Sveikutės

Pagaliau ir aš pasiryžau imtis veiksmų, kadangi jau vasara kaip ir ne už kalnų, o vasariškas pramogas laabai mėgstu, nesinori, kad tokios bėdelės trukdytų mėgautis tokiais malonumais
Esu 1,76, sveriu 65 kg, turiu celiulito ant įvairių kūno vietų. Pastebėjau jį jau seniai, dar tais laikais, kai eidavau į 10tą klasę, aktyviai sportavau, buvau lieknutėir svėriau vos 50kg

Tais laikais jis dar buvo nematomas, matydavosi tik kai suspausdavau, o dabar ant užpakaliuko jau net ir spaust nebereikia

šian pasižiūrinėjau, kad ir ant blauzdų net turiu

paspaudinėjus ir ant rankų atradau.. Aš sau užsibrėžiau tikslą iki vasaros atsikratyti 5-7 kilogramų, tiksliai nenusistačiau, nes nežinau kaip man čia seksis, nesu labai stambi, bet per šią žiemą ypatingai apsileidau. Prieš mėnesį pradėjau sportuoti, tačiau nepasisekė renkantis sporto klubą, labai nepatiko ten kur lankiau, tai nuo ryt keičiu į kitą.

Mėginu kasdien trintis su kavos tirščiais, turiu specialų šepetį, dar nusipirkau nivea goodbye cellulite, gal biški reklamos auka esu, bet skaičiau, kad yra kam padėjo sumažinti tą monstrą

galvoju ryt dar nulėkt tą taurę nusipirkt į turgų, manau atrasiu bent kelissyk per savaitę pasikankinti...
Gerai, kai yra su kuo pasidalint savo bėdom
Beje turiu gerą patarimą toms, kurios darosi pylingus su kavos tirščiais. Vietoj to, kad maišytumėt kavą su dušo žele, sumaišykit jį su medum, nerealus derinukas

odelė kaip kūdikio užpakaliukas

bet girdėjau, kad turinčias jautrią odą gali išberti, tad geriau kokį kartą per savaitę pasilepint medum