Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 28, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72965663" data-time="1653744804"><div><p>Kiek tam tavo flensui metų? Lai pasidomi, viskas atvira. Jis tikrai toje srityje ne autoritetas.</p></div></blockquote><p>Taigi sake ,kad pabego nuo jos 😁  savaranksikas ,neims iprociu is mamos 😁</p>

Svarbu nebutu senas pedofilas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 16:41)
Aišku, kad nieko. Svarbiausia, kad tu baraškini biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pienburnis tas tavo flencas - va, pažiūrėjau. Ne, atsiprašau, jo nuomonė man dar neįdomi. Ypač žinant jo motinėlę...

Ką tu gali kalbeti apie kitu vaikus pati budama bergzdžia karvė?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 28, 16:57)
<p>Visi gi žino, kad bufetavos sūnus išmovęs studijuot, tai koks ten žinovas:)</p>

Tu per didele usage, kad galetum sumoketi už savo vaiku studijas ir pragyvenima universitetuose Anglijoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:13)
Mes su ja seniai SM pažįstamos. Flencas toks reikalas - mūsų ateitis.

Tik man gaila, jog Burbanti savo sūnų taip pastatinėja...

Monteverte, o apie savo brolį papasakot nenori, jei jau prie mano taip kimbi? ax.gif

Žinau, kad turi ir seserį, ir dukterėčią, bet na, kaip ten tas tavo broliukas?

Pasikartosiu - bergzdzia karve aptarineja svetimus vaikus. Nu pasaulio pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 17:50)
Svarbu nebutu senas pedofilas  smile.gif
Papildyta:

Karvės gi vaisingos. Aš taip pat. Buvo sąmoningi pasirinkimai.

O tau savo sūnaus profesinę garbę ne gėda menkit?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:55)
Karvės gi vaisingos. Aš taip pat. Buvo sąmoningi pasirinkimai.

O tau savo sūnaus profesinę garbę ne gėda menkit?

Vaiku neturi - bergzdzia karve. Gali cia dabar isvedineti teorijas kodel j neturi bet fakto, kad bevaikė, nepakeisi

Vat monteverte tikiu, kad ji pasirinko, nes sveika moteris yra, o tu dar klausimas ar galejai ju tureti.

Tai tu gi ji cia menkinri pradejai biggrin.gif , a jau tiek girta, kad neqtsimeni? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 16:58
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 17:54)
Svarbu nebutu senas pedofilas  smile.gif
Papildyta:

Papildyta:

Tu per didele usage, kad galetum sumoketi už savo vaiku studijas ir pragyvenima universitetuose Anglijoje  biggrin.gif
Papildyta:

Pasikartosiu - bergzdzia karve aptarineja svetimus vaikus. Nu pasaulio pabaiga  biggrin.gif

Viskas gerai, bet kodėl karvė?

Burbanti, ar tau tikrai savo fleciuko taip negaila? Na, ir motina...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:57)
Viskas gerai, bet kodėl karvė?

Burbanti, ar tau tikrai savo fleciuko taip negaila?  Na, ir motina...

Tu, tokia knygu rasytoja, o senoviniu pasakymu musu bobuciu nezinai? biggrin.gif biggrin.gif

Tau niekada ja nebuti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 17:00
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 17:56)
Vaiku neturi - bergzdzia karve. Gali cia dabar isvedineti teorijas kodel j neturi bet fakto, kad bevaikė, nepakeisi

Vat monteverte tikiu, kad ji pasirinko, nes sveika moteris yra, o tu dar klausimas ar galejai ju tureti.

Tai tu gi ji cia menkinri pradejai  biggrin.gif , a jau tiek girta, kad neqtsimeni?  biggrin.gif

Raminkis. O tavo sūnaus tikrai gaila.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 18:00)
Raminkis. O tavo sūnaus tikrai gaila.

Man tai tavo numirusios gimdos visai negaila.

Tu turbut galvojai, kad ižeidimu į ižeidimą as neatsakysiu? Galvok dabar is naujo, o kita karta geriau isvis neizeidinek svetimu vaiku, kad niekas paskui bergzdzia karve taves nevadintu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 gegužės 2022 - 17:03
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 16:54)
Pasikartosiu - bergzdzia karve aptarineja svetimus vaikus. Nu pasaulio pabaiga  biggrin.gif

Pritariu, slykštu... Tokia pat ir moonte
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 22:15)
ar ji kada sake, kad psichologe, tikrai nepamenu. Kiek pamenu as sakiau, kad gal ka dirba su ta sritim suristo, nes gana gerai gaudosi, gal zmogus siaip domisi.

Aaa. Dabar tik supratau kame reikalas. Nes aš nk nesupratau ką ji čia apie tą pseudopsichologija raso. Iš kur ištraukė 😁
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 18:01)
Man tai tavo numirusios gimdos visai negaila.

Tu turbut galvojai, kad ižeidimu į ižeidimą as neatsakysiu? Galvok dabar is naujo, o kita karta geriau isvis neizeidinek svetimu vaiku, kad niekas paskui bergzdzia karve taves nevadintu  4u.gif

Tai kad aš tavo vaiko neįžeidinėjau. Jis tiesiog jaunas dar ir ne jam pateikti rekomendacijas, apie kurias jo nelaiminga motinėlė kleidi savo vaiko studijom prisidengdama. Jo, tavo flencui sėkmės, kantrybės ir tvirtos valios pasakyti NE tokiai mamašai kaip Burbanti. (Nuo tokios mamašos svarbu laikyt maksimalią distanciją, manau, sūnus tai suvoks).
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:12)
Tai kad aš tavo vaiko neįžeidinėjau.

Tuomet nesuprantat žodžių reikšmės
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:14)
Tuomet nesuprantat žodžių reikšmės

kurios?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 18:12)
Tai kad aš tavo vaiko neįžeidinėjau. Jis tiesiog jaunas dar ir ne jam pateikti rekomendacijas, apie kurias jo nelaiminga motinėlė kleidi savo vaiko studijom prisidengdama. Jo, tavo flencui sėkmės, kantrybės ir tvirtos valios pasakyti NE tokiai mamašai kaip Burbanti. (Nuo tokios mamašos svarbu laikyt maksimalią distanciją, manau, sūnus tai suvoks).

Rasyk ka nori. Postų neištrinsi, kuriuose izeidineji svetimus vaikus 4u.gif
Atsakyti