Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(saldainia @ 2006 06 27, 22:11)
Norėjau paklausti, va šiandien tiek ryte tiek dieną ir vakare pastebėjau, kad mano bananiuko lapų galuose yra vandens lašeliai, kurie vis prilašina balutes, gal tai negerai, gal jam kas nors nepatinka? Jis pas mane auga virtuvėje ant palangės, ir ryte ten pastoviai būna saulė.

Viskas gerai, kabo ir pas mane tie lašiukai, aš irgi dabar laikau virtuvėj ant palangės, kur ryte kaitina saulė. Aš gerai prilieju vandens ir jis man klesti thumbup.gif
Atsakyti
ačiū dievui bis.gif ,akd ne pas mane taip vieną, bet va jau šiandien tų lašiukų nebuvo ir nelaisčiau, kad per daug nebūtų, gal jis tik taip prieš lietų elgiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2006 06 28, 19:40)
ačiū dievui bis.gif ,akd ne pas mane taip vieną, bet va jau šiandien tų lašiukų nebuvo ir nelaisčiau, kad per daug nebūtų, gal jis tik taip prieš lietų elgiasi tongue.gif

Na šiaip jau vandens tai negailėk, aš tai gerokai užpilu kasdien, jis toks geras "girtuoklis", net lėkštutėj po vazonu turėtų pastoviai būt vandens, bet nelaikau tiek daug, geriau kasdien palieju.
Atsakyti
na va ir as siandien prisijungiu pagaliau prie bananiuko augintoju clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 06 28, 22:10)
na va ir as siandien prisijungiu pagaliau prie bananiuko augintoju  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Smagu, smagu... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 06 29, 07:43)
Smagu, smagu... thumbup.gif  thumbup.gif

aciu- aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va, pagaliau įdėsiu savo augaliuko nuotraukytę, jis dar pas mane mažiukas.
user posted image
Atsakyti
Valio mūsų naujokėliui drinks_cheers.gif gerai aukit ir pasipasakokit kaip sekasi augti, kokias staigmenas krečia biggrin.gif
Atsakyti
oi cia turbut i muu darza zodziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciu uz bananiuka aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,aš irgi norėčiau augint tokį bananą,bet jis tikriausiai labai didelis auga.O mano mažylis rauna visas gėles kokias tik pasiekia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 14 liepos 2006 - 11:51
QUOTE(emma @ 2006 07 14, 12:50)
Sveikos,aš irgi norėčiau augint tokį bananą,bet jis tikriausiai labai didelis auga.O mano mažylis rauna visas gėles kokias tik pasiekia. doh.gif

Na užauga tai iki 2m, bet mes tokio dar neužauginom. O nuo mažylių reik saugor gėlytes, reik kažkaip suktis, kad vaikas būtų patenkintas ir gėlės gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
Allegro užduosiu nekuklų klausimą dėl bananiuko,ar galėsiu iš tavęs jo tikėtis? blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti