Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 21:15)
Ji daugiau cia rashe. Rashe, kad "duoda" vyrui tik jei ishplauna kambarius.

griebiesi teletabiu taktikos? nepamelves jau negali savo nuomones argumentuoti? lotuliukas.gif fu idomucia degraduoji....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:43)
O ne, Idomucia. Siuo metu Ukraina kovoja, o jai tik padeta, nes ji irode, kad yra to verta. Juk Ukraina buvo kaip ir nurasyta. Taip is dalies tu teisus, dabartinis karas tai ispejimas Kinijai.

O tu dabar pagalvok, kas butu su Ukraina, jei Kinija butu pirmiau uzpuolusi TAivani, o tik po to Rusija butu uzpuolusi Ukraina...

Vyksta spektaklis blogu aktoriu

"NATO narės neoficialiai susitarė netiekti tam tikrų ginklų Ukrainai Rusijos invazijos metu, trečiadienį agentūrai dpa patvirtino NATO šaltiniai.

Taip siekiama kuo labiau sumažinti Vakarų gynybos aljanso ir Maskvos konfrontacijos riziką, sakė šaltiniai.

Pasak diplomatinių šaltinių, NATO narės iki šiol laikėsi šio neoficialaus susitarimo, nes nerimavo, kad Rusijos atsakomųjų veiksmų atveju kitos aljanso narės nesuteiks visapusiškos paramos."

https://www.lrt.lt/n...anku-ir-lektuvu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 22:40)
labai rimtas argumentas, daugiau gi ir nesugebi  biggrin.gif

Manau zymiai mandagesnis, uz tavo teletabius. Cia matyt tavo sugebejimo rodiklis.
GAl baik viena karta veidmainiauti. Pamatysi, bus paciai zymiai lengviau.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 22:45)
Vyksta spektaklis blogu aktoriu

"NATO narės neoficialiai susitarė netiekti tam tikrų ginklų Ukrainai Rusijos invazijos metu, trečiadienį agentūrai dpa patvirtino NATO šaltiniai.

Taip siekiama kuo labiau sumažinti Vakarų gynybos aljanso ir Maskvos konfrontacijos riziką, sakė šaltiniai.

Pasak diplomatinių šaltinių, NATO narės iki šiol laikėsi šio neoficialaus susitarimo, nes nerimavo, kad Rusijos atsakomųjų veiksmų atveju kitos aljanso narės nesuteiks visapusiškos paramos."

https://www.lrt.lt/n...anku-ir-lektuvu

As labiau pasitikiu kitais saltiniais. Jie kol kas 100 procentu pasitvirtino.
Ziuresim kas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 22:48
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 23:44)
pritarti nebūtina
žmogus gi gali būti išskirtinis mąstyme ir niekas gali jam nepritarti, bet esmė bent suprasti
blogai, kad jūs nė nesuprantate
vis tikslinatės ar iškraipote mintį
šiaip aš gyvenime su tuo nesusidūriu daugiau apart šio forumo. FB jei ką parašau (ne draugams), o viešose temose, tai nepastebiu, kad kas nesuprastų. Žmonės laikina dažniausiai arba tiesiog trumpai padiskutuoja, bet matosi, kad mintį pilnai pagavo. Darbe iš viso man dėkoja, kad aš labai trumpai ir aiškiai viską sudėlioju.
Tai ar tikrai tai mano bėda? O gal jūsų užsispyrimas? Mol' jau Monteverte, tai neparašys nieko normalaus.

