Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 16:29)
MOnteverte, nervinies tu, nes bandai izeisiti. Nes tai tvo nervuku pozymis.
Tu teisi, niekaip neismokstu glaustai rasyti, viesai pripazistu si trukuma. Dievas mato stengiuosi, bet... NUodeminga esu, nuodeminga.

Jam buvo velnioniskai sunku. Jo mama nerprieme jo zmonos. Mano aplinkoje jis nesijaute lygiaverciu. Anot jo, cia buvo jo problema, kad jis jautesi man perprastas. Jam atsivere didesnes galimybes, jo profesija neretai gerdavo zmones, na tarkim kai vyksta darbu pridavimas. Man proto anuomet irgi truko, nemaciau, nesurpatau kas vyskta. Paveldetas polinkis, vieni gali isgerti cisterna, o jam kibiro pakako kad usikabliuoti.

VEl bandai ikasti. As, ne tu MOnteverte, as stalas be kampu. Aplink save kuriu man brangutei palankia atmosfera, o tai reiskia jokiu ryksmu ir klyksmu. Jei ijungtum proteli, suvoktum, kad jei namuose butu taskomasi nervukais, abejoju, kad koks sveiko proto zmogus, noretu lipti i ta galera.

Niekur enrasiau kad buvo tobula, cia jau tu nori man ibrukti. Bet kai vaika gimdziau buvau savarankiska.

Absoliučiai nesinervinu (juk ne apie mane rašot, tai ko man?) ir nebandau kąsti. Tiesiog atsakinėju į tavo argumentus smile.gif
Ir dabar nekąsiu, o tiesiog pasvarstymą parašysiu...
Paprastai jei jau šeima kokia tai aukštesnė materialiai ar dvasiškai, intelektualiai kažkaip, tai merginoms pasiseka, gerus vyrus irgi prisitraukia ir po to problemų neturi. Tai gal tu maištavai prieš saviškius? Nevertinai savo tėvų? Kodėl pritraukei tą, kuris jautėsi prastesnis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 15:26)
prasideda, nebelieka argumentu lieka keiksmai, nesupranti, kad keiki tik save?

Supratau, tavo intencijas, kodel tu mano patalus kedini, ir vaikus skaicuoji.

Kiekviena mato ka isgali.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 16:13)
Ajau visai nevartoja, neperseniausiai rasei, kad retai, mazai vartoja...
Musu situacijos skirtingos, nes as nemeluoju, as esu alkoholiko moteris. Mane nezeidzia, kai kas paraso jog mano vyras alkoholikas. Nepuolu i atlapus, nerekiu MEEEEEEEELAGE. Tai faktas, kitaip nebus.

Galu gale, susitarkite su kanalizacijos undine, tai tas mano yvras impotentas, ar mylintis grazias moterys, puse dienos abi mano lovos reikalus aptarinejo ir dar nezuteko pastenkinti ta tema... Kazkaip maisote viena kitai. O taip, tokia diziai skaudi man tema, skaudesnes nebuna, ypac mano metuose. Durnike, na jei rimtai, tai gi mes nesusituoke, na kokias gi as galiu pretenzijas jam reiksti, o jis man? Nu bet, ir tavo versija puiki, toliau bandyk uostyti mano triusikus. Rimtai, kokia prasme visame tame. Matyt tu randi, tai ieskok.

O man pofig, ar tavo vyras tau buvo istikimas, ar ne. Zinai tu tai, ar ne. Na vat visai, visai, visai NEIDOMU. Ar tu cia mane kvieti, tau atsilyginti tuo paciu, kaip tu man pripezejai... Tu gi durna, nesuvoki savo veiksmu-rsiavos pasekmiu. Na bet tu jau man ikyrejusi, o ir tavo, kitos cia esancios triusikai, na ne man tai...

Nu ***** per 10 m 3 kartus gal ir isgere siek tiek, jau nebepamenu, nes paskutinis kartas irgi buvo kazin kada. Tai nezinau cia vadinti ,kad vartoja? as irgi ziema purskiau gerkle su biciu pikiu , kai sirgau jis spirito tirpale, tai gal as rigi vartoju, jaucu doze didesne, nei vyro isgerts visas alko per ta desimtmeti? biggrin.gif Jei po tu isgerimu jis ten butu uzsikabliaves ar kazkas panasaus, tai butu beda, bet ne nu.
priklausomybe pareina ne nuo pacio alkoholio, o nuo psichines zmogaus busenos.

