Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Hmm, niekad nedaviau ir neduodu kyšių :) Paslaugas gaunu :) man būtų gėda brukti pinigus medikui. Taip save žeminčiau.

Atsakyti

vėliau tokie verkia, kad užsakymų sumažėjo :D

Nu ten jo darbuotojai darė, bet visvie. 

O, jei būtų jau apdaila.... nžn kada būtume pamatę ir grindų dangai būrų šakės

Atsakyti

Hmm, niekad nedaviau ir neduodu kyšių :) Paslaugas gaunu :) man būtų gėda brukti pinigus medikui. Taip save žeminčiau.

Mano tėvai savo šeimistei būdavo rudenį dovanoja spanguolių. Būdavo labai patenkinta :)

Atsakyti

Mano tėvai savo šeimistei būdavo rudenį dovanoja spanguolių. Būdavo labai patenkinta :)

na tai gražus dėmesio ženklas, kai daliniesi savo užaugintomis gėrybėmis. 

Atsakyti

Montekrista.back, 31 Geg 2022 - 08:51, parašė: na tai gražus dėmesio ženklas, kai daliniesi savo užaugintomis gėrybėmis.
Jų atveju surinktomis, bet esmė ta pati
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 00:01)
Tuomet kam kurti sventes? Ir kodel per sventes negalima pagerbti zmogaus?
Lai tikisi, is amnes nieko negaus. Tik geliu, ir tik tuomet, jei ta diena, kai susitiksime bus svente.

tai vėlgi, profesines šventes turi visos profesijos, ar tu visus sveikini, pas visus lakstai su gėlėmis? ir pas kepėją? gi anot tavęs pačios, medikai neišskirtiniai, patys pasirinko šią profesiją

mokytojų nelygink, čia nuo seno priimta per rugsėjo pirmą nešti gėles, neša praktiškai 100 proc. vaikų. Jei koks vienas nepaduoda, mokytoja ir nepastebi dažniausiai, nes vaikai užgula ją, apsupa ir dalina, kur ten atsimins visus? bent pas mus taip būdavo
o čia pacientai gydosi, bloguoja, ne šventės jiems galvoje. O viena balta varna ateina ir neša gėles, šventes švenčia smile.gif Tai nešk į kabinetą, kai jis tuščias, o ne kai mato kiti pacientai, kurie tuo metu serga
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 00:03)
ar tokiu jau seniai nereikia specialybiu ant Lietuvos visi turi buti verslinikais?

taip, tik būtinai ne su KINija ar Rusija biggrin.gif
Atsakyti
O as daviau kysius Lietuvoje, duodu Anglijoje ir duosiu tol, kol gausiu kas man reikia bent šituo budu, jei neiseina kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 02:14)
Supratau, cia tik tu negyvendama Lietuvoje, gali ja smeizti. OK.

smeizti? kur buvo smeiztas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 31, 10:43)
O as daviau kysius Lietuvoje, duodu Anglijoje ir duosiu tol, kol gausiu kas man reikia bent šituo budu, jei neiseina kitaip.

Lietuvoj suprantu, bet kam tu ten randi Uk duoti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2022 - 10:02

Atvaro Burbė gydytis LT, privačiai ir...duoda kyšius :D:D  

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 11:03)
smeizti? kur buvo smeiztas?  bigsmile.gif
Papildyta:

Lietuvoj suprantu, bet kam tu ten randi Uk duoti? biggrin.gif

Kirpejai, masazistei biggrin.gif nekalbu apie restoranus - visada apie 20% nuo benros sumos.Mano GP tai saldainiuku pameteju, labai patenkintos lieka biggrin.gif , savo bosans buna nuperku ikros ir visokiu lietuvisku skanestu, bendradarbius visada pamaloninu sausainukais, saldainiukais ir t.t. ir pan.
Anglaes irgi palieka, gi pati matau tai. biggrin.gif pas masaziste angle ir kirpeja angle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2022 - 10:14

Nu bet taip supavydet ,to svetimo orgazmo 😂   nezinau ,nezinau ...  pinigu pavydetu ,o dabar orgazmo  gaila . Jaunystes pavydetu  . 

Gaila orgazmo 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 31 gegužės 2022 - 10:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:11)
<p>Atvaro Burbė gydytis LT, privačiai ir...duoda kyšius biggrin.gif:D  </p>

Na ne...mes va ejom ryte I Akropoli.. sakau.'O, anteja, nevalgius, galiu greitai priduoti krauja'. Krauja pridaviau, sumokejau 300 ir toliau nuejau biggrin.gif Tu tai taupai privaciam sektoriui, o man nereikia biggrin.gif , as sugalvojau ir nuejau, nes pakeliui i Akropoli buvo biggrin.gif

Tau nesuprasti to, kuri langams desimtmeciais taupo. 4u.gif

Ir be to, trecia sesute Montekrista, rasiau 'duodavau Lietuvoje', o ne 'duodu' biggrin.gif Bet ir glušumas tavo, tai neispasakytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2022 - 10:20