Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

summergirl, zarazka, sandrule777 sveikos prisijungusios i musu bureli thumbup.gif Draugausime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrule777 @ 2009 04 10, 22:52)
as,tai tik pradedancioji,bet bijau,kad pas mane irgi jos mazoka  4u.gif bet stengsiuos kiek imanoma,pasiskaitysiu apie kraujo grupe ko galima ir ko ne ,po to masaziukus su kavyte ir dar pasportuoti bandysiu stepa pirkti girdejau labai kojytes pagrazina  mirksiukas.gif

Tu čia apie dietą pagal kraujo grupes kalbi? Pas mane jau senokai mėtosi knyga apie tai, bet vis neprisiruošiu jos imtis. Rimtai net nebandžiau. Gal vertėtų ir man susigundyt pabandyt.. blush2.gif
QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 22:53)
summergirl, zarazka, sandrule777 sveikos prisijungusios i musu bureli thumbup.gif  Draugausime 4u.gif

Kaip smagu! Ačiū už šiltą sutikimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 10, 22:33)
Oo kiek aš čia bendrabėdžių radau... 4u.gif  Per šią žiemą labai apsileidau, taigi pastebėjau jau visai nemenką celiulitą ant šlaunų. Šiaip jis man pažįstamas jau nuo ankstyvos jaunystės, bet buvo matomas tik kai suspaudi, o dabar gyvatė išlindo visu gražumu. doh.gif  doh.gif
Teplioju ir aš tirščiais, pastebiu, kad nepatinka celiuliui. Ir dar masažuojuosi kasdien su tokiu šiurkščiu šepečiu. Manau, kad irgi padeda. Nors norėtųsi dar kažkokio kremo, bet neįsivaizduoju, kokį pirkt. Gal patartumėt ką? 4u.gif  g.gif

Del kremo: kai pirksi, paziurek, kad sudetyje butu dumbliu ir kofeinas.
Atsakyti

QUOTE(susidomejus @ 2009 04 10, 23:04)
Del kremo: kai pirksi, paziurek, kad sudetyje butu dumbliu ir kofeinas.

O gal kažką konkretesnio galėtum patarti? Vis norisi, kad būtų jau išbandytas. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 10, 23:08)
O gal kažką konkretesnio galėtum patarti? Vis norisi, kad būtų jau išbandytas. ax.gif  4u.gif

Gamintojas nelabai svarbu, svarbiausiai sudetis. Puikiai gali naudoti ir lietuviska Margarita nuo celiulito ar kitus. Kazkada naudojau Orifleimo krema nuo celiulito, irgi buvo nieko. Tenai dar mentolio ideta, tik nera dumbliu. Tai jauciasi, kaip saldo.
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 10, 23:08)
O gal kažką konkretesnio galėtum patarti? Vis norisi, kad būtų jau išbandytas. ax.gif  4u.gif

Man patiko Neutrogenos ir Nivea Good Bye Cellulitite, dar kazkada buvau rusiska Mira liuks ar Mira kazkoks ten, nusipirkus (kainavo apie 40 lt), bet labai geras buvo, taip saldydavo, kad galvodavau i leda pavirsiu..
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 10, 23:01)
Tu čia apie dietą pagal kraujo grupes kalbi? Pas mane jau senokai mėtosi knyga apie tai, bet vis neprisiruošiu jos imtis. Rimtai net nebandžiau. Gal vertėtų ir man susigundyt pabandyt.. blush2.gif
Kaip smagu! Ačiū už šiltą sutikimą thumbup.gif  thumbup.gif

aha pagal kraujo grupe,cia merginos kalbejo,kad gana veiksminga,as bandysiu internete panarsyti gal ka idomaus rasiu ,o tu ciupk knyga i rankas ir prie darbo-studijuoti!!! bigsmile.gif po to galesi pasidalinti savo ziniomis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 23:30)
Man patiko Neutrogenos ir Nivea Good Bye Cellulitite, dar kazkada buvau rusiska Mira liuks ar Mira kazkoks ten, nusipirkus (kainavo apie 40 lt), bet labai geras buvo, taip saldydavo, kad galvodavau i leda pavirsiu..