manes is vis niekas nezeidzia, ka jus sakot, o kai meluojat kazka, tai ir sakau, kad meluojat ir tiek. mirksiukas.gif

neaptarineju nieko daugiau, nei tu pati rasai, vis akcentuoji savo lova , nesvarius sklabinius, meiluzes, is kur cia? As nezinau gal ir impotentas dabar gi senstat abu, gal jaunysteje, paklydes buvo, jei ne tai kam tu tokius keistus dalykus rasai? man neidomu koks tavo vyras, man idomu, kodel tu taip akcentuoji namus, lova, o ne pati neistikimybes fakta, cia tokia psichologine ginyba saves?

ai tai abu i kaire vaikstot, svarbu tik ne bendruose namuose? o ko gyveni tada su juo, jei ant tiek, nei vienoje sirtyje negali pasitiketi? unsure.gif

per ilga pastraipa nupasakoti tavo neidomumui. biggrin.gif
Atsakyti
Ir šiaip įdomiai. Buvo info, kad tai vyro mama tavęs nemėgsta. Paprastai pataikautų turtingai ar labai intelektualių tėvų marčiai. Nežiūrėtų jau ten tų tautybių.
Aišku, gali būti kokia totali kvaiša, maištininkė ar dar kas. Bet tai dėl ko tokios moters vyras taip patiko? Čia gi psichologiniai dalykai, pati gi supranti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 16:17)
nė vienas  žmogus nepriklauso kitam. Net mūsų vaikai mums nepriklauso.

ne priklauso zmogui, kaip kosk daiktas, bet priklauso vienas nuo kito, tu ka nepriklausai nuo savo vyro? vakai tuo labiau nuo musu priklauso,net labai. Butu keista jeoi gyvena seima ir visai nepriklausomi vieni nuo ktu biggrin.gif tokie tikpo kaip nepazystami kaimynai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 16:19)
mes abu su vyru apsidraudę. Kai imi paskolą apsidraudi, plius papildomai. Daugiau nei 50 tks. Tikiuosi neprireiks.</p>

zinau, mes irgi. Didesne suma 50 cia su dalim likusia uz buto paskola ar virs jos?
na ir as tikiuosi, ka dneprireiks, bet tai duoda saugumo jausma, kad jei kas musm nutiktu vaikam neliktu paskola, o liktu nams. Bet gyvybes draudima gi galima moketi ir issimokejus paskola, o mirti vis tiek mirsim kazkada.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 16:38)
Supratau, tavo intencijas, kodel tu mano patalus kedini, ir vaikus skaicuoji.

Kiekviena mato ka isgali.

O tu ar daugiau pagimdzius, nei vieną, ar abortavai kelis?
Na jo, abortuoti ir isvalyti vaikai vistiek vaikai. Nuzudyti vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 16:27)
<p>o čia apie kokią krizę tu kalbi? 2008-2009?</p>

taip zinoma, kokia dar, kitu ir nebuvo, kazkada buvo kazkokia su Rusija surista, dar buvau studente, tai nelabia ka ir paliete, nes kai nieko neturi tai nieko ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 15:36)
Absoliučiai nesinervinu (juk ne apie mane rašot, tai ko man?) ir nebandau kąsti. Tiesiog atsakinėju į tavo argumentus smile.gif
Ir dabar nekąsiu, o tiesiog pasvarstymą parašysiu...
Paprastai jei jau šeima kokia tai aukštesnė materialiai ar dvasiškai, intelektualiai kažkaip, tai merginoms pasiseka, gerus vyrus irgi prisitraukia ir po to problemų neturi. Tai gal tu maištavai prieš saviškius? Nevertinai savo tėvų? Kodėl pritraukei tą, kuris jautėsi prastesnis?

Monteverte, tau pakanka susinervinti, kad tau sekimgai oponuoja. Juk del to ir kramtaisi, tai sunus neva pabego, tai dar koki mesliuka is unitazu undines kristolinio istrauki. kai tu rami, tokiais fintais neuzsiimineji.

Na matai, MOnteverte, cia tu taip isivaizduoji, kas yra gera seima, kokia ji turi buti. Man tai niekada nebuvo siekiamybe. Pati pagalvok, mano tevai abu darboholikai, abu karjeristai, abu perdem TEISINGI, patikek, labai sunku buti tokiu tevu vaiku, ne tevai, o aplinkiniai tave spaudzia, jiems atitikti. Neglejau kitokia isaugti. Todel ir ieksojau lygiavercio parterio. Ne tam kad as ji islaikyciau, ar jis mane, o lygiavercio. Mano vyras nebuvo prastesnis, ka ir parode gyvenimas. Ar daug zinai alkoholiku kurie nugalejo yda, sukure isnaujo savo gyvenima, pelne pripazinima...

