Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 30, 17:59)
Ypač reikia, kai ne ES</p>

ir ES imam, čia ne juokas turistinės kelionės
o dar kai durneliai prisigiria po FB, kad vyks, prisideda fotkių kaip linksminasi, tai greitai pavydžios pažįstamų akys juos nužiūri ir bėda tuk tuk į duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 30, 17:54)
Aš jau pervedziau.ir šiaip savo bankų kodu niekam neduodu 😆
ji valgė dideliais gabalais? Paspringti galima ir trupinėliu

Kazkodel Lietuvoje zmones paspringsta shashlykais. Matyt ryja ciela gabala, isivaizduoja save slibinu
Atsakyti

As niekada neperku draudimo is avialiniju. Mano bankas mane apdraudes kelioniu atveju. Tie orouostu draudimai, tai jau senai atgyvena...trecioms pasaulio šalims.
Atsakyti

Parašysiu taip, kli 🙈

Jooo ,kaip sakoma :kiekvienam savo...😁

Norint exlusyvo  ,reikia paziureti     i angliu   ,,bachelorette party,,  nu blyn ,ten tokiu scenu padaro kad man zandikaulis atvipo 😂

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 30, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72966428" data-time="1653922286"><div><p>o čia pilnai pritariu
vykstant į užsienį, reikia gero draudimo, įskaitant kūnų pargabenimą ir nekainuoja tai daug. Vienas geras pavalgymas restorane</p></div></blockquote><p>Ypač reikia, kai ne ES</p>

Ka tu cia nusisneki? Koja is salies iskeli ir turi tureti draudima bet kokiaj šaliai, jei nenori problemu. Kokia tu gluša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 gegužės 2022 - 17:17

Name santechnikai neužpresavo kažkokio vamzdžio, tai paleidus vandenį biškį potvynio buvo. Gerai dar tik betonas. Pzdc.dirba chebra....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 30 gegužės 2022 - 17:20

Name santechnikai neužpresabo kažkokio vamzdžio, tai paleidus vandenį bišky potvynik buvu. Gerai dar tik betonas.

Pzdc.dirba chebra....

Gal jie susijaudino 😁

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 30, 17:03)
ir ES imam, čia ne juokas turistinės kelionės
o dar kai durneliai prisigiria po FB, kad vyks, prisideda fotkių kaip linksminasi, tai greitai pavydžios pažįstamų akys juos nužiūri ir bėda tuk tuk į duris smile.gif

O ESDK negalioja EU?
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 30, 18:15)
<p>Name santechnikai neužpresabo kažkokio vamzdžio, tai paleidus vandenį bišky potvynik buvu. Gerai dar tik betonas.</p><p>Pzdc.dirba chebra....</p>

As tai pats viska darausi, dabar irankiai kainuoja nebrangiai
Papildyta:
Na va viska ir deliojasi

Bidenas: JAV nesiųs Ukrainai raketų, galinčių smogti Rusijai

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=90355105

Atsakyti

Ka tu cia nusisneki? Koja is salies iskeli ir turi tureti draudima bet kokiaj šaliai, jei nenori problemu. Kokia tu gluša.

Tai yra gi tos kortelės ligonių kasų.

Atsakyti

Gal jie susijaudino 😁
Vakar dar pažvengė, kad galėsiu pristyt vazonų ir bus laistymo siatema, far baseiniuką įsirengt 😂 Tipo pragręžėt kažką. Jojoooo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 30 gegužės 2022 - 17:23
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 30, 18:13)
As niekada neperku draudimo is avialiniju. Mano bankas mane apdraudes kelioniu atveju.  Tie orouostu draudimai, tai jau senai atgyvena...trecioms pasaulio šalims.

Aš irgi tik banko draudimu naudojuosi, du kartus teko pasinaudoti, jokių problemų.
Tai va, ji galėjo apsidrausti. Ukrainos žmonės negalėjo apsidrausti nuo ruskių puolimo, tokio draudimo nėra. Todėl, bent aš manau, kad mano pinigai čia teisingiau keliauja. Turėčiau milijoną, gal ir kitur aukočiau. Kiekvienas renkamės. Visiems prašantiems net milijonieriams pinigų neužtektų...
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 30, 18:21)
Tai yra gi tos kortelės ligonių kasų.</p>

ES jos tik galioja.
Atsakyti