu tai tikriausiai taip ir daro, jei nuolat susijaudinusi ir niekaip nepasitenkina unsure.gif

Aš tai nesuprantu ką tu čia cituoji. Tai ne viena aš rašau-nėra ten sausa ir net malonu, mylimas vyras gi bl ne koks kaimynas brukasi :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 12:48)
neskauda smile.gif Malonu smile.gif Miegotum su vyru, žinotum, kaip malonu pamažu nubusti nuo išglostymo pirštų galiukais ir jo geismo...

miegojau didziaja dali gyvenime ir ka? zinai atsibudus irgi galima myletis, ne vien miegant biggrin.gif biggrin.gif ir ne man nemalonu, kai mane zadina niekad niekas niekaip. Man svarbu issimeigoti, o issimiegojus labai smagu myletis mirksiukas.gif
Atsakyti

Bet tai ką, nėra ir greitukų pas jus? Taip kad uch....Visada tik ilgas valsas? 

Atsakyti

miegojau didziaja dali gyvenime ir ka? zinai atsibudus irgi galima myletis, ne vien miegant biggrin.gifbiggrin.gifir ne man nemalonu, kai mane zadina niekad niekas niekaip. Man svarbu issimeigoti, o issimiegojus labai smagu myletis mirksiukas.gif

nu jo, pamenam, kad tau šlykštus vyras tik nubudęs. Tai kol ten abu nusiprausiat, išsimiegat.... Labai jau uch...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:51)
Eik ru sau!!!! Pasaulio stebuklas!!!! Tik montekristai ant Lietuvos zemes taip nutinka!!!! O mes, bl durneles, tai tik skyle issisiuvineje patalyneje birkai ikišti.
Papildyta:

Jemė ans belenką, bile su skyle buvo ir davė.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu sake skaiscios ieskojo biggrin.gif kaip tame anekdote: man jau 60 bet vis dar mergaite tpiu tpiu tpiu, gal jam jau seniai to sekso nereikia, tiek hormonu prisifarsiraves. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 12:54)
Jiems stovėt gali vien nuo minties, idėjos</p>

Nebutinai, vyram stovi paprasciausiai, nes stovi ir be minties biggrin.gif
Atsakyti

arba noro naikinti.

Irgi...Ne veltui aistra yra griaunanti emocija

Atsakyti

Irgi...Ne veltui aistra yra griaunanti emocija

ne aistra ten. Šį fenomeną, sakyčiau taip, nagrinėjo "M9sų kūnai jų karo laukas" autorė. 

Atsakyti