Tai tu nepergyvenk del to. Mes visos kaip norim, taip ir bendraujam cia. Ne tau spresti kas ka ir kaip cia turi rasyti
Tai tu nepergyvenk del to. Mes visos kaip norim, taip ir bendraujam cia. Ne tau spresti kas ka ir kaip cia turi rasyti
Ji keicia paeiliui, o ne dubliuoja, kaip tu gyreisi.
Papildyta:
Nesiplesk, man to nereikia.
Kodel tavo kunas nera tavo šventovė, kai tik geriausias gali I ją ieiti?
Gal nesureikšminu kūno?
Nežinau
O šiaip tiesiog neįtikėtinai fainnas periodas 🤩
Nesu buvus taip patenkinta savimi, santykiais ir šiaip gyvenimu 😊
O šiaip tiesiog neįtikėtinai fainnas periodas 🤩
Nesu buvus taip patenkinta savimi, santykiais ir šiaip gyvenimu 😊
Tai ir yra laimė. O laiminga moteris natūraliai traukia vyrus-tą savąjį ypač
valytoja - tu uz save kalbek , o ne uz visus. iskrypimu diagnozuotoja ,ar turi koki issilavinima ar diagnozuoji is savo praeities tuos iskrypimus ir dedi etiketes kitiems .
Tai kokia ten milicija buvo suemusi mano mamą?
Tu...man...burbanciai...kazka galvoji isakysi forume?
Tavo vaikams irgi gali kazkas atsitikti...bumerangu tavo zodziai tavo šeimai Čavala nunka.
Bufetava gi vėlai ištekėjo, o iki tol davėse su puse Lietuvos. Tai vaidina šventuolę 😆
<div>
<p>Tai tu nepergyvenk del to. Mes visos kaip norim, taip ir bendraujam cia. Ne tau spresti kas ka ir kaip cia turi rasyti
</div>
</blockquote>
<p>valytoja - tu uz save kalbek , o ne uz visus. iskrypimu diagnozuotoja ,ar turi koki issilavinima ar diagnozuoji is savo praeities tuos iskrypimus ir dedi etiketes kitiems .</p>
As suprantu tavo skausmą. Vienisiems vyrams norisi islieti širdis forumuose
Tavo vaikams irgi gali kazkas atsitikti...bumerangu tavo zodziai tavo šeimai Čavala nunka.
Ja ja, suvokti, kad bet kas gali atsitikti, todėl negali baksnoti į kitų neįsiamžinimą-ne toks jau sunkus reikalas.
Tai gi pagal birkos dydi tik tu cia, is visu personazu, rinkaisi vyrą
Tai gi pagal birkos dydi tik tu cia, is visu personazu, rinkaisi vyrą
Nu jei radau iškart, ko blaškytis?
Tai tu cielka buvai 30ties...o matradnaja
Papildyta:
Jai nereikejo uzkabinti mano mamos. Jei pastininkė psichinė ir nesupranta, kad I izeidinejimus as atsakysiu tuo paciu, tai gi cia tik jos problema
Durnos jūs teletabės