QUOTE(dovila @ 2009 03 28, 10:55)
man tos taures venas i pavirsiu iskele

3 savaites pasimasazavau,ziuriu,kad kojos visos melynos nuo venu,o sonuose kapiliarai sutrukinejo

teks kazkuo kitu masazuotis
Man panasiai nutiko

anksciau taurem masazavausi pagal visas taisykles ir labai stipriai netraukiau to vakumo, tik seip, lengvai, kad neskaudetu. Ir vistiek ant koju vietomis sutrukinejo kapiliarai, nors anksciau tokiu bedu niekad nebuvo ir nebuvo nei venos nei kapiliarai arti odos pavirsiaus

Meciau tas taures lauk
Merginos, neprisizaiskite su jom

Galite tureti dar didesniu bedu nei celiulitas..
O celiulita neblogai masazuotis tokiu sepeciu ,kur dusui ir masazams skirtas: kuno spalvos, su sereliais, buna su kotu arba be. Juo reikia sukamaisiais judesiais is apacios i virsu reikia slaunis ir sedimaja patrint ( sausas sepetys turi but). Labai stipriai nespauskit, nes ir taip neblogai oda syla ir paraudonuoja

O po to iskart kremu anticeliulitiniu issitepti ir kokias kelnikes uzsimauti. Geriausia - ryte ir vakare. As anksciau taip darbavausi ,tai ziema pradejus iki vasaros buvau beveik matomaji celiulita issinaikinusi

Anksciau atsistojus matesi ryskiai, o po to tik vooos vos ( tik man paciai matomas ir beliko). Bet po to kaip apsileidau per atostogas, tai iki dabar nebesusiimu, ir vel tas nelabasis puikuojasi ant apatines dalies toks pats ,koks buvo

Reikia skubiai sepeti nauja nusipirkt, nes senasis susidroze, ir vel i kova

olkas tai 1-2k. per savaite kavos skraba darau ir mumijum tepuosi. Bet reikia prisiversti dazniau..