Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Ir aš įlendu su bėdelėmis blush2.gif Vasarį gavau vaisiais apsikrovusį mandariną, o dabar jis jau beveik be lapų . Mastau, gal prieš pradedant jį gaivinti trąšomis ir pan. pradėti reiktų nuo persodinimo? g.gif Nes iki šiol ir buvau palikus praduotuviniam vazone....
Atsakyti
kaip zadejau idedu savo, be vaisiu ir be ziedu, nes nezinau kur gauti skaipo verysad.gif zodziu:
http://www.part.lt/i...c0968857819.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita...: 21 kovo 2009 - 22:20
O as ,kaip ir zadejau,rodausi savaji Calamondina. Tiesa,mano mazesnis,ir kainavo 45lt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 22, 02:08)
O as ,kaip ir zadejau,rodausi savaji Calamondina. Tiesa,mano mazesnis,ir kainavo 45lt.
user posted image

labai grazus kalamondinas wub.gif
kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 22, 13:17)
labai grazus kalamondinas  wub.gif
kur pirkai?

Vilniuje,Salininkuose. smile.gif Tik jau vaisius vaikai apskabino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 22 kovo 2009 - 13:20
QUOTE(mistikaa @ 2009 03 20, 14:42)
nu nusiraminau kiek del savo stipenos, nu jei atsigaus, tai laimes pilnos kelnes bus, balandzio vidury varys i balkona man, o tas nudziuvusias sakas karpyt?o jei taip tai butina kokiu nors tepalu uzmozoti, pvz. sodo tepalu?
Aciu visiems patarejams, aj dar ar buvo is jusu tarpo, kad toks stagaras atsigautu, nu visos sakos nudziuve?

pas mane stagaras atsigavo...buvau visas šakas nukarpius, palikus tik kotą, ruošiausi jau išmest, bet žiūriu dabar jau leidžia šakeles... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 22, 15:19)
Vilniuje,Salininkuose.  smile.gif Tik jau vaisius vaikai apskabino lotuliukas.gif

labai puikus pirkinys!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 22, 16:54)
labai puikus pirkinys!!!  thumbup.gif

Jo,ir as taip manau. Dar kai uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2009 03 22, 16:25)
pas mane stagaras atsigavo...buvau visas šakas nukarpius, palikus tik kotą, ruošiausi jau išmest, bet žiūriu dabar jau leidžia šakeles... smile.gif

Aš taipogi buvau sudžiovinusi savo citrusėlį. blush2.gif Labai sudžiūvo, nukrito. Teko ir kai kurias nudžiovinta sšakeles nukarpyti. Bet dabar iš šalų šakų išleido naujus ūgliukus. thumbup.gif
Tai ko gero, išties, ne taip baisu padžiovinti, negu perlaistyti.
Atsakyti
nu niekaip neisgalvoju is kur man gauti skiepa?.. verysad.gif doh.gif neislauksiu as tu 15 metu kol prazys...pasidalinkit savo nuotraukomis, praskaidrinkit nuotaika! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita...: 22 kovo 2009 - 19:08
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 22, 18:07)
nu niekaip neisgalvoju is kur man gauti skiepa?.. verysad.gif 

Gal pabandyk čia kreiptis g.gif Bent jau siūlo skiepytojo kontaktus Vilniuje
http://www.rojaussod...i...75&start=75

Niekaip nesugalvoju ką su savo Calamondinu daryt - visiškai nupliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 22, 19:07)
nu niekaip neisgalvoju is kur man gauti skiepa?.. verysad.gif  doh.gif  neislauksiu as tu 15 metu kol prazys...pasidalinkit savo nuotraukomis, praskaidrinkit nuotaika! 4u.gif  biggrin.gif

neskiepytas ir po 15 metų gali nežydėti schmoll.gif Nors auga iš sėklos daug vešlesni. mirksiukas.gif
Atsakyti