Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ok. jei i tema tai uooo...

https://www.youtube.com/watch?v=Rvgmw2WxHnw 

Kazkaip pamegau paklausyt syta 

Atsakyti

Apsviesk ... 😁

Parašysiu taip, kad už fantazijas save kaltinkit 😂

Nu arba 2 iš vieno galo, arba iš kito 🙈

Ir tai kai iš vieno yra dar variantų 😂 keli 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 30, 17:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72966396" data-time="1653918089"><div><p>Apsviesk ... 😁</p></div></blockquote><p>Parašysiu taip, kad už fantazijas save kaltinkit 😂</p><p>Nu arba 2 iš vieno galo, arba iš kito 🙈</p><p>Ir tai kai iš vieno yra dar variantų 😂 keli 🙈</p>

Vargšė pisamos mėsos gabalas.
Atsakyti
Eikit velniop.... Ar į savo tą tema. Arba AZ bendraukit. Ar jūs čia dėmesio norit? Ne tokiomis gi rasliavomis

Paaukojot?
Teigiama, kad Rūtą Mikalauskaitę nelaimė ištiko gegužės 26 dieną vakarieniaujant viename Dubajaus, kuriame pastaruoju metu ji gyveno, restorane – moteris užspringo maistu. Rūta ištiko klinikinė mirtis, šiuo metu ji sunkios būklės guli ligoninėje. Lietuvė nėra apdrausta draudimu, todėl draugai prašo paaukoti.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1686778?copied
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 30, 16:17)
Vargšė pisamos mėsos gabalas.

Nelaiminga AMD.
Ji gal vyro cua ieško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 30 gegužės 2022 - 16:18

Du is vieno arba du is kito - o jus jau iskart supykot 😂

Eilej lidle is galo ir is priekio stovi 😂😂😂

O draudimu reikia psidraust,o ne ubagut Turkijoj

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 30, 17:20)

Nelaiminga AMD.
Ji gal vyro cua ieško?

Trauma, kuri sugriovė jos supratimą, kad mūsų kūnas yra mūsų šventovė
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 30, 16:32)
<p>Du is vieno arba du is kito - o jus jau iskart supykot 😂</p><p>Eilej lidle is galo ir is priekio stovi 😂😂😂</p><p>O draudimu reikia psidraust,o ne ubagut Turkijoj</p>

Tai bendraukit per az, ar kas trukdo?

O kur empatija dingo? Na neapsidraude, ar tai kriminalas? Sunku pervesti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 30, 16:38)
Trauma, kuri sugriovė jos supratimą, kad mūsų kūnas yra mūsų šventovė

Gali būti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 30, 17:40)

O kur empatija dingo? Na neapsidraude, ar tai kriminalas? Sunku pervesti?

Nesunku pervesti, duok savo banko kodus ir galiu pervedima padaryti.

As tai neryju dideliais gabalais Dubajuje, tai Lietuvoje nebent taip man gali nutikti. Dar as nesuprantu poreikio tampyti lavonus po pasauli. Mes esam zemes gyventojai, bet jei numes mane menulyje tai irgi nebutina i zheme brangiai gabenti. Pagulesiu menulyje, tegu ateiviai eda atskride
Atsakyti

Kai keliaut ,tai turi pinigu ...  kai draudimo uz 50ewru negali nusipirkt .Keista kazkaip ,lengvabudiska .Nesuprantu tu vaiku 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 30, 17:46)
<p>Kai keliaut ,tai turi pinigu ...  kai draudimo uz 50ewru negali nusipirkt .Keista kazkaip ,lengvabudiska .Nesuprantu tu vaiku </p>

o čia pilnai pritariu
vykstant į užsienį, reikia gero draudimo, įskaitant kūnų pargabenimą ir nekainuoja tai daug. Vienas geras pavalgymas restorane
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 30, 16:46)
Nesunku pervesti, duok savo banko kodus ir galiu pervedima padaryti.
As tai neryju dideliais gabalais Dubajuje, tai Lietuvoje nebent taip man gali nutikti. Dar as nesuprantu poreikio tampyti lavonus po pasauli. Mes esam zemes gyventojai, bet jei numes mane menulyje tai irgi nebutina i zheme brangiai gabenti. Pagulesiu menulyje, tegu ateiviai eda atskride

Aš jau pervedziau.ir šiaip savo bankų kodu niekam neduodu 😆
ji valgė dideliais gabalais? Paspringti galima ir trupinėliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 30 gegužės 2022 - 16:58

o čia pilnai pritariu
vykstant į užsienį, reikia gero draudimo, įskaitant kūnų pargabenimą ir nekainuoja tai daug. Vienas geras pavalgymas restorane

Ypač reikia, kai ne ES

Atsakyti