Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:11)
kaip surista MANO nuomone, kai reikia vaikus auginti su kazkokiu mistiniu kisimu , to kad esu moteris? blink.gif

kazka bandei irodyti, bet nepasieke eilini karta nusipezejai lotuliukas.gif

Klausyk tu, Kremliaus kanalizacija, šitam forume nusipezi stipriausiai tik tu, tavo rašliavas visi skaito. Aš tik konstatavau faktą, kurį gali patvirtint moterys, ant kurių dėl jų, tavo požiūriu, nederamos, motinystės puolei. Šlykštu skaityt buvo, bet pacituoti kur nors - smagu bus. Taip, tai "surišta", verta bent 10 puslapų tavoi rašliavos paskaityt.

Tai viena. O antra: kas tu tokia, kad neleistum neįgalaus kūno žmonėms viešai kišti, kaip pati pasakei, jų seksualinės patirties ypatumus. Taip, ypatumus. Bet, jaučiu, tu ir juos eiline savo paklode pakomentuosi kaip "čia buvus". Tai jų ir nekišiu. Siautėk toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 gegužės 2022 - 23:25
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:31)
Tu cia rimtai?

Esme yra tame, kad putleriui ir jo sutvei ziauriai sunku. Stebek, greitai Rusijos laukia bankrotas.
O kai laukia bankrotas, tada rusai vercia atidirbineti "savo skolininkus" Europoje.

del to rublio verte auga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:21)
ne cia tik tavo kliedesiai, niekas neturi ir neturetu tureti jokiu iskirtiniu teisiu, bet tuo paciu neigit vyr ir moteru skritumus irgi kvaila. teises nelygu galimybem. mirksiukas.gif

vel kliedi, kas per tikrumas , netikrumas, tokiu nei terminu nevartoju, tu vyras ir tiek, su prisiaugintais papais. kokia dar netikra? doh.gif

niekas neduoda nieko prievarta Airijoje nekliedek. dirbau su ts vaikinu, tai jau man nepaskaok savo kleidesiu.

baik kleideti kokie dar netikrumai? kam kas aiskintu, koks man skirtumas ka tu ten vaizudojiesi, zmogus pasako vara, vardu ir vadini ir tiek, koks skirtumas man jo lytis, orientacija ar dar kas? ir ne Airijoje niekas nieko nepadarytu, jei as ts vadinciau vyru nera tokiu istatymu, nebent diskriminuociau del to kazkokioje sirtyje. mirksiukas.gif

Cia vel, reik suprasti argumetas neitakotas emociju...
Na o jei sis arguemtas yra mastymo pasekme, tuomet...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:24)
del to rublio verte auga?  bigsmile.gif

Tai zinoma kad auga, o kaip su ano perkamumu...

Kiek akciju ir kokiu nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 26, 23:35)
Moterys, moterishkumas tai turetu buti sugebejimas apdoroti daug info smulkiausios ir jausti situacija.
Sakysim moterys jaucia, kad vyras neishtikimas, kad jau nebus kaip buvo.

Dabar matot, kad kazhkas visuomenej pasikete, propaguojamos visokios nesamones.

Tas karas. Tai ne karas, mes tiesiog jau gyvename kitame pasaulyje, kur normos neegzistuoja, nejauciat shito? O va Putinas pajutg ir pasinaudojo.
Jis pamate, kad visur melas, fikcija ir atskleide save.

Juk ir liutas patekes i dziungles elgiasi ne taip, kaip elgesi narve matydamas rimba ir elektros lazda.
Va Putinas pajuto, kad pasaulio jau nera tokio kuris buvo, jau galima elgtis kaip dziunglese. O jus to dar nematot ar ka? Jums gal atrodo, kad cia kazhkas ishprotejo?

ne, ne moteriskumas, o zmogiskumas, jei zmogus neuzsiblokaves , tai normaliai jaucia aplinka pasauli ir zmones. Informacija na irgi kuo puikiausiai sugeba visi apdoroti , ka cia vel kliedi?
aplamai mazai mes skiriames vyrai nuo moteru esmeje fiziologija, nu fizinem galimybem ir is to sekanciom tam tikrom mentalinem savybem. Kazko kitko iskirtinio nepastebejau.

kazin kiti karai kuom kitokie buvo? tiek, kad medija tiek atkreipta i tai nebuvo, tai ir atrodo pasauio pabaiga, o kad kariavo visada taip ir kariauja.

cia tik atrodo kad tu proteji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:24)
del to rublio verte auga?  bigsmile.gif

O ji rimtai auga? - ot varo Kremliaus kanalizacija...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:43)
O ne, Idomucia. Siuo metu Ukraina kovoja, o jai tik padeta, nes ji irode, kad yra to verta. Juk Ukraina buvo kaip ir nurasyta. Taip is dalies tu teisus, dabartinis karas tai ispejimas Kinijai.

