Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:02)
kieno uz ka? blink.gif  man jokio skirtumo kas "nugales" man svarbu kad baigtusi greiciau zmoniu zudymas. Gi ne apie nugalejimus snekejo Monteverte o apie karo pabaiga, maziau ginklu maziau zudymu.
Jo galejo ir nei nebuti. Ir beja ne Ukraina nenugales nieko, jei nugales tai Jav  su nato. Ukraina ziauri korupcine valstybe, kurios valdzia vagys ir vakarai tai zino  biggrin.gif , is tu gaunamu milijardu kazin ar nors desimtadalis nueis zmoniu labui, bet tai vakaru kysis uz kazka Zelenskiui ir jo bendram.gal uz gera vaidmeni?
Papildyta:

ne, tai buvo neimanoma, arba as nemokejau.

ne, kam cia ka kasti? pazvengiu ir tiek, cia noras vystyti retorika ir tiek  mirksiukas.gif

Moonte tu manes nesupranti, nes tavo pasauleziura is saknu kitokia, as nemanau, kad kazkas kitas gali mzogu izeisti, tai padaryti gali tik jis pats su savo isivvaizdavimais. Ziurek, jei tu man pvz ka sakai pvz jei tai tiesa, tai ko pykti ar ne, o jei netiesa tuo labiau ko pykti, supranti, ne? galiu pazvengti, pasijuokti is to, galiu zaisti zodziais ir parodyti, kad tai netiesa, arba kad tai absurdiska. Va nuo namiskiu pasakymu atsiriboti, tai sunku, islikti ramiai sunku, nes is artimu kazko tikiesi daugiau.
as va nesurpantu to jusu perdeto mano akiai svetimu zmoniu itakos sureiksminimo.

man smau diskusija del pacios diskusijos, ne del nieko kito ir net nesvarbu apie ka ji. idomu jei zmogus moka idomiai bendrauti,paziuros neidomu, svarbu nereaguotu asmeniskai suebetu taikliai i tema, pagavus minti atsakyti.

Cha, cha, cha cha...
As irgi prisijuokiau. Dabar juoksiuosi pastoviai ir neva argumentuotai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 00:33)
Juk tu ne kerstinga Moonte, neatsakai zmogui tuo paciu  biggrin.gif
Papildyta:
Svarbiausia ne kvaila.

O siaip, as tau tai priminsiu  biggrin.gif

pasakyti zmogui, kad jis durneja cia kazkoks kerstas? blink.gif cia tas teisybes sakymas, kuri tu taip myli, ar jau nebe? cia tu gyveni nuolaitnese nuoskaudose ir kerstuose, nemaisyk, na gali maisyti del manes, tik siek tiek juokinga, kai projektuoji savas emocijas i mane ir to nei nesuvoki.

Na kaip cia pasakius biggrin.gif

ir?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 00:38)
Nei kiek neabejojau, kad tu nesuprasi.
Todel, specialiai paryskinai rodau, kokia tu nekerstinga ir kaip tavo teiginiai, ditirambai apie save brangute, neatitnka tikroves  biggrin.gif

moonte, man negailla zinok, tu gali ka tik nori apie mane mastyti, rasyti, man tai kas? as zinau kas as esu, ka as mastau, ka jauciu ir t.t. abejoji kad as geriau save pazystu, nei tu mane? biggrin.gif man juokingiausia sio forumo dalis, kai jus MAN bandot kazka irodyti apie MANO gyvenima biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 01:06)
Cha, cha, cha cha...
As irgi prisijuokiau. Dabar juoksiuosi pastoviai ir neva argumentuotai.

moonte, o kam man tu aiskiniesi, teisiniesi, daryk ka nori, tu laisvas zmogus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 gegužės 2022 - 00:23
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:16)
pasakyti zmogui, kad jis durneja cia kazkoks kerstas? blink.gif cia tas teisybes sakymas, kuri tu taip myli, ar jau nebe?

na kaip cia psakius  biggrin.gif

ir?

Na tuomet ir as galiu su sypsena veide parasyti tiesa, kuriai manau, pritars neamzai cia esanciu. Ka rase daug forumo dalyviu ir ivairiom formom, bet kai tau striuka su protavimu nesupranti. Tau net negali parasyti, kad tu durneji, tu teisog niekada nepasizymejai protu.

O ir nieko. Cha cha cha...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:20)

moonte, o kam man tu aiskiniesi, teisiniesi, daryk ka nori, tu laisvas zmogus. mirksiukas.gif

Ar prota turintis gali parasyti tokius kliedesius... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 27, 01:22)
Na tuomet ir as galiu su sypsena veide parasyti tiesa, kuriai manau, pritars neamzai cia esanciu. Ka rase daug forumo dalyviu ir ivairiom formom, bet kai tau striuka su protavimu nesupranti. Tau net negali parasyti, kad tu durneji, tu teisog niekada nepasizymejai protu.

