Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Montevere, o kokiose romanuose taip raso?

Įtariu, Napoleono laiškus skaitė, na, bent tą vieną tai tikrai :D :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:31)
jėzau nu bet tu sexe davatka biggrin.gif Prieš kišant gi akivaizdu, kad reikia bent triusikėlius patraukt į šonąbiggrin.gif</p>

davatka, nes glamones ir buciniai patinka, na jo tada davatka, biggrin.gif cia taip jus itikino jusu diedai, kad davatkos tos, kuriom reikia svalnumo, glamoniu? bigsmile.gif
tavo noras buti moderniai, labai sveiciasi, tik kazin ar nedarai ko gyvenime vein del to....

Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 13:32)
Ten buvo tik apie savą vyrą kalba, kad kartais galima ir kai matai, kad jis nori (ir tai galioja ir kitoms gyvenimo sferoms), nes mylimas vyras yra tikrai to vertas 😉 Tai ko nesuteikti jam malonumo, jei pačiai ir nesinori?

o tu ka tuo metu jauti? nes pagal biologija turetu buti nemalonu, jei nesi susijaudinus.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 26, 13:34)
Ka tu cia nusisnekejai? Ar ji rase, kad viskas daroma per teiusikus? Jau visai qpsvaigai is malonumo?  biggrin.gif
Papildyta:

Alkoholis jau senai ne madoj.

as matai davatka tai atsilikusi nuo to modernaus gyvenimo lotuliukas.gif
jo nauja valdzia gi stumia narkotiku liberalizavimo ir siknamirbiu istatymus, bus paprasciau tokiem... unsure.gif
Atsakyti

davatka, nes glamones ir buciniai patinka, na jo tada davatka, biggrin.gifcia taip jus itikino jusu diedai, kad davatkos tos, kuriom reikia svalnumo, glamoniu? bigsmile.gif
tavo noras buti moderniai, labai sveiciasi, tik kazin ar nedarai ko gyvenime vein del to....

Papildyta:
o tu ka tuo metu jauti? nes pagal biologija turetu buti nemalonu, jei nesi susijaudinus.
Papildyta:
jo nauja valdzia gi stumia narkotiku liberalizavimo ir siknamirbiu istatymus, bus paprasciau tokiem... unsure.gif

man tai galvos neskauda, kaip jūs ten ir kiek kartų duodatės. 

Atsakyti

davatka, nes glamones ir buciniai patinka, na jo tada davatka, biggrin.gifcia taip jus itikino jusu diedai, kad davatkos tos, kuriom reikia svalnumo, glamoniu? bigsmile.gif

Papildyta:
Papildyta:

bože :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:44)
man tai galvos neskauda, kaip jūs ten ir kiek kartų duodatės. </p>

O kam tada tiek fanatzuojiesi apie mane? jau vien siandiena kiek prirasei kliedesiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:46)
O kam tada tiek fanatzuojiesi apie mane? jau vien siandiena kiek prirasei kliedesiu?  biggrin.gif

įprotis, kai nuolat gyvena fantazijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 13:46)
bože biggrin.gif </p>

as suprantu, kad tau labai keista, bet siaip dauguma moteru nera nuolat lytiskai susijaudinusios. ir jei nesi lytiskai susijaudinusi jauciasi tada nemalonus pojuciai, tikrai nezinojai? nesi jokios informacijos apie ta sriti perskaiciusi? Gal biski be romanu ir siek tiek moklsiniu leidiniu paskaityk, elementarios biologijos, ar bent straipnsiu, kad neatrodytum kiap is medzio nukritusi nuolat?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 13:49)
įprotis, kai nuolat gyvena fantazijose smile.gif

matyt, geriau romanus rasytu, nei cia, nors gal ir raso, kas ten zino biggrin.gif

uzsisakiau is mamos kelias lietuviskas knygas, sake, kad geros paziuresim.
va sita, gal esi skaiciusi?

https://www.lavisasp...XrZxzvj9ZPxzQ9c
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:54)
uzsisakiau is mamos kelias lietuviskas knygas, sake, kad geros paziuresim.
va sita, gal esi skaiciusi?

nea, lietuviškas skaičiau tik mokykloje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 12:37)
Montekristos klausk, ji sąrašą tau pateiks. Ji skaito, skaito, skaito, skaito... po to mums iš ten perpasakoja savo idealų gyvenimą kaip savo mirksiukas.gif

Su Montekrista viskas aisku, Napoleono laiskus skaite, o tas, manau, zinomas sios srities "gurmanas" buvo. Bet va iskur tu zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 13:57)
nea, lietuviškas skaičiau tik mokykloje smile.gif

cia turetu buti idomu apie regejimus ir dvasini pasauli, na pameginsiu, as tai karts nuo karto paskaitau, bet mazai jau romanu paskutiniais metais, daugiau siaip naudingos literaturos medicina, psichologija ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 13:57)
Su Montekrista viskas aisku, Napoleono laiskus skaite, o tas, manau, zinomas sios srities "gurmanas" buvo. Bet va iskur tu zinai  mirksiukas.gif

jetau tokie kartais keisti klausimai jusu, jei ne po kokiu kubilu gyveni, tai ir zinai daug ka gyvenime, vargeli vargeli....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 13:31)
kai moteris nori taip zinoma, ko ne?

Kaip toje dainoje:

Taip jau buvo gal tūkstantį kartų,.
Ji man taria: „Aš noriu tavęs.“
Aš jai pinigus duodu iš anksto,
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 14:01)
Kaip toje dainoje:

Taip jau buvo gal tūkstantį kartų,.
Ji man taria: „Aš noriu tavęs.“
Aš jai pinigus duodu iš anksto,

cia tik tavo taip iskrypusiame pasaulio suvokime, bent tiek suprask, kitko gali nesuprasti.
Atsakyti