QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 11:43)
o ka tu nuolat lytiskai susijaudinusi? Diena nakti kiekviena diena?
Kodėl ištisai? Prie manęs vyras kai prisiliečia, iš akių suprantu ko nori, užtenka laiko susijaudinimui kol nurengia

. Net negalvodavau niekada kad galiu nesusijaudint ar pan. Niekada. Todėl net nežinau kaip lubrikantas atrodo
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 11:50)
idomu, kodel tau taip su galva negerai, kad taip teksto nesugebi suprasti, o atrodo gramatika ir moki. mnao vyras niekad nelipo ant manes miegancios,ar kai nenoriu, kad nusilengvinti, tai nera kuom slykstetis

as negyvenciau su tokiu vyru, kuris taip elgtusi.
Jis tavęs visad atsiklausia ar to nor? Ne spontaniškai viskas vyksta? Vargšė tu tada.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 12:46)
A ty kad eini darbe i tualetą daznai masturbuotis, tai cia irgi savo laiku teketabems nakaronus kabinai ant ausu?
Girdėjom jau šimtus kartų iš tavęs apie tuos tualetus... Kažkaip tau skaudi ta tema, gal kažką tokio netinkamo randi kai valai juos? Ar tau skauda, kad kažkas tualetuose masturbuojasi?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:03)
miegojau didziaja dali gyvenime ir ka? zinai atsibudus irgi galima myletis, ne vien miegant

ir ne man nemalonu, kai mane zadina niekad niekas niekaip. Man svarbu issimeigoti, o issimiegojus labai smagu myletis
Galima visaip, aš niekad neplanuoju kada mylėsiuos...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 13:20)
Kai sugedes aparatas tai...
kaimyas turjo kazkoki automobili. Tai rytais pradedavo ji kurti... pielydavo pielydavo koki 15 minuciu ir UZHSIKURDAVO!
Ubuntiene pasakytu, kad tai kokybishkas automobilio uzhvedimas

made my day
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 13:35)
Montevere, o kokiose romanuose taip raso?
Kažin ar nors vieną romaną ji perskaitė
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:46)
bože

</p>
Toks jausmas, kad tą dieną kai ji nusprendžia pasimylėti su vyru, pasiima vadovėlį ir daro tiksliai pagal instrukcijas