QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 23:44)
pritarti nebūtina
žmogus gi gali būti išskirtinis mąstyme ir niekas gali jam nepritarti, bet esmė bent suprasti
blogai, kad jūs nė nesuprantate
vis tikslinatės ar iškraipote mintį
šiaip aš gyvenime su tuo nesusidūriu daugiau apart šio forumo. FB jei ką parašau (ne draugams), o viešose temose, tai nepastebiu, kad kas nesuprastų. Žmonės laikina dažniausiai arba tiesiog trumpai padiskutuoja, bet matosi, kad mintį pilnai pagavo. Darbe iš viso man dėkoja, kad aš labai trumpai ir aiškiai viską sudėlioju.
Tai ar tikrai tai mano bėda? O gal jūsų užsispyrimas? Mol' jau Monteverte, tai neparašys nieko normalaus.
panasu, sakau priestarauja bile priestarauti

koks kitas nikas ta pati rasytu, katutem plotu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 23:47)
Manau zymiai mandagesnis, uz tavo teletabius. Cia matyt tavo sugebejimo rodiklis.
GAl baik viena karta veidmainiauti. Pamatysi, bus paciai zymiai lengviau.
As labiau pasitikiu kitais saltiniais. Jie kol kas 100 procentu pasitvirtino.
Ziuresim kas bus.
ir vel kaip supratu is patirties rasai, bandai sau kazka pasakyti pasinaudodama manim?
as argumentuoju visada, jus labai retai, na tu dazniau, montekrista beveik niekada.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 23:47)
Meluoji, Monteverte. Taip nėra. Tau čia tiesiog nepritaria ir sąmoningai su tavim nediskutuoja. Tingi, nuobodu.
na jo bele ka rasineti idomiau, protingi zmones, kai turi argumentus juos ir pateikia, o nesidangsto pasnekovu, adhominem, pastininke, adhominem jusu "argumentas" nuolatinis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 27, 00:01)
Monteverte, čia tavim žmonės netiki - tavo nuorodų ne neatidaro ir parašo beleką arba jau visai nebeparašo. Pagalvok, kodėl?
kodle tu cia dgs rasai, as tikiu , atsidarau, ji idomiu dalyku pateikia ir nors kartais nesutariam del kazko, man vis tiek idomu jos pozicija, nes tai ir idomu su bbendraminciais nepadiskutuosi

. zinai taip kuturingi zmones diskutuoja, nepuldami i asmeniskumus.