Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 31, 17:53)
Bet kam kitiem nuolat ant žaizdų su purvinais kerzais lipt?</p><p></p><p>O mano postus iš naujo skaityk ir atskirk ar ten parašyta pošlai ar pošlumas tavo galvoje gimsta.</p>

oi, ne tikrai nezadu dar karta skaityti biggrin.gif ir taip neskaciau visko ka raset vakar keliu postu uzteko.

Na tai zinoma viskas gimsta musu galvoje, zodziai sukelia vaizdinius ir samone ivertina.

Tas tinka ir izeidinejimam. Mane pvz niekas cia neizeidineja, zinai kodel? nes mes galvoje susikuriam ta izeidima, tiklsiau mes save zeidziam del kitu zmoniu zodziu, pasirenkam isizeisti, galima nesirinkti.
Kaip as ziuriu, jei zmogus sako teisybe, tai nejau dabar isizeisti dle teisybes? o jei meluoja tai tuo labiau , kodle tureciau isizeisti. As galiu isizeisti tik del savo artimuju zodziu, veiksmu, nes jie mane pazysta, tai gali buti skaudu, jei sako kazka neteisingo.

As asmeniskai specialiai tikrai nieko nesistengiu izeisti,niekada neturejau nei tokio poreikio nei noroo As tik analizuoju, lyginu, vertinu. O kas del ko isizeis tai jau labai sunku nuspeti, cia pvz kaip moonte isizede lygioje vietoje. Manau tokiem zmonem neverta internete bendrauti, kurie linke nuolat isizeidineti del svetimu zmoniu zodziu. O jei yra kokios zaizdos, kurias aptarti skaudu apie tai nereiktu viesai skelbti.

bet butu naudingiau jei zmogus pazvelgtu i savo vidu ir paklaustu, o kodle man skauda....
Atsakyti

Pvz.man asmeniškai atrodo nesveika nuolatinis tyčiojimasis vienų iš kitų. Iškrypimas kažkoks, o sex trise ar dar kažkaip visų laisva valia yra tik smagus malonunas be jokios žalos 😎

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 31, 18:05)
<p>Pvz.man asmeniškai atrodo nesveika nuolatinis tyčiojimasis vienų iš kitų. Iškrypimas kažkoks, o sex trise ar dar kažkaip visų laisva valia yra tik smagus malonunas be jokios žalos 😎</p>

tu laisva tureti savo poziuri. mirksiukas.gif
gaslumas turi labai zalingas pasekmes gal tik kol kas ju nesuvokei, tu griauni save, bet tai tavo pasirinkimas.

As asmeniskai is nieko nesitycioju, tik analizuoju, skeu zmoniu reakcijas, veiksmus, mintis, idou tyrineti kitus zmones.. Nemanau, kad gerai tyciotis is kazko.
Atsakyti

lutuke, tau padeda psicholiginės žinios. Taip, tu teisingai mąstai. Ok, kad nereaguoji.

Aš ir neįsižeidinėju, visos skaudžios patirtys išnarstytos, viskas į lentynas sudėta ir pas psichologą man nereiks.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 16:46)
Monteverte, tau pakanka susinervinti, kad tau sekimgai oponuoja. Juk del to ir kramtaisi, tai sunus neva pabego, tai dar koki mesliuka is unitazu undines kristolinio istrauki. kai tu rami, tokiais fintais neuzsiimineji.

Na matai, MOnteverte, cia tu taip isivaizduoji, kas yra gera seima, kokia ji turi buti. Man tai niekada nebuvo siekiamybe. Pati pagalvok, mano tevai abu darboholikai, abu karjeristai, abu perdem TEISINGI, patikek, labai sunku buti tokiu tevu vaiku, ne tevai, o aplinkiniai tave spaudzia, jiems atitikti. Neglejau kitokia isaugti. Todel ir ieksojau lygiavercio parterio. Ne tam kad as ji islaikyciau, ar jis mane, o lygiavercio. Mano vyras nebuvo prastesnis, ka ir parode gyvenimas. Ar daug zinai alkoholiku kurie nugalejo yda, sukure isnaujo savo gyvenima, pelne pripazinima...

Ir dar, MOnteverte, man nereikejo maistauti, as turejau visiska laisve, kaip ir mano sunus.

nesąmonės
forumas tam ir yra, kad čia diskutuoti
aš tau atrodau rami, kai man temos tiesiog absoliučiai neįdomios biggrin.gif

nu gal, juk tu irgi priklausoma, nuo forumų pavyzdžiui ir paklodžių mirksiukas.gif
Atsakyti

tu laisva tureti savo poziuri. mirksiukas.gif
gaslumas turi labai zalingas pasekmes gal tik kol kas ju nesuvokei, tu griauni save, bet tai tavo pasirinkimas.

As asmeniskai is nieko nesitycioju, tik analizuoju, skeu zmoniu reakcijas, veiksmus, mintis, idou tyrineti kitus zmones.. Nemanau, kad gerai tyciotis is kazko.