O tu dabar pagalvok, kas butu su Ukraina, jei Kinija butu pirmiau uzpuolusi TAivani, o tik po to Rusija butu uzpuolusi Ukraina...

kokia tu naivi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:30)
ne, ne moteriskumas, o zmogiskumas, jei zmogus neuzsiblokaves , tai normaliai jaucia aplinka pasauli ir zmones. Informacija na irgi kuo puikiausiai sugeba visi apdoroti , ka cia vel kliedi?
aplamai mazai mes skiriames vyrai nuo moteru esmeje fiziologija, nu fizinem galimybem ir is to sekanciom tam tikrom mentalinem savybem. Kazko kitko iskirtinio nepastebejau.

kazin kiti karai kuom kitokie buvo? tiek, kad medija tiek atkreipta i tai nebuvo, tai ir atrodo pasauio pabaiga, o kad kariavo visada taip ir kariauja.

cia tik atrodo kad tu proteji 
biggrin.gif

Juk tu ne kerstinga Moonte, neatsakai zmogui tuo paciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:31)
kokia tu naivi biggrin.gif

Svarbiausia ne kvaila.

O siaip, as tau tai priminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 23:33
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:35)
As niekada nesupratau, apsimetinejimu, tu kvailu pozu... Na taip, tave lerva vadina, i tai reaguoji, ir tau yra norma, kokia gali buti zmogaus saviverte... OK. Ieskok kvailiu kur nors kitur, gal tuo kas ir patikes.

kokiu apsimetinejimu, pozu apie ka tu cia? jusu zinutes nusako TIK JUS, ne mane, jusu kultura, suvokima, intelekta, saviverte. Nelabai zinau, kaip ir kodel mane jos turetu kazkaip liesti?

ne aisku bun aprajuokina, buna nustenbu del kazko, buna idomu idomesne smintys ir tiek, atsipalaiduok gal siek tiek, neziurek taip rimtai i interneta is vis visas gyvenimas tik zaidimas, kuris gana greit baigiasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2022 - 23:37
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:36)
kokiu apsimetinejimu, pozu apie ka tu cia? jusu zinutes nusako TIK JUS, ne mane, jusu kultura, suvokima, intelekta, saviverte. Nelabai zinau, kaip ir kodel mane jos turetu kazkaip liesti?

Nei kiek neabejojau, kad tu nesuprasi.
Todel, specialiai paryskinai rodau, kokia tu nekerstinga ir kaip tavo teiginiai, ditirambai apie save brangute, neatitnka tikroves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 23:44)
pritarti nebūtina
žmogus gi gali būti išskirtinis mąstyme ir niekas gali jam nepritarti, bet esmė bent suprasti
blogai, kad jūs nė nesuprantate
vis tikslinatės ar iškraipote mintį
šiaip aš gyvenime su tuo nesusidūriu daugiau apart šio forumo. FB jei ką parašau (ne draugams), o viešose temose, tai nepastebiu, kad kas nesuprastų. Žmonės laikina dažniausiai arba tiesiog trumpai padiskutuoja, bet matosi, kad mintį pilnai pagavo. Darbe iš viso man dėkoja, kad aš labai trumpai ir aiškiai viską sudėlioju.
Tai ar tikrai tai mano bėda? O gal jūsų užsispyrimas? Mol' jau Monteverte, tai neparašys nieko normalaus.

panasu, sakau priestarauja bile priestarauti smile.gif koks kitas nikas ta pati rasytu, katutem plotu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:47)
Manau zymiai mandagesnis, uz tavo teletabius. Cia matyt tavo sugebejimo rodiklis.
GAl baik viena karta veidmainiauti. Pamatysi, bus paciai zymiai lengviau.
As labiau pasitikiu kitais saltiniais. Jie kol kas 100 procentu pasitvirtino.
Ziuresim kas bus.