Meluoji, Monteverte. Taip nėra. Tau čia tiesiog nepritaria ir sąmoningai su tavim nediskutuoja. Tingi, nuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 gegužės 2022 - 22:48
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 21:24)
gal putė kibiriokas geras? biggrin.gif
Papildyta:

spirales dedasi ir teigia, kad labai sumažėjo, su įklotais kasdieniais pravaikšto 2-3 dienas
bet joms vėl bus neargumentas biggrin.gif
Papildyta:

tai vadinasi ir mane slapta myli, aš juk irgi nemalonią tiesą visad baksnoju biggrin.gif
Papildyta:

tu kai parašysi biggrin.gif galėjau arbata paspringti biggrin.gif

neisivaizduoju zinok, man neisnesa tiek fantazija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai va tas ir yra pvz su mociutem, kai pasnekedavau seniau, tai budavo jom ten is vis keli lasai , nei jokiu paketu nei nebuvo, aisku naudojo skuduriukus, bet ten is vis viena diena palasa siek tiek ir viskas, o dabar endormetriozes, kraujaviams bele koks, Visi eda bele ka, pasniku nesilaiko ir t.t.

oi jos pasirodo mus labia myli nezinojau lotuliukas.gif va kaip meile isaiskeja
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 26, 20:42)
<p>Bet aš užtat supratau galų gale ką vis Idomucia apie lutukės negebėjimą duot vyrui rašė 😂 dašilo</p>

Jo lutuke yra ziauri, mylisi, kada nori, ir kaip nori tik. Ir dar kartais apie galimybe skirtis pasneka jei koks elegesys netiktu, tiesiog labai labai bloga zmona. Paklausiu prie progos vyro, ko jis nepasieme paprastesnio varianto, galetu miegancia zmona krusti ir tusciais kibiriukais kas ryt i darbuka keliauti lotuliukas.gif
cia jam matyt as uz visus jo griekus lotuliukas.gif vargsas nieko negauna taip lengvai, kaip kokia aldino lempa turi tai patrinti, tai pamasazuoti, tai paglostyti, kad dzine islystu ir ispildytu jo norus lotuliukas.gif vargas ne zmona... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 21:36)
Man atrodo indus

kas dar kokiu variantu sugalvos ? lotuliukas.gif o tau vyras neturi pire buities padeti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2022 - 22:55
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 23:47)
Meluoji, Monteverte. Taip nėra. Tau čia tiesiog nepritaria ir sąmoningai su tavim nediskutuoja. Tingi, nuobodu.

Ne, tu meluoji. Labai dažnai nesuprasdavo ir tikslindavosi. Kai nepritaria, tai ir nepritaria, prieštarauja ir vyksta diskusija. Ne kartą buvo taip, kad Idomucia, uarda, Lutuke puikiai suprato ir dar jums aiškindavo ką aš turėjau omeny.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 22:37)
skamba kaip pasaka
kaip žinia, aš realistė, tai labai sunku tokiu pozityvu patikėti
o patikrinti kažkaip tiek peripetijų tarp šalių į ateitį, aš deja, nesugebu, ne Deivė juk smile.gif

Pasaka?
Jei paziuresi tendencija, visais laikais nugaletojas diktavo savo salygas, formavo pasauletvarka. Galima abejoti, bet Zelenskis tapo itakingiausiu pasaulio lyderiu. O Ukraina tapo salis, kuri sugrazino JAV savigarba, kuria ji buvo praradusi, kai isejo is Afganistano. Nepamirskime is Anglijos, kuris isejo is ES, nes suprato, kad dabartine ES sistema yra atgyvenusi. Borisas su malonumu dabar demonstuorja ir demaskuoja dabartini ES neveiksnuma, spragas. Na ir nepamirskime ir Turkijos, salis kuri turi galingiausia kariuomene Europoje, ji palaiko Ukraina. Tam kad laimetu, Ukrainas is esmes pakaks JAV. Anglijos, Turkijos, Lenkijos, Skandinavijos ir Baltijos saliu paramos.

Prognozuoti galima ir reikia, atsizvelgian is praeiti. Is esmes nieko naujo siame pasaulyje. Tik to paties nauja variacija.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 21:44)
gal bent pasigooglintum?
yra įvairių nuomonių

Is getting your period every month healthy?
“You don't need to have a period every month if you are a healthy individual,” says Dr. Guster. “It's kind of an old wives' tale, because your menstrual cycle was so linked to your fertility that the thought was you had to have one monthly. But you can definitely alter that.”

kam jom skaityti ka rimtesnio, nei romanai? geriau kvailai pazvengti ir tiek , tapnas aie tai gi nepaskaojo, vadinasi neteisybe biggrin.gif

as pamenu ta tea susidomejau kartu su zaliavalgyste, nes moterys pastebejo, kad labai sumazeja a rnet dingsta menesines, tai pasiskaitinejau daugiau ir supratau, kad mes taip valomes.

