Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(ledelis @ 2006 07 15, 11:20)
Allegro užduosiu nekuklų klausimą dėl bananiuko,ar galėsiu iš tavęs jo tikėtis? blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

Regis, anksčiau to klausei mirksiukas.gif , va ir medukei dar vienas pažadėtas.Kokį vakarą kai važiuosim apsipirkt, tai ir paimsim juos, kad jums nereiktų manęs tyruose ieškoti biggrin.gif Na jei dar neaišku- klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 07 15, 12:24)
Regis, anksčiau to klausei mirksiukas.gif , va ir medukei dar vienas pažadėtas.Kokį vakarą kai važiuosim apsipirkt, tai ir paimsim juos, kad jums nereiktų manęs tyruose ieškoti biggrin.gif Na jei dar neaišku- klausk mirksiukas.gif

tai kiek būsiu skolinga? ax.gif blush2.gif beje ar mėgsta jis saulę ar jam geraiu kur mažiau saulutės? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ledelis @ 2006 07 15, 12:28)
tai kiek būsiu skolinga? ax.gif  blush2.gif beje ar mėgsta jis saulę ar jam geraiu kur mažiau saulutės? wub.gif

Laikau ant palangės, kur gerą pusdienį kepina saulė ir dar vandens kasdien gerokai užpilu, tikras džiunglių gyvenimas. Na jis šilumamėgis. Tik žiemą reik irgi šilumos parūpint,tai ir stovi virtuvėje, ir uosto tai, ką mes valgyt gaminam biggrin.gif O dėl skolos g.gif Gal pervedimu per banką arba lizingu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 07 15, 12:36)
Laikau ant palangės, kur gerą pusdienį kepina saulė ir dar vandens kasdien gerokai užpilu, tikras džiunglių gyvenimas. Na jis šilumamėgis. Tik žiemą reik irgi šilumos parūpint,tai ir stovi virtuvėje, ir uosto tai, ką mes valgyt gaminam biggrin.gif O dėl skolos g.gif Gal pervedimu per banką arba lizingu blink.gif  lotuliukas.gif

Nu taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kas dėl šilumos tai pas mus jos yra ir žiemą ir vasarą biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes Mamytes ax.gif
o as ir negalvojau,kad gali buti diskusija apie bananus doh.gif
tai tada prisijungiu prie jusu,nes pas mane bananas jau 1.5 metu auga,klesti,ir vaikuti turi.
mums parduotuveje patare ji kasdiena purksti.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2006 07 15, 13:01)
tai tada prisijungiu prie jusu,nes pas mane bananas jau 1.5 metu auga,klesti,ir vaikuti turi.mums parduotuveje patare ji kasdiena purksti.

Smagu, kad dar viena augintoja atsirado drinks_cheers.gif Na galima purkšti, galima nepurkšti, kaip kas laiko turi. Retkarčiais nupurškiu, kai smulkiai lynoja, laukan išnešu, irgi gerai būna biggrin.gif
Atsakyti
Kur visos dingot, gal išlėkėt į pajūrį su visais bananais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
pas mane namie pries kokius 3 metus apsigyveno bananas smile.gif nelabia as jo ir ziurejau tai nudziuvo vaikeliu palikes biggrin.gif tai man taip pagailo, kad vaikiuka pradejau augint ir priziuret... kiek moku smile.gif o moku tik tiek kad pasodinau, pastaciau ir palaistau... kuo toliau tuo labiau jis man patinka, pradedu mylet... tik va nezinau ar trest ar netrest, ar purkst ar nepukst smile.gif
laseliu ant lapu ir pas mus budavo idomu kodel g.gif o as va durnele tuos apdziuvusius lapus is apacios nuraudavau iki pat zemes gal del to jis pas mane toks plonas verysad.gif o vaiku kiek doh.gif ar tik ne pries mirti jis cia taip verysad.gif ka jus su vaikiukais padaret? gal tiesiog israut? bo ju tiek daug.. nesinori kad sitie ( atsiminaiau kad jie pas mane du biggrin.gif )nudziutu.. gal juos atskirti? daug klausimu ania smile.gif laikau prie lango, ir pastebiu, kad kur tik lapai lieciasi ten ir nudziuvineja.. net nebezinau kur ji statyt... nes prie lango vis liesis arba prie uzuolaidu.. o norisi kad saules gautu... ka manot daugeliu mano klaisimu? smile.gif va kaip maniskiai atrodo smile.gif
[img=http://img213.imageshack.us/img213/3968/img3646gy7.th.jpg]
Atsakyti
Pažiūrėjau nuotrauką ir matau, kad pas tave kitos rūšies nei pas mane. Pas mane yra storu stiebu, o pas tave - plonu. Nu man irgi liečias ir prie stiklo, ir prie užuolaidos, bet tikrai dėl to neruduoja ir nedžiūva. Tręšti tai tręšiu kolkas dar, laistydama į vandenį pilu skystas trąšas ir tuo vandeniu lieju,o bananas sparčiai gražėja. Nežinau kaip tam, bet tų storastiebių vaikai sunkokai atsiskiria. Reikia visą išimt iš vazono ir tada ten terliotis atsargiai... bandyk retkatrčiais purkšt, aš tai lyjan išnešu lauk, kad būtų tikros vonios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 08 16, 17:45)
Pažiūrėjau nuotrauką ir matau, kad pas tave kitos rūšies nei pas mane. Pas mane yra storu stiebu, o pas tave - plonu. Nu man irgi liečias ir prie stiklo, ir prie užuolaidos, bet tikrai dėl to neruduoja ir nedžiūva. Tręšti tai tręšiu kolkas dar, laistydama į vandenį pilu skystas trąšas ir tuo vandeniu lieju,o bananas sparčiai gražėja. Nežinau kaip tam, bet tų storastiebių vaikai sunkokai atsiskiria. Reikia visą išimt iš vazono ir tada ten terliotis atsargiai... bandyk retkatrčiais purkšt, aš tai lyjan išnešu lauk, kad būtų tikros vonios biggrin.gif

gali but kad skirtingi, o gali but tiesiog taip kad as tam stiebui neleidau tapti storam... nes nuplesdavau lapus su stiebo sluoksniu doh.gif blush2.gif daugiau taip nedarysiu smile.gif o trasos kokios pas tavi? kokiu cia ieskot?
g.gif teks tikriausiai isiminet ir man... bo tiesa sakat.. galvojau israusiu viena, tai kur tau su visom zemem keliasi.. o gal palikt ... pasimeciau byski ax.gif
Atsakyti
Aš savo bananmedį latriuku vadinu, pastoviai vandens turi būti lėkštelėje, jei tik nepalaistau porą dienų, jau ir nuleipsta lapai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 08 16, 22:49)
Aš savo bananmedį latriuku vadinu, pastoviai vandens turi būti lėkštelėje, jei tik nepalaistau porą dienų, jau ir nuleipsta lapai  biggrin.gif

Vandenį tai mėgsta drinks_cheers.gif, bet į lėkštę vandens nepripilu, geriau kasdien gausiai laistau biggrin.gif
Atsakyti