truputi daugoka man butu

QUOTE(summergirl @ 2009 04 10, 22:38)
Aš įvairiai sportuoju, priklausomai nuo situacijos. Dabar po ilgos pertraukos( laukiausi ir kol vaikui suėjo vieneri nesportavau) pora mėnesių ėjau į sporto klubą 3-4 kartus per savaitę, o dabar tik bėgioju kas antrą dieną apie 30 min.
O iki kol neturėjau vaiko tai irgi stengiausi sportuoti, tai klubas, tai bėgiojimas, tai baseinas. Aišku buvo ir tinginystės periodų

O dėl maisto - aš nevalgau mėsos ir pieno produktų

QUOTE(ZBITKA @ 2009 04 11, 00:53)
tai kad sportuoju 3k per savaite, valgau daug darzoviu ir vaisiu, o ka. vistiek celiulitas pupso. uz tai bandau kremus dabar, masazus ir purva

O ką valgai

QUOTE(Zarazka @ 2009 04 11, 12:48)
aha man irgi brangoka,bet sakiau reikia palaukti gal kokia velykine akcija paskelbs,

QUOTE(Mangale @ 2009 04 11, 16:19)
Sveikos
Kurias gal domintų Bio Oil aliejukas nuo odos defektų, tokių kaip strijos, randai, odos išsausėjimas, odos nelygumai... Darysiu užsakymą sau, tai galiu ir dar kam prigriebti. Jei susidomėsit rašykit man i AŽ. Norinčių lauksiu iki Balandžio 17d.

Kurias gal domintų Bio Oil aliejukas nuo odos defektų, tokių kaip strijos, randai, odos išsausėjimas, odos nelygumai... Darysiu užsakymą sau, tai galiu ir dar kam prigriebti. Jei susidomėsit rašykit man i AŽ. Norinčių lauksiu iki Balandžio 17d.

kad as ten nematau jokio aliejuko

QUOTE(Meshkiukas @ 2009 04 11, 15:16)
kokia kaina ir koks kiekis? ar tikrai veiksmingas

Va toks turbut

As pati neseniai pradejau naudoti kojoms kad daugiau striju neatsirastu lieknejant

QUOTE(Mangale @ 2009 04 11, 17:19)
Sveikos

O kokias strijas tas aliejukas naikina/mažina? Tokias, kurios kaip groveliai? Pas mane yra kelios baltos ant krūtinės, atsirado paauglystės metu, bet pati oda neišvagota, tik pigmentacija pasikeitus. Ar padėtų

Prisijungsiu ir as prie Jusu
Mano celiulitas dar nera itin ryskus, todel noriu jau dabar pradet su juo kovot, nes, manau, paskui bus sunkiau
Sportuoju minimum 3 kartus per savaite (siaip, sportuoju jau kazkur apie 4 metus), pradejau sveikai maitintis (pradziai atsisakiau riebaus maisto, ryskiai sumazinau saldumynu vartojima, bet visiskai dar neatsisakiau, nes nera taip lengva
), kiekviena diena sveiciu problemines vietas kavos tirsciais+alyvuogiu aliejum ir dar siandien nusipirkau krema Deborah Bioetyc Corpo nuovo (sudety yra dumbliu ir kofeino). Taigi taigi...ziuresim, ar pavyks

QUOTE(Meshkiukas @ 2009 04 11, 17:16)
kokia kaina ir koks kiekis? ar tikrai veiksmingas

Kaina prasideda nuo 40lt.. Kiekiai 60ml, 125ml ir 200ml.
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 11, 17:57)
Va toks turbut

As pati neseniai pradejau naudoti kojoms kad daugiau striju neatsirastu lieknejant
cia daugiau info apie ji.

QUOTE(estate @ 2009 04 11, 20:57)
O kokias strijas tas aliejukas naikina/mažina? Tokias, kurios kaip groveliai? Pas mane yra kelios baltos ant krūtinės, atsirado paauglystės metu, bet pati oda neišvagota, tik pigmentacija pasikeitus. Ar padėtų 

Apie jusu atveji reiketu pasiskaitineti

Aš badiksliuką turiu, bet kol kas tik kelis kartus masažavausi su juo
jausmas geras, oda parausta, manau ir rezultatai turėtų būti, tik reikia prisiversti masažuotis, tik gaila kol kas laiko neturiu, bet greitu laiku pradėsiu kasdien juo masažuoti celiulitą
įdomu kaip Montvilei su juo sekasi

katik nusimaudžiau ir tepdama aliejuku nuo strijų susimąsčiau
kaip manot ar galima skirtas priemones nuo strijų tempti visą kūną:pradedant rankomis baigiant kojomis?

QUOTE(Mangale @ 2009 04 11, 23:25)

Man tos strijos nera taip baisu kaip celiulitas

Papildyta:
QUOTE(_auxulka_ @ 2009 04 12, 14:08)
katik nusimaudžiau ir tepdama aliejuku nuo strijų susimąsčiau
kaip manot ar galima skirtas priemones nuo strijų tempti visą kūną:pradedant rankomis baigiant kojomis? 

O kam tept visa kuna jei ten striju nera?