Aisku nebuvmas menesiniu gali ir ligas reiksti, kas be ko.
bet kiausinelis kuris pasisalina per menesines yra maziau nei laselis kruajo, gimdos gleivine irgi ten keli lasai butu, toks keikis kraujo, ka patiria dauguam civilizacijjoje gyvenanciu yra tos civilizacijos pasakme.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 21:58)
Šitą tekstą ir aš gerai prisimenu.

Ir dar tą jos, kur ji suaugusioms moterims aiškino, kam skirtos kūno ertmės: burna, makštis, išeinamoji anga - kiekvienai tikslinė paskirtis yra - neduok Dieve, sumaišytumėt...

biggrin.gif

cia jau cambalos teksta turi omenyje, ne mano. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 21:59)
Žinias žiūrit? Ką pasakysit dėl ES požiūrio, kad Ukrainai reikia pasiduoti?
Žėkit, kad netektų Lutukės ir čia atsiprašyti ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif teks teks, nes na mato zmoens kad sikna gaunais jiem patiem pirmiausia, su tokiom kainom ir be nafots, duju ilgai netversim, o kru visos kitos zaliavos is Rusijos, Ukrainos.
kad jau ten gi Marijupolyje pasidave gi azovo burys su beveik tukstanciu kareiviu. nezinau ar kas beliko dar?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 23:54)
Ne, tu meluoji. Labai dažnai nesuprasdavo ir tikslindavosi. Kai nepritaria, tai ir nepritaria, prieštarauja ir vyksta diskusija. Ne kartą buvo taip, kad Idomucia, uarda, Lutuke puikiai suprato ir dar jums aiškindavo ką aš turėjau omeny.

Monteverte, čia tavim žmonės netiki - tavo nuorodų ne neatidaro ir parašo beleką arba jau visai nebeparašo. Pagalvok, kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 gegužės 2022 - 23:03
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 21:59)
Žinias žiūrit? Ką pasakysit dėl ES požiūrio, kad Ukrainai reikia pasiduoti?
Žėkit, kad netektų Lutukės ir čia atsiprašyti ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif teks teks, nes na mato zmoens kad sikna gaunais jiem patiem pirmiausia, su tokiom kainom ir be nafots, duju ilgai netversim, o kru visos kitos zaliavos is Rusijos, Ukrainos.
kad jau ten gi Marijupolyje pasidave gi azovo burys su beveik tukstanciu kareiviu. nezinau ar kas beliko dar?

ir ta paglaba ukraineiciam jau daug kam stovi gerkleje, ne pati pagalba, bet tas iskirtinumas, zmones piktinasi, yapc, kai tai vyrksta ekonomines krizes metu, kaip patys visi jau skaiciuoja kv eura.

maciau siandien beja ukrianietiska visai nebloga masiniuka pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2022 - 23:03
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:56)
Nepamirskime is Anglijos, kuris isejo is ES, nes suprato, kad dabartine ES sistema yra atgyvenusi.

Tai kad jie patys sau prisidarė su tais pašalpiniais ir visokiais nelegaliai dirbančiais. Nebūtų gi tada išvarinėję atgal
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 22:42)
Tai fantazijos. Kariauti yra viena, o vystyti ekonomika yra kita. Pamirshai kokia ten korupcija?

Marsalo planas, tas minimumas, kuri pasaulis sumokes, uz tai kad bent jau nusiplautau nuo saves deme.
Negalvok, Idomucia, kad karas nekeicia visuomene. Po karo ukraineiciai bus nauja tauta, vien todel, kad nutruks visos virvutes, kurias tampe rusija. Atsivers galimybes atkurti nauja Ukraina. Zinoma, padedant kitoms salims. O proceso metu, atsiras galimybe perimti kitu saliu patirti.
Atsakyti