Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kirpejai, masazistei biggrin.gifnekalbu apie restoranus - visada apie 20% nuo benros sumos.Mano GP tai saldainiuku pameteju, labai patenkintos lieka biggrin.gif, savo bosans buna nuperku ikros ir visokiu lietuvisku skanestu, bendradarbius visada pamaloninu sausainukais, saldainiukais ir t.t. ir pan.
Anglaes irgi palieka, gi pati matau tai. biggrin.gifpas masaziste angle ir kirpeja angle.

:D Arbatpinigius kyšiu vadint :D:D

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 31, 11:14)
<p>Nu bet taip supavydet ,to svetimo orgazmo 😂   nezinau ,nezinau ...  pinigu pavydetu ,o dabar orgazmo  gaila . Jaunystes pavydetu  . </p>
<p>Gaila orgazmo 😆</p>

kas kur kada? iš kokios tu čia operos dabar? biggrin.gif
Atsakyti

Atvaro Burbė gydytis LT, privačiai ir...duoda kyšius :D:D  

Matai ,kad nuo jos savi bega, o kalbet apie svetimus 😁   o daba jei pagauna ,baudzia abu 😁

Atsakyti

Na ne...mes va ejom ryte I Akropoli.. sakau.'O, anteja, nevalgius, galiu greitai priduoti krauja'. Krauja pridaviau, sumokejau 300 ir toliau nuejau biggrin.gifTu tai taupai privaciam sektoriui, o man nereikia biggrin.gif, as sugalvojau ir nuejau, nes pakeliui i Akropoli buvo biggrin.gif

Tau nesuprasti to, kuri langams desimtmeciais taupo. 4u.gif

aga, nebuvus aš Antėjoj, nežinau kainų :D Nejuokink voverių su tokia "prabanga".

Ale tau įstrigo, kad užsimanėm langų ir juos nusipirkom? :D Dar  šuns nepamiršk :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72966683" data-time="1653984801"><div><p>Kirpejai, masazistei vartotojo įkelta nuotraukanekalbu apie restoranus - visada apie 20% nuo benros sumos.Mano GP tai saldainiuku pameteju, labai patenkintos lieka vartotojo įkelta nuotrauka, savo bosans buna nuperku ikros ir visokiu lietuvisku skanestu, bendradarbius visada pamaloninu sausainukais, saldainiukais ir t.t. ir pan.
Anglaes irgi palieka, gi pati matau tai. vartotojo įkelta nuotraukapas masaziste angle ir kirpeja angle.</p></div></blockquote><p>:D Arbatpinigius kyšiu vadint biggrin.gif:D</p>

Tai gi teletabems arbatpinigiai vaidenasi, kaip kysiai biggrin.gif
Tavo dar ir atmintis trumpa, ne tik durna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72966685" data-time="1653985033"><div><p>Na ne...mes va ejom ryte I Akropoli.. sakau.'O, anteja, nevalgius, galiu greitai priduoti krauja'. Krauja pridaviau, sumokejau 300 ir toliau nuejau vartotojo įkelta nuotraukaTu tai taupai privaciam sektoriui, o man nereikia vartotojo įkelta nuotrauka, as sugalvojau ir nuejau, nes pakeliui i Akropoli buvo vartotojo įkelta nuotrauka

Tau nesuprasti to, kuri langams desimtmeciais taupo. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aga, nebuvus aš Antėjoj, nežinau kainų biggrin.gif Nejuokink voverių su tokia "prabanga".</p><p>Ale tau įstrigo, kad užsimanėm langų ir juos nusipirkom? biggrin.gif Dar  šuns nepamiršk biggrin.gif</p>

Dabar issidavei, kad nebuvus arba isdrebejai mini testament tik, kad tik aplinkiniams pasigirti, jog buvai Antejoje biggrin.gif Tu tai gali

As atsimenu kada jums ta bqkuzele sode paliko ir po kiek des8mtmeciu igalejot language tai bakūžei nupirkti biggrin.gif 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2022 - 10:24

Tai gi teletabems arbatpinigiai vaidenasi, kaip kysiai biggrin.gif
Tavo dar ir atmintis trumpa, ne tik durna biggrin.gif
Papildyta:
Dabar issidavei, kad nebuvus arba isdrebejai mini testament tik, kad tik aplinkiniams pasigirti, jog buvai Antelope biggrin.gifTu tai gali

kas čia durnas tai tu. giriesi turtais, o papigiai į LT atvarai tyrimų darytis :D Ir manai, kad jie...brangūs :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72966691" data-time="1653985368"><div><p>Tai gi teletabems arbatpinigiai vaidenasi, kaip kysiai vartotojo įkelta nuotrauka
Tavo dar ir atmintis trumpa, ne tik durna vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Dabar issidavei, kad nebuvus arba isdrebejai mini testament tik, kad tik aplinkiniams pasigirti, jog buvai Antelope vartotojo įkelta nuotraukaTu tai gali</p></div></blockquote><p>kas čia durnas tai tu. giriesi turtais, o papigiai į LT atvarai tyrimų darytis biggrin.gif Ir manai, kad jie...brangūs biggrin.gif </p>

O cia mano kalte, kad mano vyras daug geresnis, nei tavo ir man nereikia, nei uzdirbti pinigu, nei ju skaiciuoti?
Cia greiciau tavo beda, kad dieda issirinkai su ilgiausia birka, bet trumpiausiu protu.

