Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

Sveikos 4u.gif Arba as zvaira, arba tai istikruju vyksta- man celiulitas mazeja bigsmile.gif Tiesiog negaliu patiket nes kazkaip per greitai! buvau nusiteikus bent 2-3 menesius laukt kokiu pagerejimu bet va lygtai jau gereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fiorellino @ 2009 03 25, 14:35)
Vakuminis masažas malonumo neteikia  lotuliukas.gif . kartais i dantis isikast ka nors norisi  lotuliukas.gif  bet man asmeniškai padėjo. tik pakentėti reikia 40 min.

O as vakumini su ivyniojimu darau 1.5 val...
Atsakyti
naura
kaip dažnai vyniojiesi? kas antrą dieną?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Pagaliau ir aš pasiryžau imtis veiksmų, kadangi jau vasara kaip ir ne už kalnų, o vasariškas pramogas laabai mėgstu, nesinori, kad tokios bėdelės trukdytų mėgautis tokiais malonumais unsure.gif
Esu 1,76, sveriu 65 kg, turiu celiulito ant įvairių kūno vietų. Pastebėjau jį jau seniai, dar tais laikais, kai eidavau į 10tą klasę, aktyviai sportavau, buvau lieknutėir svėriau vos 50kg blush2.gif Tais laikais jis dar buvo nematomas, matydavosi tik kai suspausdavau, o dabar ant užpakaliuko jau net ir spaust nebereikia verysad.gif šian pasižiūrinėjau, kad ir ant blauzdų net turiu doh.gif paspaudinėjus ir ant rankų atradau.. Aš sau užsibrėžiau tikslą iki vasaros atsikratyti 5-7 kilogramų, tiksliai nenusistačiau, nes nežinau kaip man čia seksis, nesu labai stambi, bet per šią žiemą ypatingai apsileidau. Prieš mėnesį pradėjau sportuoti, tačiau nepasisekė renkantis sporto klubą, labai nepatiko ten kur lankiau, tai nuo ryt keičiu į kitą. rolleyes.gif Mėginu kasdien trintis su kavos tirščiais, turiu specialų šepetį, dar nusipirkau nivea goodbye cellulite, gal biški reklamos auka esu, bet skaičiau, kad yra kam padėjo sumažinti tą monstrą unsure.gif galvoju ryt dar nulėkt tą taurę nusipirkt į turgų, manau atrasiu bent kelissyk per savaitę pasikankinti...
Gerai, kai yra su kuo pasidalint savo bėdom 4u.gif
Beje turiu gerą patarimą toms, kurios darosi pylingus su kavos tirščiais. Vietoj to, kad maišytumėt kavą su dušo žele, sumaišykit jį su medum, nerealus derinukas thumbup.gif odelė kaip kūdikio užpakaliukas rolleyes.gif bet girdėjau, kad turinčias jautrią odą gali išberti, tad geriau kokį kartą per savaitę pasilepint medum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 25, 14:40)
tik viena karta buvai?ar visa kursa atvaiksciojai? g.gif kad jau rezultati yra unsure.gif

5 kartus buvau (kamvilos salone pries metus. kainavo lyg~35 lt). ten su taurele ir su tokiu aparatu daro. ojojoj skausmas blink.gif bet pakenteti verta. ir apimtys (slaunu) sumazejo. tik siaip patarciau 10 kartu eiti. po 5 matesi rezultatas, bet kai po galvoju po 10.... geriau but buve smile.gif ir patarciau po to kas men ar du vis apsilankyti (bet jau tik po viena karta). drauge taip daro, tai sake taaaaaip sumazejo celiulitas...sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip pavydžiu toms, kurios gali sau leisti pas profus vaikščiot blush2.gif aš tai va pati su savim kovoju, dar kartais ir su valia susipykstu blush2.gif
Atsakyti
nuo rytojaus skelbiu rimtą kovą su celiulitu smile.gif thumbup.gif

gavau celules aparatą,man jis labai patiko,tik ką išbandžiau.
tai gi prie jo dar molio kaukės,kava celiulitui ir paieškosiu dar kokio kremo nakčiai ,yra šaldančio poveikio.
bandysiu rezultatus atraportuot po mėnesio ax.gif tik kad valios nepritrūktų ax.gif
Atsakyti
gal kas netingit parasykit kaip tuos kavos tirsciuus ruosiat nes nznz kurioj temij ieskot,aciu
Atsakyti
QUOTE(editag @ 2009 03 27, 09:00)
gal kas netingit parasykit kaip tuos kavos tirsciuus ruosiat nes nznz kurioj temij ieskot,aciu

patariu naudoti ne tirscius - o malta kava (jame lieka kofeino-pagrindinis cliulito naikintojas), dushe i delna pabarstai bishki kavos, uzpili geliu dushui i masazuoji problemines vietas, gaunasi skrabas, probleminem vietom galima kad ir kas diena, kunui reciau - po to pasitepti kremu smile.gif
Atsakyti
Geriau sumaisyt su medum ir paskui trint
Atsakyti
arba kavą maišai su medum, bet tokią procedūrą ne kasdien daryt ax.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, kad neslepiate savo grozio receptu, o jais dalinates smile.gif isbandziau masaziuka duse su kava, aisku negaliu ivertint poveikio celiulitui, nes dariau dar tik 1 karta (tuoj vel begsiu 4u.gif ) bet jauciu, kad odai tai labai patiko, toks jausmas, kad iskart stangresne, glotnesne, svelnesne, o reiksia ir celiulitui turi buti ne kas, nuo to kofeino smile.gif tegu dusta bjaurybe lotuliukas.gif gun_bandana.gif
Atsakyti