QUOTE(Amd* @ 2022 05 31, 18:18)
Matai, tu nežinai kas mano galvoje ir kaip aš ką matau. Moralines ribas kas dėl sex sugalvojo visuomenė dėl begalės priežasčių ir tai gerai, nes kitu atveju būtų bardakas, bet aš noriu turėti jas savas ir tokias, kokių man reikia ir manau galiu sau tai leisti kiek tam pritaria antra pusė, nes tango šokama dviese. </p><p></p><p>Bet vežimu vežk kas tyčiojas. Nors, jei taip visiems tinka, tai ką as čia 😁
faktas, kad visi matom tik is savo poziurio tasko.
As ne taip galvoju, as manau moralnes normos uzkoduotos musu sieloje. Ir jos mus kaip kelrode zvaigzde ,kaip kompasas kaip mums gyventi ir kaip tobuleti. Matai as tikiu Dieva, dvasiniu pasauliu, zmogus man dvasine butybe iskinujijusi tam tikram kune Ir manau, kad morales normos ir yra to pasaulio istatymai. ir juos pazeidus paprasciausiai laukia pasekes,
Na kaip pasaulyje padarysi nusiklatima sedesi kalejime, Dvasiniame - pazeidi moraline norma, irgi ateina tam tikras mokestis, kaip sakom liaudiskai karma. O visi paleistuvavimai tieisog naikina ypac moters vidu, tai veda i degradavima, tai kaip narkotikai , kuriu reiks vis daugiau ir daugiau, ja nebetenkins tai, kas tenkino vakar ir paskui is vis bus sunku rasti ta malonuma ir ji patirti, ne fizini orgaza, dvasini pasitenkinima. Galu gale lieka viduje tuscia ir nyku po daug metu tokio gyevenimo budo, juk ne be reikalo prostitutes ininksta i narkotikus ir pan, Jei butu gerai sitoks gyvenimo budas visi taip gyventu, deja, taip nera. net senstant ant isvaizdos labai issiryskina bet koks gyvenimo budas, tarsi kauke uzsideda pvz sedejusiu kalejime kazkoks bruozas, paleistuvaujanciu, isgerinejanciu ir t.t.
As nemoralizuoju, tik sakau, kaip as suvokiu si pasauli. Ir manau, kad kiekvienam ant savo kailio reikia sava pasauleziura patikrinti ir is savo klaidu mokytis.
jei kas tyciojasi man tai tik tu zmoniu, ne mano porblema. jie parodo savo vidu ir tiek. man tai idomu imtis rimtesniu temu, ir patinka ziureti, kaip zmoniu kaukes krenta
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 31, 18:23)
dekui, man idomiausios temos, visa kita tik irankiai tokiom ziniom kaupti