Nemanau kad jie brangus, manau, kad greiciau prieinami. Pss mus Anglijoje ju nepasidarysi, sugqlvojes nueiti I parduotuve biggrin.gif

Tik deja, kad ir privati klinika, bet nebaraskos visiskai ant dokumrntu. Saskaita faktura atsi7nte be parasu, imones štampo, mano tik vadra parade, nei adreso, nei gimimo datos. Su tokiu popiergali7 tik subine galima nusivalyti, o ne draudimui siusti. Kaimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2022 - 10:29

O cia mano kalte, kad mano vyras daug geresnis, nei tavo ir man nereikia, nei uzdirbti pinigu, jwi ju skaiciyoti?
Cia greiciau tavo beda, kad dieda issirinkai su ilgiausia birka, bet trumpiausiu protu.

:D žinoma, ir tik šiaip verkei SM, akd gyvenimas išspyrė dirbti :D

Tai ko kitų pinigus skaičiuoji? Iš ko pažinsi pavydų ubagą? Jis iškart prisikabins kaaaipbrangunesąmonėkamreikia prie kito nusipirkto kilimo, sporto klubo, būrelių, langų, šunų, prie bet ko, nes...oi kaip pavydu :) 

Man pvz dzin kas už kiek ką perka, smagu, jei žmogui patinka jo pirkinys. O va tu ir lerva net dantim griežiat, kaip pavydit, kad LT žmonės gali sau leisti kažką daugiau nei jūs :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72966693" data-time="1653985538"><div><p>O cia mano kalte, kad mano vyras daug geresnis, nei tavo ir man nereikia, nei uzdirbti pinigu, jwi ju skaiciyoti?
Cia greiciau tavo beda, kad dieda issirinkai su ilgiausia birka, bet trumpiausiu protu.</p></div></blockquote><p>:D žinoma, ir tik šiaip verkei SM, akd gyvenimas išspyrė dirbti biggrin.gif</p><p>Tai ko kitų pinigus skaičiuoji? Iš ko pažinsi pavydų ubagą? Jis iškart prisikabins kaaaipbrangunesąmonėkamreikia prie kito nusipirkto kilimo, sporto klubo, būrelių, langų, šunų, prie bet ko, nes...oi kaip pavydu smile.gif </p><p>Man pvz dzin kas už kiek ką perka, smagu, jei žmogui patinka jo pirkinys. O va tu ir lerva net dantim griežiat, kaip pavydit, kad LT žmonės gali sau leisti kažką daugiau nei jūs smile.gif </p>

Tu kazka jau savo gyvenima pradejai maisyti. Cia gi tave jis isspyre tarp vaiku gimdymu, gi net auginti pati neturejqi uz ka, nes diedas berazumis.

Ar tikrai dzin? biggrin.gif As gi zinau kaip tau uz žando užkabinti kabliuką biggrin.gif . Tu galvoji , kad seip sau pradejau pasakas sekti qpie 'ou kiek as isleidau Antejoje!'? biggrin.gif Tu nesikeiti todel nereikia ieskoti nauju kabliuku, tie patys sueina biggrin.gif

Oi, gerai pasijyokiau. Šiandienos tikslas (pagauti ant kabliuko nors vieną teletabę) nusisekė galiu eiti gyventi . Adios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2022 - 10:34

Tu kazka jau savo gyvenima pradejai maisyti. Cia gi tave jis isspyre tarp vaiku gimdymu, gi net auginti pati neturejqi uz ka, nes diedas berazumis.

Ar tikrai dzin? biggrin.gifAs gi zinau kaip tau uz žando užkabinti kabliuką biggrin.gif. Tu galvoji , kad seip sau pradejau pasakas sekti qpie 'ou kiek as isleidau Antejoje!'? biggrin.gifTu nesikeiti todel nereikia ieskoti nauju kabliuku, tie patys sueina biggrin.gif

Oi, gerai pasijyokiau. Šiandienos tikslas (pagauti ant kabliuko nors vieną teletabę) nusisekė galiu eiti gyventi . Adios biggrin.gif

Nesirengiau sėdėt tarp gimdymų penkerius metus namie :D Plius primenu, kad tada (o ir dabar) buvo LABAI geros sąlygos sėdėt namie ir gauti išmokas. jas ir gaudavau :) Čia jei jau taip vėl parūpo svetimi pinigai. 

Ne visi nori savo tinginystę pateisinti vaikų priežiūra ;) 

Atsakyti

Susimovė Burbė su Antėja, iš gėdos uodegą pabruko :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 11:17)
kas kur kada? iš kokios tu čia operos dabar? biggrin.gif

Matyt rytinis birkos nutampymas nepasisekė.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 11:37)
<p>Susimovė Burbė su Antėja, iš gėdos uodegą pabruko biggrin.gif</p><p></p>

As savo darba atlikau biggrin.gif provokacija pasiseke, daugiau man is taves nieko nereikia.
Atsakyti