Matai, tu nežinai kas mano galvoje ir kaip aš ką matau. Moralines ribas kas dėl sex sugalvojo visuomenė dėl begalės priežasčių ir tai gerai, nes kitu atveju būtų bardakas, bet aš noriu turėti jas savas ir tokias, kokių man reikia ir manau galiu sau tai leisti kiek tam pritaria antra pusė, nes tango šokama dviese. 

Bet vežimu vežk kas tyčiojas. Nors, jei taip visiems tinka, tai ką as čia 😁

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 31, 18:10)
<p>lutuke, tau padeda psicholiginės žinios. Taip, tu teisingai mąstai. Ok, kad nereaguoji.</p><p>Aš ir neįsižeidinėju, visos skaudžios patirtys išnarstytos, viskas į lentynas sudėta ir pas psichologą man nereiks.</p>

Tai butent tai musu pasirinkiai. Mes negalim atsakyti uz kitu zmoniu jausmus ir elgesi, bet atsakom uz savo. Tai, jei kas cia jauciasi blogai, isizeidineja, pyksta, tai tik tam zmogui spresti ar jis nori taip toliau jaustis ir tame dalyvauti ar paprasciausiai isjungi si foruma. Taigi, nereiktu primesti atsakomybes kitiem uz savo jaumus ir elgesi.
o jei mane kazkas kazkur uzkabina iternetineje erdveje, tai as tada suklustu ir ziuriu i savo vidu, kodel kas is kur, ir ka dirbti su savim reikia. musu bendraviams man tik pamokos ir as nesirupinu pasnekovais uz ekrano, nes laikau visu suaugusiais ir galinciais pasirupinti savim, Cia is vis kaip monologai su savi dazniausiai, nes kitu gi nematom, viskas vyksta tik musu galvoje. biggrin.gif ir mes viska kontroliuojam patys.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 17:03)
Bobai metuose, reiktu zinoti, kad turimas vaiku kiekis, nera rodikliu, kiek moteris vaiku turejo.

Sia tema baigiau. Skeryciokis toliau.
Kaip ir atsiprasymo nesitikiu, nes tu nesuprasi uz ka deretu atsiprasyti.

viešpatie, nu kam tu šitaip? čia juk tik forumas, niekas tavęs nemato, realybėje nepersekioja, ko tu čia dabar skaudiniesi, vaikų kiekius didiniesi staiga, kai 10 metų vieną minėjusi
nu tikrai tau blogai
Atsakyti

Tai butent tai musu pasirinkiai. Mes negalim atsakyti uz kitu zmoniu jausmus ir elgesi, bet atsakom uz savo. Tai, jei kas cia jauciasi blogai, isizeidineja, pyksta, tai tik tam zmogui spresti ar jis nori taip toliau jaustis ir tame dalyvauti ar paprasciausiai isjungi si foruma. Taigi, nereiktu primesti atsakomybes kitiem uz savo jaumus ir elgesi.
o jei mane kazkas kazkur uzkabina iternetineje erdveje, tai as tada suklustu ir ziuriu i savo vidu, kodel kas is kur, ir ka dirbti su savim reikia. musu bendraviams man tik pamokos ir as nesirupinu pasnekovais uz ekrano, nes laikau visu suaugusiais ir galinciais pasirupinti savim, Cia is vis kaip monologai su savi dazniausiai, nes kitu gi nematom, viskas vyksta tik musu galvoje. biggrin.gifir mes viska kontroliuojam patys.

Tavo postai tokiom temom  :wub:​ 

Atsakyti

unsure.gif

tai ko tokias nesamones rasai? siaip durnas?
Papildyta:
unsure.gif

Kuom pati kvepi tuom kitus tepi 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 17:25)
Uzsidek pliuspunkta, tu siandiena man padarei skaudziai. Einu i laukus, pasimelsiu uz savo angeliuka. O tu dziaugkis, juk tai tik forumas.

Ooooo...jau dasirasei iki to, kad tau vaidenasi, jog personazai dziaugsmo šokius ška del tavo praradimu....
Tu nesupranti, kad tau reiketu truputeli pasigydyti?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 18:22)
viešpatie, nu kam tu šitaip? čia juk tik forumas, niekas tavęs nemato, realybėje nepersekioja, ko tu čia dabar skaudiniesi, vaikų kiekius didiniesi staiga, kai 10 metų vieną minėjusi
nu tikrai tau blogai

Ar ji tikrai ta, kuri xia save prisistatineja? Ar nebus taip, kad cia kas nors is Naujosios vilnios rasineja. Jie gi dabar labiau laisvesni, nei prie sovietu?
Atsakyti

Pvz.man asmeniškai atrodo nesveika nuolatinis tyčiojimasis vienų iš kitų. Iškrypimas kažkoks, o sex trise ar dar kažkaip visų laisva valia yra tik smagus malonunas be jokios žalos 😎

Jos pavydi tau orgazmu , juokinga bet taip yra.

Jei zmogus neturi jokiu asmeniskumu,problemu -jis neuzsikabina ,ir neuzsiima auklejimu,aiskinimu ir t.t. 

Tyngiu plestis ,tos europietes yra zemiau plintuso ,ir uztat cia ,,erdveje,, irodineja   ,,kazka,,  😂

negaisk laiko jom 

Atsakyti