QUOTE(Amd* @ 2022 05 29, 17:04)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72965944" data-time="1653831966"><div><p>Gal klystu traumos specifikoje, nes galejo visko buti - galejai matyti baisu domestic violence augdama, netgi galejai matyti seksualine prievartą, sunku alkoholizma, nepritekliu ar nužudymą. Bet, kad tai tave nevaikiškai sukrėtė, apverte tavo pasaulį - garantuoju</p></div></blockquote><p>Buvo trauma...Mylimo augintinio praradimas. </p><p>Kitų jokių</p>
Man nieks nemoka, kad ištraukciau tiesa is taves.
Galiu tik parasyti viena. Kazkada...nelabai ir seniai, turejai neatsargumo ipinti viena sakini, kuris viska pasake apie kazkokią sunkią traumą praeityje, kai dar buvai nepilnametė. Jei tai butu buves suo - tikrai nebutum kalbejusi puse lūpų.
Bat, yra, kaip yra, motwris, negerbianti savo kuno...savo šventovės...visada yra labai traumuotas zmogus. Visada. Nebent gimei su psichiniu nukrypimu.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 05 29, 17:06)
Man ir mano vyrui tai nepriimtina. Negalėčiau gyventi su vyru, kuris man pasiūlytu tokius dalykus. Čia tas pats, ką turėti meilužė/meilužį tik ale legaliai. nepriimtina gultis į lovą su žmogumi, kurio nemyliu. Net neįsivaizduoju. dviejų vyrų iškart mylėti negalėčiau... Kai atsibosta viens kitam, tai ir prasideda visokie svingeriavimai ir pan. Ir dažniausiai tokių santykių vyras iniciatorius būna, ne moteris...
Ir siaip tada galėtų irgi įteisinti tokius santykius. Žmona turi pvz 3 vyrus, vyras turi 5 žmonas, vaikai bendri, kas tėvas neaišku ir t.t.
Kažkiek primena ir lytini nukrypima-vojerizma...
Siais laikais is tikruju turetu iteisinti ir moteris daugiavyres, nes yra moteru, kurios daugiau uzdirba uz vyrus ir gali sau leisti islaikyti juos kelis. Nelabai suprantu kodel tik vyrams tqi leidziama kai kuriose šalyse. O jei ir neleidziama, tai vyrams tai vistiek nekliutis ir I tai uzmiarkiama akis.