O ir nieko. Cha cha cha...

zinoma, kad gali rasyti ka tik nori jau sakiau ir visai nereikia, kad dauguma , ar is vis kas pritartu, moonte, kam tau tas pirtarimas nuolatinis, nepasitiki savim? Ne maseje teisybe yra.
O tu rasyk rasyk, taip idomiai savo vidu atskleidi, o as vsio miegot einu, jau biski uzsisedejau per ilgai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:20)
moonte, man negailla zinok, tu gali ka tik nori apie mane mastyti, rasyti, man tai kas? as zinau kas as esu, ka as mastau, ka jauciu ir t.t. abejoji kad as geriau save pazystu, nei tu mane?  biggrin.gif man juokingiausia sio forumo dalis, kai jus MAN bandot kazka irodyti apie MANO gyvenima  biggrin.gif

O taip, siandiena Montekrista tau primine, tai ka buvai uzmirsusi apie save, ir kas tu esi istikro. Va taip, koks tas nuostabus gyvenimas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 27, 00:25)
zinoma, kad gali rasyti ka tik nori jau sakiau ir visai nereikia, kad dauguma , ar is vis kas pritartu, moonte, kam tau tas pirtarimas nuolatinis, nepasitiki savim? Ne maseje teisybe yra.
O tu rasyk rasyk, taip idomiai savo vidu atskleidi, o as vsio miegot einu, jau biski uzsisedejau per ilgai.

Siandiena tau trys zmones parase kad esi durne, tai tik elementarus, argumetuotas, faktas. Nieko daugiau. Ir siuo atveju, visai nesvarbu tavo leidimai.
Ne zmogui rasyti apie saviverte, kuris vadinamas lerva, o svarbiausia, i tai atsileipia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 gegužės 2022 - 00:30

tai as ta jau rasiau kas menesi ziauriai mazeja Bidono populerumas, dar kur keliau ta statistika buvo 37 berods proc pritarianciu, bet cia iki 40 milijradu skritu Ukrainai, atda dar asakai susiavideno, kad 37 nera mazuma lotuliukas.gifaisku misinukai didele probelma, nes duaguma gi nezindo, ir negamina, tai kaip kudikius maitinti? kur dar pakiles mbenzinas, ir kitos kainos, zinoma zmones pasipiktine, o cia tokios sumos saliai, kruios jei nei nezino. Jie gi dauguma ten is vis nesigaudo geografijoje uz Us ribu.

Ir žmogus msno, kad yra protingas. ..Mokykloje mokėsi...

Atsakyti

taigi ta pati grynai pacitavai , galiu ir 3 k pakartoti , bet juk nedaeis vis tiek. biggrin.gif

Tai tu nesveiksi gyveni? 

Blyn, Aušvice visos sveikuolės buvo, jokių mmm !!

Atsakyti

tai ir panasu, kad nedarot, nes lieka nesutapimai kalboje.Jum bele is principo man papriestarauti, kad paskui ir vejai gaunasi lotuliukas.gif

o kaip galima miegoti? tikriausiai lovoje nepakibe kaip kokie siksnosparniai?aisku visaip galima miegoti, bet kazkaip lytiniam aktui nelabai kas patogu, ar nejau jau miegi pasiruosusi pozoje? lotuliukas.gifmisionieriaus pamaniau paprasciausia su mieganciu zmogum, o ir Idomucia priimtiniausia, tai pagal jo patriti ir rasau.

Esme ne poza, esme susijaudinimas ir dregnumas, jei miegant ikisa nezinau is kur ten ta dregme ten turetu buti, kaip manai? pataikyti ant erotinio sapno? bigsmile.gif
Papildyta:

Tai mes miegam poza, kai jis mabe iš nugaros spsikabinęs, tai labai netgi patogu 😁

Atsakyti

Tai mes miegam poza, kai jis mabe iš nugaros spsikabinęs, tai labai netgi patogu 😁

Aiškini varlei, kaip reikia skraidyti :)

Atsakyti

kaip tau vaikai risasi su zeme, tau tas pat sbutu nama sav atiduoti ir vaika blink.gifkaip tik gi atvirksiciai kuo ilgiau vyrks karas, tuo duagiau vaiku zus.

tau toke zmones kaip Olegas - autoritetas? Kurio jumoras baisesnis nei Orlausko unsure.gifNa cia ta Surajeva turejai omenyje? Jo vienas juokelis buvo apie vaikus sergancius veziu...sake maziau jiem piigu reikia duoti, nes jie ant kirpeju sutaupo, pritari?

Na, šlykščiau už Orlausko humora neįmanoma 🙈

Olego humoras sarkastiškas, o ne šlykštus. Skiri?

Atsakyti

Na, šlykščiau už Orlausko humora neįmanoma 🙈

Olego humoras sarkastiškas, o ne šlykštus. Skiri?

ji nesuvokia juodo humoro nuo šlykštaus pedofilijos skleidimo.

Atsakyti

O ji rimtai auga? - ot varo Kremliaus kanalizacija...

Dirbtinai....

Atsakyti