manau reiktu is rusisku ka nors pabandyti,daug geru atsiliepimu esu girdejusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 22:53)
summergirl, zarazka, sandrule777 sveikos prisijungusios i musu bureli thumbup.gif  Draugausime 4u.gif

labai malonu prisijungti prie tokio saunaus burelio,jus lyg viena seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estate @ 2009 04 10, 11:09)
Skaičiau temą ir nutariau apie save pasisakyti. Celiulito jau neturiu, gal kažkiek, labai stengiantis per mikroskopą ir pasimatytų. Buvo jo pas mane, kai mažai judėjau ir nesekiau savo maisto. Kremai - tai tik biznis, jie padeda gal tik 5 proc, visa kita - sportas, mityba ir masažas(užtenka su anticeliulitiniu masažuokliu).
Taigi, nuoširdžiai patariu, geriau pataupykite pinigus ir nusipirkite daugiau daržovių, bet neleiskite brangiems kremams, taip pat sportuokite.

Kas dėl strijų, tai nežinau kaip jas būtų galima panaikinti, yra kelios, labai seniai atsiradę, bet kiek domėjausi, tai galima tik užkirsti kelią kitų atsiradimui, o esamų neišnaikinsi.

tai kad sportuoju 3k per savaite, valgau daug darzoviu ir vaisiu, o ka. vistiek celiulitas pupso. uz tai bandau kremus dabar, masazus ir purva schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 10, 23:11)
Gamintojas nelabai svarbu, svarbiausiai sudetis. Puikiai gali naudoti ir lietuviska Margarita nuo celiulito ar kitus. Kazkada naudojau Orifleimo krema nuo celiulito, irgi buvo nieko. Tenai dar mentolio ideta, tik nera dumbliu. Tai jauciasi, kaip saldo.

QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 23:30)

Na, reiks kibt į paieškas. Namie mėtosi kažkoks rusiškos firmos, paskaičiau, kd irgi su kofeinu, bet dumblių nėra, dar l-karnitino atseit dėta. Bet jis kainavo gal ~10LT, tai abejoju. g.gif Bet visvien tepliojuosi, kai masažiuką darau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2009 04 11, 00:14)
Na, reiks kibt į paieškas. Namie mėtosi kažkoks rusiškos firmos, paskaičiau, kd irgi su kofeinu, bet dumblių nėra, dar l-karnitino atseit dėta. Bet jis kainavo gal ~10LT, tai abejoju.  g.gif  Bet visvien tepliojuosi, kai masažiuką darau. rolleyes.gif

Ne visada didele kaina reiskia gera kokybe, ir uz 10 Lt. gali buti geras kremas.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 20:37)
Kas per daiktas tas badiksiukas?  blush2.gif

labas visom besigrazinanciom smile.gif jungsiuos ir as prie jusu po nestumo tongue.gif kadangi jau dabar labai domiuosi viskuom,tai perskaiciau visas temas SM . radau labai neblogu atsiliepimu apie ta badiksiuka, pora forumieciu ji isigyjo ir labai lygtai patenkintos liko, idomu kaip dabar jom sekasi juo darbuotis. apie ji placiau yra cia http://rytuzenklai.l..._liapko_volelis
ten esme kaip supratau tuose spygliukuose, kazkokie cheminiai vyksta procesai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2009 04 11, 12:21)
labas visom besigrazinanciom  smile.gif jungsiuos ir as prie jusu po nestumo  tongue.gif  kadangi jau dabar labai domiuosi viskuom,tai perskaiciau visas temas SM . radau labai neblogu atsiliepimu apie ta badiksiuka, pora forumieciu ji isigyjo ir labai lygtai patenkintos liko, idomu kaip dabar jom sekasi juo darbuotis. apie ji placiau yra cia http://rytuzenklai.l..._liapko_volelis
ten esme kaip supratau tuose spygliukuose, kazkokie cheminiai vyksta procesai  blink.gif

Aprašyta tai gražiai, bet visgi 120lt už tą grožį... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti