O pas mano bananą auga mažiukas, bet didysis irgi labai klesti. Leidžia lapą po lapo. Ir kiekvienas naujas lapas vis kaskart didesnis. Tikiuosi, kad nežus. O va mokykloj kur dirbu auga tas kitos rūšies. Tai irgi augina didelius vaikus, bet pats nežūsta. nieko nebesuprantu?
QUOTE(ALMUKAS @ 2005 08 23, 12:36)
O pas mano bananą auga mažiukas, bet didysis irgi labai klesti. Leidžia lapą po lapo. Ir kiekvienas naujas lapas vis kaskart didesnis. Tikiuosi, kad nežus. O va mokykloj kur dirbu auga tas kitos rūšies. Tai irgi augina didelius vaikus, bet pats nežūsta. nieko nebesuprantu?
noriu suzinoti ta paslapti...nes anyta griauzia nagus nezino ka daryti!

QUOTE(ingridele @ 2005 08 23, 12:39)
Kokią

QUOTE(ALMUKAS @ 2005 08 23, 17:25)
VAt ir paslaptis tame, kad is 8 bananu, niekaip neiseina uzauginti didelio banano mano anytai....kodel kai isaugina vaika bananas zusta?!
PAs anyta kol vaikas banano uzaugdavo iki tam tikro dydzio viskas su pagrindiniu bananu budavo ok...poto pradedavo lapai geltonuoti ir ....
Tikrai keistuoliai
tie bananai, jei tokius pokštus krečia
.

Na tai kaip
jūsų bananai auga, gal nebegelsta
lapai?

fu...nebegelsta...vienas isliko zalias..o ziuriu jau naujas lenda...matyt busiu perlaiscius....
QUOTE(zivirute @ 2005 08 27, 21:20)
fu...nebegelsta...vienas isliko zalias..o ziuriu jau naujas lenda...matyt busiu perlaiscius....
Tai gerai

Turiu 3 dekoratyvinius bananus (Musa Ensete), apie 40 cm juos reikia persodinti i didesnius vazonus, nes pas mane mazame nebeauga ir tuoj nusibaigs. Isauginti is seklu. Mama pasisodino i dedeli vazona, tai lapai jau kokiu 50 cm ilgio platus ir sodriai zali. Raso, kad auga iki 4 m aukscio. Cia tas sorastiebis su daug lapu.
Keiciu i kokia nors gelyte, ar daigeli, jei negaila, o jei gaila ar neturit- tai tiesiog dovanoju.
Po savaitgalio rasykite i AZ, susitarsim.
Vieta: Vilnius, Siaures miestelis.
Keiciu i kokia nors gelyte, ar daigeli, jei negaila, o jei gaila ar neturit- tai tiesiog dovanoju.
Po savaitgalio rasykite i AZ, susitarsim.
Vieta: Vilnius, Siaures miestelis.
Merginos
, ar pasinaudojot
Onoros pasiūlymu įsigyti bananą? Juk taip mūsų gretos dar padidėtų.

Mano bananas visikai atsigavo...jau trecias lapelis islindo...

QUOTE(ALMUX @ 2005 09 11, 12:53)
Merginos
, ar pasinaudojot
Onoros pasiūlymu įsigyti bananą? Juk taip mūsų gretos dar padidėtų. 

Psinaudočiau tuo pasiūlymu, tik, kad aš Kaune