dabar paziurejau internete sios firmos graverius, tai terandu apie 300 lt kainos

QUOTE(naca @ 2009 03 02, 22:02)
taip, kaina gaunasi nemaža jo, dar plius visokios frezytės, adapteriai ir panašios detalės. Turbūt yra ir pigesnių, bet aš norėjau tikrai gero, o nebuvo pas ką paklaust, ar yra tinkamų alternatyvų Dremel'iui

ech kaip man cia ji pasidovanoti
, gimtadienis tik uz metu

QUOTE(naca @ 2009 03 02, 22:22)
kiek skaičiau internete, būna ir kažkokie specialūs pieštukai graviravimui, turbūt panašiais galais, kaip graviravimo frezos. Jais galima graviruoti be jokio aparato. Tinka stiklui, metalui. Tik, manau, ilgesnis ir sudėtingesnis procesas

tai va, kad man reiktu ir graviravimui, ir grezimui, ir slifavimui,poliravimui, pjaustymui ir t.t.
jau vyras padovanojo niekam tikusi aparata uz 60 lt, tai daugiau tokios klaidos nedarysim

jau vyras padovanojo niekam tikusi aparata uz 60 lt, tai daugiau tokios klaidos nedarysim

QUOTE(naca @ 2009 03 02, 22:28)
tai va, kad man reiktu ir graviravimui, ir grezimui, ir slifavimui,poliravimui, pjaustymui ir t.t.

tada geriau pasitaupykit Dremel ar panašiam aparatui. Maniškis turi visas tavo išvardintas funkcijas, bet naudoju jį tik graviravimui

yr tik du Lietuvoj normalus yrankiai Proxxon ir Dremel. Bet tik kad atrodo paprasčiau per ploteri rukštim ar smeliasrove praeti))
QUOTE(dekor @ 2009 03 02, 22:51)
yr tik du Lietuvoj normalus yrankiai Proxxon ir Dremel. Bet tik kad atrodo paprasčiau per ploteri rukštim ar smeliasrove praeti))
paprasčiau, žinoma. Bet asmeniškai man, pats procesas patinka. Ir be to, nėra galimybės šitam hobi skirti daugiau, kaip plotelį ant rašomojo stalo

Šauna į galvą kokia nesąmonė, čiumpi grąžtą, ir po valandos ar dviejų ta nesąmonė jau įgyvendinta

Geram įrankiui nereikia gailėti, nes ir tarnaus ilgiau ir garantijos ilgesnės suteikiamos
Ir patys pardavėjai nerekomenduoja gundytis kinietiškais produktais, tai akivaizdu.
tik kad kainos pas mus perdaug "užlektos"
kusachius - kaip supratau, darbuojiesi kažkokioje atskiroje patalpoje
, nes tų dulkių dulkelių tai gan nemažai turiu būti graviruojant stiklą?
ir naudoji tą lankstų veleną? ar ne? čia kuris iš Dremel rinkinukų būtų? Dremel 400 ar Dremel 300 ? gali mestėlkti foto?
ar turi Dremel stylu? ar Dremen engraving?
va toks stovas tai geras daiktas spėju
ir kaina pusė velnio

o ir darbai tamstos fantastiški
dekor - vargu ar namų sąlygomis pagraviruosi tokiais būdais kaip: per ploterį rūgštimi ar smeliasrove
čia jau ir įrangos reikia, kuri kainuoja spėju ne šimtus
ir visas dirbtuves 
Taigi kovo 8-oji artėja- tai labai puiki proga gauti tokią dovaną kaip Dremel'į

Ir patys pardavėjai nerekomenduoja gundytis kinietiškais produktais, tai akivaizdu.

tik kad kainos pas mus perdaug "užlektos"

dekor - vargu ar namų sąlygomis pagraviruosi tokiais būdais kaip: per ploterį rūgštimi ar smeliasrove

QUOTE(naca @ 2009 03 02, 20:22)

QUOTE(burbanti @ 2009 03 02, 23:12)
Nereikia to stovo ...
prisitaisyk prie sienos pakaba ir pasikabinsi ( galima ir ilgesni stora vinį)
Rimtai.

o čia tai idėja

QUOTE(irmulia @ 2009 03 03, 00:48)
, nes tų dulkių dulkelių tai gan nemažai turiu būti graviruojant stiklą?
ir naudoji tą lankstų veleną? ar ne? čia kuris iš Dremel rinkinukų būtų? Dremel 400 ar Dremel 300 ? gali mestėlkti foto?
ar turi Dremel stylu? ar Dremen engraving?
ir kaina pusė velnio
čia jau ir įrangos reikia, kuri kainuoja spėju ne šimtus
ir visas dirbtuves 

QUOTE(burbanti @ 2009 03 03, 01:12)
Nereikia to stovo ...
prisitaisyk prie sienos pakaba ir pasikabinsi ( galima ir ilgesni stora vinį)
Rimtai.

aš dirbu su Dremel engraving 300 rinkiniu. Tą lankstų veleną naudočiau, jei turėčiau stovą. Kitaip labai trukdo tas storas laidas, nesigauna tiksliai valdyti aparato. Tavo įdėtasis stovas atrodo labai geras, man labai tiktų. Dirbu tiesiog kambary prie rašomojo stalo, bet sienos abi per toli gaunasi, kad ant jų galėčiau kabint. O šitas, kiek matau, prisisuka prie stalo

Dulkių nebūna baisiai daug, atskira patalpa aišku būtų privalumas, bet aš neturiu, tai ir nereikia. Dirbu visada su respiratoriumi ir apsauginiais akiniais, apsirūpinu drėgnais skudurėliais ir kempinėlėm -nuvalau tas dulkes, kad nekiltų į orą. Šiaip jos nusėda visos ant stalo, tai paskui nuvalau, kambarį išvėdinu, ir ramu.
Rimčiau tuo užsiimant, tai turėtų panašiai, kaip čia, atrodyt studija:

! | Necituoti nuotraukų ir dėti mažesnio formato nuotraukas ! |