Hmm, niekad nedaviau ir neduodu kyšių
Paslaugas gaunu
man būtų gėda brukti pinigus medikui. Taip save žeminčiau.
vėliau tokie verkia, kad užsakymų sumažėjo
Nu ten jo darbuotojai darė, bet visvie.
O, jei būtų jau apdaila.... nžn kada būtume pamatę ir grindų dangai būrų šakės
Hmm, niekad nedaviau ir neduodu kyšių
Paslaugas gaunu
man būtų gėda brukti pinigus medikui. Taip save žeminčiau.
Mano tėvai savo šeimistei būdavo rudenį dovanoja spanguolių. Būdavo labai patenkinta ![]()
Mano tėvai savo šeimistei būdavo rudenį dovanoja spanguolių. Būdavo labai patenkinta
na tai gražus dėmesio ženklas, kai daliniesi savo užaugintomis gėrybėmis.
Montekrista.back, 31 Geg 2022 - 08:51, parašė: na tai gražus dėmesio ženklas, kai daliniesi savo užaugintomis gėrybėmis.Jų atveju surinktomis, bet esmė ta pati
Lai tikisi, is amnes nieko negaus. Tik geliu, ir tik tuomet, jei ta diena, kai susitiksime bus svente.
tai vėlgi, profesines šventes turi visos profesijos, ar tu visus sveikini, pas visus lakstai su gėlėmis? ir pas kepėją? gi anot tavęs pačios, medikai neišskirtiniai, patys pasirinko šią profesiją
mokytojų nelygink, čia nuo seno priimta per rugsėjo pirmą nešti gėles, neša praktiškai 100 proc. vaikų. Jei koks vienas nepaduoda, mokytoja ir nepastebi dažniausiai, nes vaikai užgula ją, apsupa ir dalina, kur ten atsimins visus? bent pas mus taip būdavo
o čia pacientai gydosi, bloguoja, ne šventės jiems galvoje. O viena balta varna ateina ir neša gėles, šventes švenčia
Papildyta:
taip, tik būtinai ne su KINija ar Rusija
smeizti? kur buvo smeiztas?
Papildyta:
Lietuvoj suprantu, bet kam tu ten randi Uk duoti?
Atvaro Burbė gydytis LT, privačiai ir...duoda kyšius
:D
Papildyta:
Lietuvoj suprantu, bet kam tu ten randi Uk duoti?
Kirpejai, masazistei
Anglaes irgi palieka, gi pati matau tai.
Nu bet taip supavydet ,to svetimo orgazmo 😂 nezinau ,nezinau ... pinigu pavydetu ,o dabar orgazmo gaila . Jaunystes pavydetu .
Gaila orgazmo 😆
Na ne...mes va ejom ryte I Akropoli.. sakau.'O, anteja, nevalgius, galiu greitai priduoti krauja'. Krauja pridaviau, sumokejau 300 ir toliau nuejau
Tau nesuprasti to, kuri langams desimtmeciais taupo.
Ir be to, trecia sesute Montekrista, rasiau 'duodavau Lietuvoje', o ne 'duodu'