Ir dar, MOnteverte, man nereikejo maistauti, as turejau visiska laisve, kaip ir mano sunus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 gegužės 2022 - 15:53
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 31, 16:33)
Tai taip ir nesuprantu...turejo anuomet Moontė pinigų ar ne?

Man sunku susigaudyti jos prozoje  rolleyes.gif

biggrin.gif nepasiprende ko kas biggrin.gif
Atsakyti

taip zinoma, kokia dar, kitu ir nebuvo, kazkada buvo kazkokia su Rusija surista, dar buvau studente, tai nelabia ka ir paliete, nes kai nieko neturi tai nieko ir nereikia lotuliukas.gif

Hmm, tai gal jau vaikams buvo daugiau metų tavo tada, nes tuo metu išmokos už vaikus buvo l geros. Tas, aks dirbo ir gerai uždirbo, augindamas vaikus nejautė skirtumo.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 15:38)
Nu ***** per 10 m 3 kartus gal ir isgere siek tiek, jau nebepamenu, nes paskutinis kartas irgi buvo kazin kada. Tai nezinau cia vadinti ,kad vartoja? as irgi ziema purskiau gerkle su biciu pikiu , kai sirgau jis spirito tirpale, tai gal as rigi vartoju, jaucu doze didesne, nei vyro isgerts visas alko per ta desimtmeti? biggrin.gif  Jei po tu isgerimu jis ten butu uzsikabliaves ar kazkas panasaus, tai butu beda, bet ne nu.
priklausomybe pareina ne nuo pacio alkoholio, o nuo psichines zmogaus busenos.

manes is vis niekas nezeidzia, ka jus sakot, o kai meluojat kazka, tai ir sakau, kad meluojat ir tiek. mirksiukas.gif

neaptarineju nieko daugiau, nei tu pati rasai, vis akcentuoji savo lova , nesvarius sklabinius, meiluzes, is kur cia? As nezinau gal ir impotentas dabar gi senstat abu, gal jaunysteje, paklydes buvo, jei ne tai kam tu tokius keistus dalykus rasai?  man neidomu koks tavo vyras, man idomu, kodel tu taip akcentuoji namus, lova, o ne pati neistikimybes fakta, cia tokia psichologine ginyba saves?

ai tai abu i kaire vaikstot, svarbu tik ne bendruose namuose? o ko gyveni tada su juo, jei ant tiek, nei vienoje sirtyje negali pasitiketi? unsure.gif

per ilga pastraipa nupasakoti tavo neidomumui. biggrin.gif

Lerva, rimtai, koks man skirtumas, kiek akrtu po kiek kartu gere tas tavo vyras... ESu istikinusi, niekam neidomu, tai tampa idomu, kai tu su savo vertinimais lendi i kitu gyvenimus.

Viskas, siandienai tau ir taip per daug laiko skirta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 16:35)
O is kur tu zinai, kiek as tu vaiku gimdziau?
Menkysta tu, lerva. O veliau dyvijiesi, kodel tu taip neapkenciama.

Tuomet tu durne, jei gerai uzdirbdama nesugebejai atsideti, neturejai "pagalves".
Net dabar, kiekviena menesi as atidedu 20 procentu savo gautu pajamu. Kas zino, kas bus...

Kai turi prota, viskas imanoma.

ne zinok del jusu emociju as visai nesidyviju, nes tai jusu emocijos jusu jausmai, jus laisvos as jausti , nedasyla niekaip tau? as jei stebiuosi, tai del jusu logios trukumo , tikejimo porpoganda ir panaisu dalyku. O del manes gali ir ant kiemo stulpo pykti, tike pat mane veiktu biggrin.gif

zinau apie tave tik tai, ka rasei, butu keista nuolat rasyti apie viena vaika, jei ju turetum daugiau. Ko cia taip pasisiausei? ko cia isizeisti, as rasauk, kad turiu 2 vaikus, man ka irgi reiktu isizeisti jei kas pasakytu, kad as turiu 2 vaikus, beprote rimtai esi kazkokia patapus.

dar karta sugebejom, atsidejom, grizom i Lietuva, cia iskuriant daug reikejo, savo veikla vyrui pradedant daug rekejo ir kai uzpuole krize, sustojo pajamos ir isejo visos santaupos. Ta paglave gi ta ir skirta, kad kai krize pasinaudoti, ka tu su ja darytm krizei uzpuolus neleistum? kam tada ji?

na nevisai visada viskas. jau apie tai snekejom mirksiukas.gif
Atsakyti