ir vel kaip supratu is patirties rasai, bandai sau kazka pasakyti pasinaudodama manim? bigsmile.gif
as argumentuoju visada, jus labai retai, na tu dazniau, montekrista beveik niekada. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 23:47)
Meluoji, Monteverte. Taip nėra. Tau čia tiesiog nepritaria ir sąmoningai su tavim nediskutuoja. Tingi, nuobodu.

na jo bele ka rasineti idomiau, protingi zmones, kai turi argumentus juos ir pateikia, o nesidangsto pasnekovu, adhominem, pastininke, adhominem jusu "argumentas" nuolatinis. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 00:01)
Monteverte, čia tavim žmonės netiki - tavo nuorodų ne neatidaro ir parašo beleką arba jau visai nebeparašo. Pagalvok, kodėl?

kodle tu cia dgs rasai, as tikiu , atsidarau, ji idomiu dalyku pateikia ir nors kartais nesutariam del kazko, man vis tiek idomu jos pozicija, nes tai ir idomu su bbendraminciais nepadiskutuosi lotuliukas.gif . zinai taip kuturingi zmones diskutuoja, nepuldami i asmeniskumus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 23:42)

ir vel kaip supratu is patirties rasai, bandai sau kazka pasakyti pasinaudodama manim? bigsmile.gif
as argumentuoju visada, jus labai retai, na tu dazniau, montekrista beveik niekada. mirksiukas.gif

Butent, is savo, itaka tam turi patritis bendraujant su tokiais zmonemis kaip tu biggrin.gif

Na taip, argumentuoji, paryskinau tavo argumentus. Teletabiai tai albai lervikas argumentacijos etalonas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 00:08)
O tu atsiprasysi, jei Ukraina nugales?  mirksiukas.gif

kieno uz ka? blink.gif man jokio skirtumo kas "nugales" man svarbu kad baigtusi greiciau zmoniu zudymas. Gi ne apie nugalejimus snekejo Monteverte o apie karo pabaiga, maziau ginklu maziau zudymu.
Jo galejo ir nei nebuti. Ir beja ne Ukraina nenugales nieko, jei nugales tai Jav su nato. Ukraina ziauri korupcine valstybe, kurios valdzia vagys ir vakarai tai zino biggrin.gif , is tu gaunamu milijardu kazin ar nors desimtadalis nueis zmoniu labui, bet tai vakaru kysis uz kazka Zelenskiui ir jo bendram.gal uz gera vaidmeni?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 00:14)
Tu nusipirkai, kaip zadejai Rusijos akcijas?
Va tai yra geriausias rodiklis, kas bus su Rusija.
Papildyta:
Kokie svarus argumentai.
Ir ta rasliava visai neitakota noro ikasti. Mjo, bet ana vistiek yra balta ir pukuota  mirksiukas.gif

ne, tai buvo neimanoma, arba as nemokejau.

ne, kam cia ka kasti? pazvengiu ir tiek, cia noras vystyti retorika ir tiek mirksiukas.gif

Moonte tu manes nesupranti, nes tavo pasauleziura is saknu kitokia, as nemanau, kad kazkas kitas gali mzogu izeisti, tai padaryti gali tik jis pats su savo isivvaizdavimais. Ziurek, jei tu man pvz ka sakai pvz jei tai tiesa, tai ko pykti ar ne, o jei netiesa tuo labiau ko pykti, supranti, ne? galiu pazvengti, pasijuokti is to, galiu zaisti zodziais ir parodyti, kad tai netiesa, arba kad tai absurdiska. Va nuo namiskiu pasakymu atsiriboti, tai sunku, islikti ramiai sunku, nes is artimu kazko tikiesi daugiau.
as va nesurpantu to jusu perdeto mano akiai svetimu zmoniu itakos sureiksminimo.

man smau diskusija del pacios diskusijos, ne del nieko kito ir net nesvarbu apie ka ji. idomu jei zmogus moka idomiai bendrauti,paziuros neidomu, svarbu nereaguotu asmeniskai suebetu taikliai i tema, pagavus minti atsakyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 gegužės 2022 - 00:02