Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:36)
Rimtai? O Jūs kokią teisę man turit taip rašyt - Jūs žinot, kas aš ir ką aš pažįstu biggrin.gif

Ir apskritai - Jūs žinot, kad čia SM ir kad čia, kaip Burbanti rašė, visi esame personažai? Kokios pretenzijos?

Žmogiškos, suprantu. Bet ir mano Jums, Burbančiai, Montevertei, Lutukei buvo žmogiškos - tiesiog.  Ne, tai ne.

Nesuprantat? Jūs čia rasot, aš rašau... Bet mano vaikas čia nerašo. Dasils gal? O kas jus man neįdomu. Atsakau tik į jūsų rasliavas.
Prie ko čia vaikai? Jūs su personažais ir bendraukit...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 28, 18:31)
Nesivartyk. Tu cia svetimus vaikus menkini  biggrin.gif , nors paciau Dievas ju nedqve. Jauti del to n7oskaudą? Ypac kad broliai tqvo turi vaiku, o tu ne?  Kad tavo broliai, jų zmonos, tevai tavo broliu vaikus čiūčiavo, o tu tos laimes nepatyrei?

NU
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:40)
Nesuprantat? Jūs čia rasot, aš rašau... Bet mano vaikas čia nerašo. Dasils gal?  O kas jus man neįdomu. Atsakau tik į jūsų rasliavas.
Prie ko čia vaikai? Jūs su personažais ir bendraukit...

Bet Jūs čia savo vaikų ir nekišat. Burbė - įkišo. Maža to taip, kad į jo nuomonę reikia atsižvelgt. Pasakiau: ne, šis flencas pienburnis dar apie tokius reikalus kalbėt. Ir tai mano teisė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 gegužės 2022 - 17:44
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 17:42)

Bet Jūs čia savo vaikų ir nekišat. Burbė - įkišo. Maža to taip, kad į jo nuomonę reikia atsižvelgt. Pasakiau: ne, šis flencas pienburnis dar apie tokius reikalus kalbėt. Ir tai mano teisė mirksiukas.gif

Tiesiog norite "įkasti" personazui. Per vaiką. Kitaip matomai nesugebat.
Tai šlykštu ir žema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 gegužės 2022 - 17:47
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:46)
Tai šlykštu ir žema...

Rimtai? O nuo ko tema prasidėjo, ar prisimenat?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 18:42)

tu savo brolius čia irgi įkišai, vardinai ką jie dirba ir pan.
esi išverstaskūrė ir jau ne pirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 18:56)

man tavęs gaila...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 17:46)
Tai šlykštu ir žema...

Oi kas parbilo apie zemumas, kirmele, kuri nieko nesibodi, tam kad ikasti.

Na man, tarkim buvo parasyta, kad as pati kalta, jog rasau apie save, savo artimus ir t.t. Todel, tie neva jautrus personazai, turi teise tasyti ta informacija, ir ja pagal sugebejimus, ar kristolinio skaidruma, dergti, kur nori, ir kaip nori su ja elgtis.

Man tik keista, kad toks didelis jautrumas, kai tai itakoja pacias kirmeles ir ju artimuosius.

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 17:56)

Monteverte, as puikiai zinau, kas yra tuliku valytoja, kaip galvoji, na jei as buciau tokia pat kirmele, ir sutre kaip uarda, lerva t.y. kaip kai kurios cia esancios sventos karves, ar man butu sunku surasti, sunaitelio rekvizitus? Uarda gi veislyno neva rado biggrin.gif O juos suradus, tarkim pasielgyti kaip lutuke, su pastininkes broliu...

Idomu, kuri cia esanciu moteru, tai padare, nors puikiai zino kas yra kas?
Anot taves, tavo pvz. sulyginami dalykai? Negeda?

Piiiirsonazas yra piiiiiirsonazas, vel pamenu buvo aiskinama, virtualus pasaulis ko cia isizeisti, negyvenk kompiuteriu. Na, galu gale, pradekite vartoti savo paciu isminties perlus, o ne tik dalinti. Aukstumos, jus aukstumos is zemumu neislendancios.
Jei ka, sia proga, galesit eilini karta apsvarstyti mano ir mano vyro gebejimus lovoje. Ar uarda ka nors isemus is kontkeksto atitemps nuodu pritvinkusiuose dantyse, ka nors pikantisko apie mano peripetijas su anyta. Cia uradiskos aukstumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 18:36
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 28, 19:03)
man tavęs gaila...

tai visiems čia tavęs gaila, kai tu dėl savo brolio draskeisi
nenormalu tai
aš gi tik dabar tau parodžiau kaip tai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 28, 19:32)
tai visiems čia tavęs gaila, kai tu dėl savo brolio draskeisi
nenormalu tai
aš gi tik dabar tau parodžiau kaip tai atrodo

O kaip ten tavo broliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 28, 18:21)
Oi kas parbilo apie zemumas, kirmele, kuri nieko nesibodi, tam kad ikasti.

Na man, tarkim buvo parasyta, kad as pati kalta, jog rasau apie save, savo artimus ir t.t. Todel, tie neva jautrus personazai, turi teise tasyti ta informacija, ir ja paal sugebejimus, ar kristolinio skaidruma, dergti, kur nori ir kaip nori su ja elgtis.

Man tik keista, kad toks didelis jautrumas, kai tai itakoja pacias kirmeles ir ju artimuosius.

Ar urada ka nors atitemps apie santikius su mano anyta.

Nu ką aš rašiau apie jūsų vaikus? Kad pienburniai, flencai ir pan.?
O uarda tik jums leidus, atitempė jūsų postus. Gi paklausiau ar galiu įdėti jūsų postus...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 19:36)
Nu ką aš rašiau apie jūsų vaikus? Kad  pienburniai, flencai ir pan.? 
O uarda tik jums leidus, atitempė jūsų postus. Gi paklausiau ar galiu įdėti jūsų postus...

taip, mamoms jie visada vaikai, bet kai mamos iš jų pradeda daryt profesionalus, tai jie patampa ir flencai, ir pienburniai. Nes mamos taip juos padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 gegužės 2022 - 18:41
QUOTE(uarda @ 2022 05 28, 18:36)
Nu ką aš rašiau apie jūsų vaikus? Kad  pienburniai, flencai ir pan.? 

SAkot pienburnis yra zymiai bjauriau uz kurvinyka? Flencas, yra barbarizmas is vokieciu kalbos, atzalele, ziaurus, totaliai ziaurus izedimas.

O uarda, kaip visda uzsiima demagogija. As lediau atitempti, bet ne preparuoti, ideti nuoroda i tema, kad zmones suvoktu apie ka as rasau. Bet gi tamsta savo aukstumoje, to neapdarete.

Pagaliau, atsiminus atiemptas mano ciatas, ko verti tamstos patarimai, apsikabinti anyta...
Pati per savo nora ikasti, irodete, kad as sugebejau, neziurint i nieka, pasiekti savo. TAIKA SEIMOJE. O mano anytos, traumuotos moters tragedija, netapo man akstinu jos neapkesti.

O tamsta, samoningai neivykdziusi dali salygu, parodet savo aukstumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2022 - 18:45